Neden iyi insanlar hep kaybediyor,
Neden hep yalnızlar?
Neden iyi insanlar hep kaybediyor,
Neden hep yalnızlar?
çünkü dünya bu kadar iyi olan insanları kaldıramıyor. çüknü düyna bkdar iyi olna inasları kalıdmayoor. hkres ayrı dünya pşdinde. çünkü dünya bu kadar iyi olan insanları kaldıramıyor. çüknü düyna bkdar iyi olna inasları kalıdmayoor. hkres ayrı dünya pşdinde. çünkü dünya bu kadar iyi olan insanları kaldıramıyor. çüknü düyna bkdar iyi olna inasları kalıdmayoor. hkres ayrı dünya pşdinde.
çünkü dünya bu kadar iyi olan insanları kaldıramıyor. çüknü düyna bkdar iyi olna inasları kalıdmayoor. hkres ayrı dünya pşdinde. çünkü dünya bu kadar iyi olan insanları kaldıramıyor. çüknü düyna bkdar iyi olna inasları kalıdmayoor. hkres ayrı dünya pşdinde. çünkü dünya bu kadar iyi olan insanları kaldıramıyor. çüknü düyna bkdar iyi olna inasları kalıdmayoor. hkres ayrı dünya pşdinde.
çok süper cevap gelsin diye 😍
evet saçma sapan şeyler de yazsna en uzun cevabı süper cevap seçiyor bibot. sen beni eic olarak seçme ama
sen seçersen bibot beni seçemez, o yüzden senin beni seçmemen lazım. bugün ben de çok kötüyüm hatta imandan olmak üzereyim o yüzden biri dua etsin bize
bu kadar düzgün olmaktan çok sıkıldım
bak süper cevap seçildiiii
teşekkür ederimmm 😍
Cevap
1Cevap
Niye kötü bir şey gibi bahsediliyor yalnızlıktan ki..
Benim kendimi en iyi hissettiğim anlarım hep yalnızken başlar.
Cümlemdeki iyi hissettiğim anlarım diyorum. Yani 7/24 kendimi kötü hissetmeyeceğime göre demek ki yalnızım.
Doğrudur..
Sorun değil.
kardeşim değiller ondan, kötüye kötü iyiye iyi diyorlar ondan
İyilikten maraz doğarmış😄
Evet
Ama oda çok şey öğretir
yalnızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?