Neden yazıyorum lan?

Aile bağı yok insna sevgisi yok eğitim desen okumak istesen yurtlarda açsın yurttan başka şansın yok orada Açsın hijyenik değil. Yaz tatilinda yurttan ayrilacakken gitcek yerin yok. Öğrencileri görüyorum yurtta açlar verdikleri yemek kimi doyursun Allah'ın belaları sroumlusu her kimse.
Para yok. Günübirlik Yaşamak için varım ve canımdan sağlam bedell ödüyorum. Çalışma isteği yok maaşlar çok az. Tükettim pahalı. Hırsızlar çok.
Kim için neye yaşıyorum. Şahsen ben ölme kararı aldım. İntahar edicem dayanmıyorum artık 10 yılımı düşünüyorum. Sefalet resmen kelimenin tam anlamıyla param olsa bile sokakta valizimle görüyorum kendimi.
Veya siz nasıl yaşıyorsunuz, insnalar nasıl yaşıyor. Evlenmek istesem bktan bı ailem var yüzsüzlerin önde gideni baba olma isteğimi öldüren pislik bir şey. Bunların neden gelini olsun veya bunlara neden eşimi tanıştırayım. Neden bilsinler bütün pislikleri kötülükleri yapmalarına rağmen.
Ben kelimenin tam anlamıyla artık veda etmek istiyorum kimi eğlendiriyorum onu da anlamış değilim yaşamında bir adabı olur.
Zulüm ver zulmü ver. Hop hiç beklemediği çok iyi bir şey. "Her şeyi unutturacak" ya o zulümler beni yaşlandırdi sen dünyaları bana versen mutlu olur muyum sanıyorsun.
18 yaşında 30 yaşında gibi duruyorum kimse inanmıyor yaşıma.. sınamanında imtihanın da bir adabı olur. İnsanım ben. Düşman değil
Güncellemeler
+1 yıl
Başlık : yaşıyorum*
Neden yazıyorum lan?