Aile bağı yok insna sevgisi yok eğitim desen okumak istesen yurtlarda açsın yurttan başka şansın yok orada Açsın hijyenik değil. Yaz tatilinda yurttan ayrilacakken gitcek yerin yok. Öğrencileri görüyorum yurtta açlar verdikleri yemek kimi doyursun Allah'ın belaları sroumlusu her kimse.
Para yok. Günübirlik Yaşamak için varım ve canımdan sağlam bedell ödüyorum. Çalışma isteği yok maaşlar çok az. Tükettim pahalı. Hırsızlar çok.
Kim için neye yaşıyorum. Şahsen ben ölme kararı aldım. İntahar edicem dayanmıyorum artık 10 yılımı düşünüyorum. Sefalet resmen kelimenin tam anlamıyla param olsa bile sokakta valizimle görüyorum kendimi.
Veya siz nasıl yaşıyorsunuz, insnalar nasıl yaşıyor. Evlenmek istesem bktan bı ailem var yüzsüzlerin önde gideni baba olma isteğimi öldüren pislik bir şey. Bunların neden gelini olsun veya bunlara neden eşimi tanıştırayım. Neden bilsinler bütün pislikleri kötülükleri yapmalarına rağmen.
Ben kelimenin tam anlamıyla artık veda etmek istiyorum kimi eğlendiriyorum onu da anlamış değilim yaşamında bir adabı olur.
Zulüm ver zulmü ver. Hop hiç beklemediği çok iyi bir şey. "Her şeyi unutturacak" ya o zulümler beni yaşlandırdi sen dünyaları bana versen mutlu olur muyum sanıyorsun.
18 yaşında 30 yaşında gibi duruyorum kimse inanmıyor yaşıma.. sınamanında imtihanın da bir adabı olur. İnsanım ben. Düşman değil
Para yok. Günübirlik Yaşamak için varım ve canımdan sağlam bedell ödüyorum. Çalışma isteği yok maaşlar çok az. Tükettim pahalı. Hırsızlar çok.
Kim için neye yaşıyorum. Şahsen ben ölme kararı aldım. İntahar edicem dayanmıyorum artık 10 yılımı düşünüyorum. Sefalet resmen kelimenin tam anlamıyla param olsa bile sokakta valizimle görüyorum kendimi.
Veya siz nasıl yaşıyorsunuz, insnalar nasıl yaşıyor. Evlenmek istesem bktan bı ailem var yüzsüzlerin önde gideni baba olma isteğimi öldüren pislik bir şey. Bunların neden gelini olsun veya bunlara neden eşimi tanıştırayım. Neden bilsinler bütün pislikleri kötülükleri yapmalarına rağmen.
Ben kelimenin tam anlamıyla artık veda etmek istiyorum kimi eğlendiriyorum onu da anlamış değilim yaşamında bir adabı olur.
Zulüm ver zulmü ver. Hop hiç beklemediği çok iyi bir şey. "Her şeyi unutturacak" ya o zulümler beni yaşlandırdi sen dünyaları bana versen mutlu olur muyum sanıyorsun.
18 yaşında 30 yaşında gibi duruyorum kimse inanmıyor yaşıma.. sınamanında imtihanın da bir adabı olur. İnsanım ben. Düşman değil
Güncellemeler
+1 yıl
Başlık : yaşıyorum*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir tek kendini mi böyle durumda zannediyorsan yanılıyorsun. senin bir suçun yok, kötü bir döneme denk geldi gençliğin sadece ne yazık ki. ben sadece çalışma hevesim yok kısmına takıldım. iyi kötü bir işe girip çalışmazsan, bir hedefin olmazsa hep en dibe çöker durursun. evet biliyorum maaşlar çok az. ben 18.200 lira alıyorum mesela. burada 50-60 bin alıyorum diyenlere de inanma. ülkenin diyetisyeni bile asgari ücrete çalışıyor. ama ağlamak yerine harekete geçmek lazım. öncelikle hedef koyabilirsin. biliyorum buna ne enerjin ne de isteğin var ancak ölüm çare değil. gir bi işe, bir çevre edin, iş hayatının zorluklarını tat, haksızlığa uğra, başarı sağla, dibe bat. duyguların en uçlarında yaşamaktan korkma. hiç kimsenin hayatı mükemmel değil. zengin insanlara bakıyorum benim seyahat ettiğim ülkelerin 1ine bile gitmemiş daha mesela. öncelik vizyon sahibi olmak. bir vizyon edin kendine. zaten öleceksin, bu acelen niye? bari savaşarak öl böyle acizce değil.
Senin gibiler bu dediklerine inat daha da yaşama sarılması lazım. 18 yaşında şu cümleleri kurabilen kaç kişi var. Çok kişi sıkıntılar çeker ama çoğunlukla düzelir, sen de düzelirsin. Sakın, sakın.
Sıkıntı hocam gelecek yani sıkıntılı bir hayat süreceğim kesin
Onu görüyorum o beni bitiriyor
Çoğu insan öyle. Pisliklerle mücadele için bile hayatta olman llazım. yani kendini geçtin diyelim de güzel insanlar için. Bana ne dersen de anlarım.
Pislik hocam genlerde var o kadar sarmal bir pislik varki. Ölseler bile bitmiyo bu soyda. Bu da en büyük engelim travmalarımın sebebi kaybetmemin sebebi. Sokakta kalmam sonucu oldu. Güzel insnalar için de denedim hocam sanki tek Kurnaz onlarmiş gibi ilk fırsatta onlarda arkamdan bıçakladı. Allah iyi kul olmayı emrediyor ama kötüleride zor imyihanlara sokmuyor. Kendi haline bırakıyor. Ben bı tane pc huylu birinin şansının kaderinin kötü gittiğini görmedim.
Bu yaşta bu kadar deneyim... Sen de bu deneyimini kullan bence.
İşte direk yok ne baba ne aile. ve sürekli saçma şeyler basima geliyor. Babam kadın gibi davraniýor anne de zaten cahil biri. Ben 11 yaşımdan beri anne baba ısrarı yüzünden daha doğrusu eve almam tehdidi yuzunden abuk işlere başvurmak zorunda kiminde deneyimlemek zorunda kaldım ortamlar çok pis yer altından ibaret yerler. Çocuğum diye o yaşta onlarda travma olarak kaldı.
Derslerim çok iyidi. Hop anne babam şehir dışında yatılı bir liseye gönderdi orada ayrı psikolojim bozuldu dersleri geçtim sağlığım gidiyordu. Döndüm hâlâ kabus gibi bir şeylerden müdürlerden falan özür dileyerek uyanıyorum.
Psikoloji gitti. Kariyer gitti. Param zaten babam hiç bir zaman adam akıllı çalışmadı. 9 yaşında akrabanın soruyla bir ödev için filmde oynadım. Allah inandırsin 20 kişi 9 10 yaşındayım tek tek karışma geçip beynime kazıya kazıya konuşmaya başladı iş böyle yapılır şu bu falan. Oradan uykusuzluk kaptım geceleri uyuyamıyorum. O yaştan beri.
Sende suç