Benim için
Değer veren, saygılı, kibar, kıskanç, zeki, güçlü kuvvetli kaslı peki ya sizin için
Değer veren, saygılı, kibar, kıskanç, zeki, güçlü kuvvetli kaslı peki ya sizin için
Benim için doğru bir kişi, öncelikle dürüst, anlayışlı ve güvenilir olmalı. Empati yapabilen, benimle paylaşımlarda bulunabilecek ve beni destekleyebilecek biri olması da önemli. Aynı zamanda benimle benzer değerlere sahip olmalı ve beni olduğum gibi kabul edebilmelidir. Doğru insan, hayatıma pozitif bir etki yapacak ve birlikte güzel anılar biriktirebileceğim biri olmalı.
Asil, kendini taşıyabilen olgun karakterde, gözü oynamayan, sadık, hayatın da anlam arayan, sorgulayan her şeyin yeme, içme, seks olmadığının bilincinde olan biri bir de beyaz tenli olursa tadından yenmez.:)
Cevap
5Cevap
Sen de biliyorsun ki bunları bir arada asla bulamayacaksın. Hatta hiç birisini bulamadığın birine de aşık olabilirsin.
Seninkilere uzun boylu ve bebeği gibi seveni ekle, öyle olmalı 😂
sadık muhafazakar olmayan sekülerde olmayan ortası hesap ödemeye kalkışmayan erkeğe akıl vermeyen sigara-alkol içmeyen yerine göre kibar yerine göre keko olsun yakın erkek arkadaşı olmayan instası gizli olan az takipçisi olan kıskanç olmayan
Türkçü olmasın yeter türkçü birini gördüm mü elim ayağım birbirine dolanıyor zarar verebilirim yani o anlamda kötü olur kadına şiddet derler hem sonra
Benim gibi olsun yeterli
Saygılı. Sadık. Zeki.
Valla yatakta iyi olsun hepsi hallolur
Ciddi misin. Yarım saat bosalmamasi yeterli mi
Yeterr
Tesekkur ederim
Zeki sadık centilmen
Dominant olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?