Anlayışlı, sadakatli ve gerçekten seven birine ömür verilir

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlayışlı, sadakatli ve gerçekten seven birine ömür verilir

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Doğru kişi gerçekten birliktiyken mutlu olduğum beni seven ve sevdiğine inandığım kadındır.. ama bu zaman da öyle sevgi kaldı mı bilmiyorum
Kadının dediğine değil yaptığına bakılır.
Kadınlar hep efendi istiyorum derler s. refsizleri severler. Beyler inanmayın böyle sacmaliklara. Kullanacak adam arıyor kadınlar.
Ön yargıyla konuşmasan mı her kadın bir değildir
Çoğunluğa oynamazsan yalnız kalırsın.
Her kadın gerçekten seven onu Ege ile karşılayan efendi bir erkek ister ama bunun dışında belli kriterler herkes de olabilir bu sadece kriterlik de değil eminim başka sebepler de vardır O yüzden önyargı ile konuşmamak gerekir
Mevzu kadın olduğu zaman önyargı olmalı. Kadın bile kadını sevmez, kadın demek çelişki demek.
Bir de senin gibi çok kadın gördüm hep "kendime inanamıyorum nasıl ona bağlandım" diyen.
Evlenme zamanı efendi erkek bulabilirsin, çünkü kadının doğasında kötüye cinsel arzu, efendiye de duygusal yatırım vardır.. ama hiçbir zaman ikisini de sevmez.
sevginin ilişkinin ne kadar kolay olduğunu bunun için savaşmak gerekmediğini görünce doğru kişi dedim
İstediklerini yazıyorsun bir kağıda sonra tek tek kesip hepsini miksere koyuyorsun karıştırınca hoop karşına çıkıyor 😄
her zaman her koşulda hastalıkta yaşlılıkta yoksullukta yanında destek olacak kötü dönemleri aşmak için birlikte mücadele edecek biri olmalı
cömert ahlaklı saygılı sevgi dolu şefkatli dürüst çalışkan olmalı. Ama çok yok böyle erkek.
Muhabbeti sevsin ve kültürlü olsun kâfî. Ahlakî duygular zamanlar aşılanır.
Ya bilemiyorum ama benim için doğru kişi bir bardak votka içebilen yani Allah inancı olmayan hayatını yaşamasını bilen sigara içmeyen bir kadın olması lazım yani Zeki okumuş olması daha çok tercih edilir
Verilir ama dövmeli anlayışsız Toxik biri oluyor çekici sndndndn
hayat böyle
Kriterler mükemmel kskdmdm
Saçma ama teoride moda olan bu
Pratikte
doğru insan doğru zamanda asla gelmez
ya zaman yanlıştır ya insan
Seni yargılamadan seven, seni çocuk hisettiren, sana sadece yanında durarak bile iyi etkileyen, anlayışlı ve sevdiğini hisettiğin kişi doğru kişidir bence
Olmazsa olmaz şey saygıdır. İsterse aşkından size tapsin ama size saygısı olmayan bir kadın veya erkek koca bir hiçtir.
İlk önce saygılı olan. Muhabbeti güzel empati yapabilen.
Öyle kız bulsam nikah bascam dedin özellikte insan çok az korkuyorum bu durumdan
Bulamıyorum yanılıyorum
Doğru insan doğru olduğunu hissettirir.
Aramıyorum artık
Arayınca bulunmuyor spontane yaşayalım
Doğru kişi bulmak zaman ister.
Duygusal yakınlık kurabilmek
Doğru kişiyleyim.
O kisi kaderinde var zamani gelmedi sadece
Benim gibi
Sen buldunmu