Neden böyleyim ben? Psikolojik bişey mi?

Lütfen okurken yargılamayın. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var erken evlendiğim ve erken anne olduğum için bu durum dışardan bakıldığında hiç belli olmuyor yani bekar biriyle aynı görüntüye sahibim, dolayısıyla çevremden sürekli bununla ilgili iltifat alıyorum. Yani enerjimden dolayı mı bilmiyorum ama girdiğim her ortamda istisnasız dış görünüşümle ilgili hoş şeyler duyuyorum. Bu durum bende hep daha fazlasını duyma isteği yarattı. Evliliğim de çok yolunda gitmiyordu psikolojik fiziksel ekonomik her türlü şiddeti görüyordum. Hiç aklımda yokken ben bunları hak etmiyorum kafasına girdim ve sosyal medyadan fake bi hesap açtım normalde kapalı olduğum halde oraya açık saçlı halimi atmaya başladım mesaj atan erkekler oluyor ve bu ilgi çok hoşuma gidiyor. Hatta çok yüksek takipçili fenomen birkac konuştuğum bile oldu. Onların bana ulaşmak için verdiği çaba egomu aşırı tatmin ediyodu. Bu arada Eşim benden 9 yaş büyük ve çok hoş biri değil açıkçası hem karakteri hem dış görünüşü bana tamamen zıt. Sorun şu ki ben artık bu durumdan dolayı kendimi iğrenç hissediyorum haklı olarak. Bunlardan tamamen sıyrılıp daha sade ve kendi halimde yaşamak istiyorum çünkü konuştuğum her erkek bana takıntılı bir şekilde bağlanıyor zor olsa da izimi kaybettiriyorum. Bu gece bi adım atıp açtığım fake hesabı sildim
Ama yine yapmaktan korkuyorum kendime nasıl engel olurum. :(
Neden böyleyim ben? Psikolojik bişey mi?