Dertleşmeli gecelere hoş geldiniz ahali 👋
İlişkiler, ailevi şeyler, kişisel şeyler, maddiyat ve dahası...
İlişkiler, ailevi şeyler, kişisel şeyler, maddiyat ve dahası...
Ben gittim eskiden annem hemen anlattı herkese ilk olayı inşallah beni yine yollamazlar şimdi ilaç da veriyorlar içmem onların psikoloğa gitmesi lazım benim değil belki de teyzemler demiştir psikoloğa getirin onu inşallah bu olayda demezler ne oldu hiç bir şey dedim ki kuzenim de bana birşeyler yaptı galiba umursamadı onda bir şey yok dedi galiba ne anladım psikologdan inan ki fuzuli para derdini çözmüyor ki
Cevap
7Cevap
Ben gitmem.
Ben psikologlar ile serviste çalıştım ağlaştık bayağı hastaları dinleyince😔 orada profesyonel durmak çok zordu tetiklendim
Sonuçta eğitimini alıyorlar. Zamanla aşıyorlardır
Hastalarını düzenli bilirsen aşarsın da psikiyatri servisleri kalabalık oluyor alışmak çok zor ben sonlara doğru alışmıştım oradaki hastalar da alışıyor hem sana hepsinin hikayeleri üzücü birlikte dertleşiyorsun
Psikiyatri daha ağırdır en ağır vakalar onlara geliyor ama psikologlar biraz daha hafif vakalara bakıyorlar fakat incinme etkilenme kısmı çok zor ve doğal. Zamanla aşmak zorundalar yoksa geçim sağlayamazlar açıkçası.
Ağır vakalarda da, hafif vakalarda da sağlıklı olan beraber çalışmaları aslında doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar, psikologlar, ergoterapistler, fizyoterapistler beraber çalışıyor hepsi
Sen ne okuyorsun veya okudun?
Ergoterapi
Psikoloji ben de hahah
Ne güzel tesadüf kaçıncı sınıfsın stajlarınız başladı mıı
Ben şu an 2. Sınıfım bu yaz için ulusal staj programına başvurdum daha açıklanmadı. Zorunlu stajımız yok açıkçası.
Yazın başına doğru açıklanır ben de ulusal stajdan teklif gelince gittim yoksa çıkmayacaktı:/
Ayy hangi ay teklif gelmişti sana. Bir de neresi geldi hastane mi
Ben birçok şeye hayır falan dedim dezavantaj ya. Çıkmazmı ki
Puana göre de etkisi var bence. Bana çam ve sakura devlet hastanesinden gelmişti 15 haziranda Temmuz için.
Bir ay öncesinden atıyorlar
Aa haziranda bile atılıyoor demek ki mail. Sevindim. Sms mi geliyo önce
Mailden gelmişti sms geldi mi hatırlamıyorum siteye girip oradan kabul etmiştim
Tamam teşekkür ederim canım
Rica ederimmm
Anlatacak çok şey varda bir de ona para vermek istemiyorum ya, şimdi ona bir ton para verecem ekstradan psikolojim bozulacak gerek yok.
Bir psikoloğun psikoloji bozması imkansızdır.
Ben gittim de , 5 6 ay sonra o bana gelmeyi teklif etti.
Onunda psikolojisini bozmuşum 🤨
Ailevi şeyler olurdu da gideceğimi pek sanmıyorum.
Ailevi şeyler. Küçüklükten kalan. Bir de aşırı merhametli biriyim. Bundan kurtulmak istiyorum
İyi ayakta kalıyorsun bunca olan olaydan sonra derdi
Her hafta 5k karşılığında her haltı anlatıyorum sjksjxjkskkxj
Hahahahaah 5k mı iyi kazanıyolar
İnsanların durumu iç açıcı değil jakskx
Kendimi bulmak istiyorum
Hangi açıdan
Kendimi kaybettim
Evet
Piskolog işi bırakır ben gidersem
O kadar mı be
Valla o kadar anlatsam sen sasarsin
İncinmişsin der …
Okumuş insan tabi. Senin a zına sçmışlar diyemez..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?