18 yaşımda hayatımda Emre adında bir çocuk vardı. İlgisini o kadar veriyordu ki bir an gözünü ayırmıyordu. Sürekli metroyu kullanıyorduk ulaşım için. Bir gün yine koştur koştur metroda buluştuk ve bir an gözlerime bakarak “ Gözlerini çok seviyorum, giderken birini bana bıraksana “ demişti. O an kalbim çıkacak gibi oldu. Eskiden ne kadar masumdu her şey. Bakışlar, düşünceler, sevmeler.. her neyse bu görüntü sürekli gözümün önünde beliriyor neden bilmiyorum ama yüzümde tebessüme sebep oluyor ✨
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Unutamadığım bir anım yok.. anılarımın çoğu zaten kötü anılar.. ve hatırlamak bile istemiyorum.. sadece bir daha aynı şeyler yaşanmasın. ama bu sefer de kötüleri oluyor. hani söz vardır ya kötü günler geride kaldı şimdi daha kötüleri var işte tam da bu
Lise 3 te, servisteki bir kızdan çok hoşlanıyordum. Çok fazla muhabettimiz yoktu ama onun da benden hoşlandığını biliyordum. Kız iki ders kala okuldan çıkıyordu, yürüyerek eve gidiyor gibiydi (sınıf penceresinden gördüm teneffüste.) Hemen çantayı kapıp kaçtım okuldan ve ona yetistim, semtimize kadar beraber yürüyebilecegimizi söyledim. İkimiz de bülbül gibi ötmeye basladik yolda, konusmadan geçen yılın acısını çıkarırcasına. Sonra ondan hoşlandığımı söyledim. Çok mutlu olmuştu, o da itiraf etti benden hoşlandığını. İtiraflardan sonra semte kadar konuşmadık, aptalca sırıtıyorduk. Onun evinin oraya gelince yanağıma öpücük kondurdu ve ayrıldı.
Gözünün birini senden isteyecek kadar psikopat olması ürkütücü değil mi çok anı var aslınde yüzümde tebessüm sebebi ama anlatmak bazen sadece onları ön plana çıkarıyor ve beyin sürekli meşgul edilidikçe kişi ölümsüzleşiyor, öldür Emre'yi sende yeni emreler gözünü oysun😀
Anlattığın şey çok tatlı gerçekten, içimi ısıttın 🥰 2010’a kadar aşklar samimiydi ve daha gerçekçiydi… Yıl olarak bunu vermemdeki sebep sadece gözlem 😅
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Birgün adalar arasinda ucak yolculugu yapmam lazimdi tek motorlu 6 kisilik bir ucakti. O kucuk pistin birde bekleme alani vardi. Hava karardi vs ucak gec kalkacak biz hala binmedik ama diger ucak icin bir hollandali kiz vardi.. birbirimize bakip durduk.. ben ucagima binerken geri vazgectim oda vazgecmis o ada'da kalmistik bir hafta asla unutamam :)
Bu yaşama dair unutamadığım ve en keyif aldığım tek ve birden fazla aynı an var, saatlerce uykundayken öpülmek ara ara gözünü aralayıp sevildiğini görmenin huzuruyla tekrar uyumak, peşinden tekrar öpücüklere uyanmak
O günleri özleyeceğine bu günleri düşünüp sayfalarını karalayıp heba etmeseydin. Yazık olmuş artık öyle heycanlar yaşaman zor. Gösterişle filan mış gibi yaparak idare ediceksin.
Hayatımda sadece bir defa Aldatıldım zaten o da bana ömür boyu yetti ne bir an aklımdan çıkıyor Ne bir an gözlerinin önünden gidiyor Çok profesyonelce aldattığı için hazmedemedim hala
Sevdiğim ilk kıza teklif ettiğim an 🤗🤗. Teklif etmeside tam Cüneyt Arkın gibi olmuştu. Eminim o da unutamadı. Burdan yazmayım devamını. Ama iyi ki söylemişim 😍😍