benim var. çocukken uyuduğumda rüyamda saçma bişey gördüm, ama bir o kadarda korkunç.
rüyamda birisiyle asansöre binicektim, ama bineceğim kişi ayakkabılarını bağlaması gerekiyordu. asansörün hemen karşısında böyle dikdörtgen şeklinde kucuk bir parça vardi, onun üstüne koydu ayağını ve bağlamaya başlamıştı. o sıradada asansör gelmişti sonra asansörün içinde kucuk bir elma ağaçı vardi. aşırı saçma biliyorum. bende sonra asansörün içine girip bir elmayı koparmak istemiştim sonra kopardığımda kolum asansörün bir düğmesine çarptı sonrasındada kapılar kapanıp yukarıya çıkmıştım. panik olmuştum aşırı korkuyordum. sonrasını hatırlamıyorum pek ama aynı yerde değildim. sanki o asansör beni başka bir yere götürmüş gibi hissediyordum bide sanki hiç o kişiyi bi dahada görmicekmişim gibide hissettim.

yazın bakalım sizin unutamadığınız kabus varmıymış yok muymuş. ne gördünüz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayatım kabus zaten
Var çocukluğumun kabusu her salisesi aklımda olan bir kabus unutmak istediğim
bende benimkini unutmak istiyorum ama sanirim imkansiz. kac yil gecmis hala adım gibi hatirliyorum.
sadece karabasan gordum
nasıl görunuyor
gozukmuyo uyku felci oluyon boguluyomus gibi konusamiyon bagiramiyon kalkamiyon korkuyon sadece
haa anladımm. ya ben uyuyamadığımda sanki hep "karabasan gelcek" diye dusunuyorum ya. bende saniyorum ki siyah bir figür gelip üstüme oturacak.
hmm oyle mi saniyodun kzi oyle olmuyo
rahatlattın beni ya.
ne oldu cok mu korkuyodun
eveett
korkma kiz
Evet var iğrenç birseydi