Bilginin peşinden koşar mısın?
İnsanların peşine düşülmüyor
Para hep kaçıyor
Zaman desen hep yoruyor
Biraz olsun içinizdeki eksikliği tamamlamak istercesine koşar mıydınız bir bilginin peşinde?

Bilginin peşinden koşar mısın?
İnsanların peşine düşülmüyor
Para hep kaçıyor
Zaman desen hep yoruyor
Biraz olsun içinizdeki eksikliği tamamlamak istercesine koşar mıydınız bir bilginin peşinde?
Uzun yıllardır televizyonda belgesel ve bilimsel programlar izlerim. İşim gereği çok seyahat ederim, uzun yollar boyunca ya sesli kitap dinlerim, ya bilimsel, tarihsel, siyasi/stratejik programlar dinlerim.
Çocukluğumda da deli gibi ansiklopedi okurdum. Benim için eğitim de öğrenim de ölene kadar bitmeyecek bir süreçtir.
Araştırmak, öğrenmek ve daha çok okumak bana göre, bu yüzden; evet.
Rica dderim
Bilmediğim, ilk defa duyduğum bir kelimeyi bile hemen aratır öğrenirim. Seviyorum öğrenmeyi ve okumayı. Bir kitap delisiyken birkaç yıldır okuma isteksizliğimin nedenini anlayamıyorum ama. Umarım eski halime geri dönebilirim
Bilgi iyidir severim. Gereksiz bilgiden uzak tutuyorum kendimi o ayrı.
Cevap
18Cevap
Ulke:)
Bilgisi olmadığı halde her konuda fikri olan insanlarla doluyken :) buradaki cevaplarda muhtemelen aaaa tabiiki bilgi önemli olacakken :) ne desem bilemedim :)
Ya tutarsa :)))
Bu aslinda guzel bir bakış acısı :) hoca Nasrettin:) yanlis diyebilirmiyiz:) ki buda bir bilgi hatta sanati :)
🙂 bizi belkide burada tutan budur
Bu süperdi:) hürmetler:)
🙂🌸
Soruyla fotoğrafın ne alakası var onu çözmeye calisiyorum
O ayrıntıda anlam yok galeride bulduğumu attım yalnız takısıda pek bi vasatmış görümce kılıklı kadını ne ara galerime dahil ettim acaba hjk
Ahhasjjd doğru kötüymüş
Peşinden koşulacak en güzel konudur bilgi. Keşke herkes bilginin peşinden koşsa.
Araştırmayı seven biriyim bu yüzden evet bilginin peşinden koşar ve istediğimi elde ederim.
Koşmam takıntı haline getirmem,, öğrenmek istediğim birşeyler varsa araştırır öğrenirim, er ya da geç
Bilge olmak güçlü olmaya gore daha zor bir süreç olduğu için insan doğası gereği pratik olanı tercih eder.
Evet merak ettiğimi ve ilgi alanıma gireni hemen araştırırım.
Koşarım asla başkalarının sözüyle hareket etmem şu şöyleymiş dendiği anda öylemiymiş diye kontrol ederim
Depara kalkarım 100 metreyi bir saniyede koşarım bilgi icin
Bilginin işlenmiş hâli mesela bilim, mesela felsefe vb daha değerli
Bilgi benim. pesimden kossun
Koşarım
Koşulası bir bilgiyse neden olmasın
yıllardır onun peşindeyim
Tabi her zaman
Artık tempolu yürüyorum yaşlandım 🤣
Koşarım öğrenmeye çalışırım
Seviyorsak sevdiğimizin peşinde gideriz
Evet bilgi edinmeyi severim
Evet severim bir şey öğrenmek