AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
doktora gidin bence.
Kızan kimse ona bir daha soru sormak bir yana selam verme
Ya muhtacım ben sormaya oyle olmuyo
Evet senim sorman çok doğal onun sana öyle tepki vermesi doğal değil
Ne soruyorsun örneğin?
Evet doğal degıl sunu tez staj herrrrr seuı soruyorum çok cahil bır unı ogrncısıyım bu günlere de yardımlarla geldım zaten. Tyt başvurumu bıle baskası yapmıstı. Mezun olamamaktan korkuyorum herkes kızıyo, bunu demıstım zaten dıye azarlar gibi konuşuyor en iyileri bunlar. Dıger herrrrkesı denedım yıllardır kımse ilgilenmiyor en ilgilenenlerr bunlar onlara katlanarak mezun olmam gerekıyo yoksa olamam..
Tek bıldıgım ders geçmektı
Kendime güven başkalarının senden bşr farkı yok
Başkası desteği ile başvuru yaptın ama sonuçta sınavı tek başına yaptın
Başaran kazanan sensin
Kimsenin ne düşündüğü umrunda olmasın bilmeyebilirsin takma kafana öğrenmek için daha çok oku araştır telefonda internetten her şeyi bulabilirsin kimseye sormadan yapabilirsin inan kendine
Gerçekten unı kazanana kadar bı beynım vardı git gide onu da kaybettım bence eskı ben degılım daha kotuyum sankı. Hayatımı adadım tabiki kazanıcam normal bu. Ama hep böyle cahıl kalıcam.. Bı daha hayatımı adadıgım şey olmıcak çünkü.
Onlar da internetten bakmıs zaten evet. Ama ben onu bıle hayal eedemiyorum zıhnımde canlanmıyor. Ya bır kelimesini bıle yanlıs yazarsam?
Öğrenmenin zamanı degıl kı sımdı rısk hıc almadım
Öğrenmenin tam zamanı her şeyi öğrenmenin tam zamanı bilgiye ulaşmak çok kolay artık
Bu psikolojiden çıkmalısın
Hayır öyle degıl benım 1 şansım var rıske atıp yanlıs yapamam bır kelime yanlıs olursa staj yapamamıs olurum o anlamda.
Yanı öğrencem diye riske atıp yanlıs mı yapcam
Bir kelime yanlışla staj boşa gitmez içini ferah tut bize de her yıl staj için arkadaşlar geliyor hiç sorun olmaz merak etme
Garanticı geldim bugüne kadar işte. Hem sözleşme gibı seylerı okuyup anlamıyorum ben uzın uzun yazmıslar napcam ben strese sokuyo kendım arastırmak belkı daha basıt olay
Öyle bı kelıme degıl. Baş vururken yanlıs yazarsan staj yapamamıs olursun deıdıgm bu
Avukatlık stajı mı?
Hayır normal okulumu bıtırmek için başvurmam gereken ekranı doldururkrn bıle bukadar kötülük yaptılar daha çok ısım var heryer ne götürcem kıme ne ımzalatcam kagıtlae çıkarcsm bunlardakı boşluklara neler yazcam ( yılımızı bıle çok düşünüyorm hangi yıllar arası okudugumu sorsa bıle bılemem ben.
Okulda öğrenci işlerime git onlardan destek al en doğru bilgiyi onlar verir
Umarım yardım ederler hocalar da kızgın zaten bır hoca dıgerıne kakaladı. Bırınım yanına gıttım öfledı pufledı arkamdan o hoca da. Kımse istemio benı
Kakaladıkları hoca da sinirli.
Hocaların çoğu kaprisli zaten
Utanıyorum onlar hemen yolluyo insanları gıttım ayakta ıkı üç şey anlattılar stresten anlayamadım bırı olcak bana görev vercek sımdı şununla şunu yap dıye. Yoksa ben cıdden anlamı yorma geriz*ekalı neyse ben oyum
Kendine haksızlık etme
Hangi şehirdesin
Mesela ne gibi sorular
Sınıfımdakı yapılacak bır şunu konu tez staj her seyı soruyorum çok cahılım
Mezun olmam bıle çok zor olcak gibi kızıuo hepsı zaten sadece derslerı gectım ben başka bı bk bıldıgım yok
İnsanlarla sohbet etmeyi seviyorsun
Yok sohbet değil zorunlu yapamadıgım şeylere ısım düşüyor her ayrıntıyı soruyorum
Geç anlıyım bı de
Kendinden emin ol insanlara daha az sor
Bu hiç olmadı
Tavsiye verdim yanlış anlama 😂
Sor bana