UTANGAÇ BİRİ İLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM?

Benim yakın bir arkadaşım vardı onun kardeşi önceden benimle çok konuşurdu ve vakit geçirip, benimle çok uğraşırdı daha sonra bir olay oldu ve arkadaşım okula gelmedi daha sonra kardeşine ablasının neden gelmediğini söyledigimde bana cevap vermedi en son bu konu hakkında tekrar sormuştum ve rahatsız olmuştu sanırım söylenebilecek durum değildi o zamandan beride hiç böyle yakın konuşmadık, genelde arkadaşım sayesinde konuşurduk ama arkadaşım artık okula gelmiyordu sadece kardeşi geliyordu. Şu an kardeşi beni görünce başka yere bakiyor çok soğuk davranıyor sanki ben yokmuşum gibi yanımdan geçiyor bir tek bana yapıyor diğer kızlarla gayet konuşan biri bu olaydan sonra konuşmadık ama çok garip ki hiç ummadığım yerlerde karşılaşıyoruz sürekli ve artık o kadar farkettik ki, ikimizde birbirimizi takip ediyormuş düşüncesine geldi, ben onla iletisim nasil kuracagimi bilmiyorum, bu konu hakkında konuşmalıyım. Nasıl konu açıcam ve onunla konuşacağım sanırım utanıyor ya da biliyorum artık deli olucam burada 1 yıl içinde neler yaşadığımı anlatsam 3 sezonluk dizi çıkacak cidden bütün yıl detektif gibi bir şeyleri çözmeye çalıştım (aynı dili konuşmuyoruz, dil okulundayız en fazla translate ile konuşabiliriz)

UTANGAÇ BİRİ İLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM?