Azınlıktaysan çoğunluğa uymak huzuru bulmaya olanak sağlayabilir. Mantıksız da gelmiyor değil aslında 🤣

Azınlıktaysan çoğunluğa uymak huzuru bulmaya olanak sağlayabilir. Mantıksız da gelmiyor değil aslında 🤣

Aptallığa uyum sağlamak kesinlikle mutluluk ve huzurun anahtarı değil. Mutluluk ve huzur, genellikle bilgelik, iç huzur ve anlayışla ilişkilidir. Aptallığa uyum sağlamak ise genellikle kişinin kendi değerlerinden, bilgisinden veya mantıklı düşüncelerinden ödün vermesi anlamına gelir. Bunun yerine, gerçek mutluluk ve huzur, kendi değerlerimize ve anlayışımıza sadık kalarak, sağduyulu ve bilge bir şekilde yaşamakla ilişkilidir.
Sürünün içinde oldukça körler sağırlar birbirini ağırlıyor. Ee sonuç herkes memnun. Sürünün dışındaydım hep öyle de olmaya devam edeceğim zira istesem de ayak uyduramam. Böyle numunelik, sivri, aykırı olmak lütuf bana.
Ben de bir baktım da istesem de o kadar seviyeyi düşüremiyorum 🤣
Çoğunluğun hangi yolda olduğuna bağlı.. kimi zaman tek tabanca olmak iyidir.. kimi zamansa delilerle deli taklidi yapacaksın ki elinden bir kaza çıkmasın..
Sadece aptallığa değil görgüsüzlüğe, ucuzluğa, avam olmaya da uyum sağlamak gerekiyor dışlanmamak için.
kendi adıma; . herkes gibi olmamak en büyük huzur
Cevap
1Cevap
Bence olabilir ama ben yapmam.. yani neysem oyum
Ben yapamıyorum ya bir süre sonra kendime dönüyorum benlik değil yaptığımda kendimi sorguluyorum aynı zamanda hayatı 🙄🤷😂😂
Yolun ortasına arabasını park edip giden insan arkasında kuyruk oluşmuş elinde dürümü yiye yiye gelip bir de ne var lan diye bağırarak arabaya biniyor. Şimdi ben bu adamın seviyesine nasıl ineyim istediğim kadar yapmaya çalışsam da imkansız 🤣
Dağ ayısı ya bencil köpekler haklısın valla 🤔😂😂😂
Neler gördük neler 🤣 o kadar aşağıya inebilir miyim bilemiyorum açıkçası 🤣
Deneme bile boş ver 😂😂😂
bence de denemeyim en azında huzurlu giderim öbür tarafa 🤣 ya hapse düşerim ya da tımarhaneye
Anne karnından bu yana kafamın estiğini yapıp mutlu olmaya çalışmışım bir şey değişmedi henüz
istediğini yapmaktan bahsetmiyor zaten 🤔
Gönderiyi açacak sabrım yok başlığa göre cevap verdim. Başlığa göre aptallığa uyum sağlamıyorum. Kendimim ya da kendim de aptl olabilirim o şekil yani bb
Dediğinden bir şey anlamadım. O şekil olsun bakalım sana da bb.
Milletin yaptıklarından ziyade kendi doğrularımı yapmak daha huzurlu hissettiriyor
Herkes silkelenip akıllı olsa keşke
çok şey istiyorsun 🤣
Umuttur insanı yaşatan 😂
olabilitesi olan şeyler iste bari 🤪
Biz evrenden istiyelim de olur belki ya heves kırma 😄
evrene pozitifi verdin verdin de ne oldu 🤣
Ya bi sus, ne negatif insansın yahu 😄 verecek belki
negatif değilim gerçekçiyim 🤣 şimdiye kadar vermemiş bundan sonra niye versin 🤣
He vallahi Okan doğru söylemiş
ben de bir düşündüm sonra dedim ki ne kadar aşağı inebilirim 🤣
Asla sürüden olamam
bir an mantıklı gelmedi değil açıkçası ama baktım istesem de o seviyeye inemem 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?