Kimsenin ne önceliği olduk nede kimse bizim önceliğimiz oldu biz sadece kendi kendimizin önceliği olalım 👍🏻
İnsanlar kuş gibidirler kanatları bir anne sevgisi ya da kardeş değeri sayesinde büyüyüp yuvadan uçunca artık geride bıraktığına değil gittiği yere bakar.
İnsanlar sahip olduklarına değil olmadıkları şeylere bakarlar, sevildiği kişiyi bırakıp nefret edenin peşinden koşarlar
Biri beni çok sevdi sanaldan her şeyin önüne koydu saplantılı şekilde gece gündüz hiç durmadan direndi her seferinde reddettim öyle bir noktaya geldi ki hesaplarımı kapadim yine ulaştı vs bir süre böyle devam etti tek taraflı sevmeye en son ağır laflar ederek soguttum kendimden ve sonunda gerçekten gitti bir kaç ay geçti birgün sarhoşken aklıma geldi baktım göz yaşlarım akıyor onu sevdiğim için değil bu kadar sevilmedigim için ve beni o kadar sevdiği halde gittiği için insan değer gördüğü kişi ile kalmalı ama işte bazen ne yaparsak olmuyor.
Ailemin hayatıma girmiş birtakım bazı özel ilişkilerimde tabiki öncelik oldum. Ama ben açısından aile kariyer öncelikler özel anlamlı ilişkiler öncelik olmaz bende çünkü o ilişkilere bir gün bitedebilir gôzüyle bakarım günümüz şartları içinden gelene müsaade etmiyor😌