#SheWolfWoman
#Birilerini kesinlikle dinlemekten vazgeçmeyi öğrenmenizi hayat ne yapsa size öğretemedi mi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Birilerini kesinlikle dinlemekten vazgeçmeyi öğrenmenizi hayat ne yapsa size öğretemedi mi?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Hayatta defalarca kandırıldığımız şeylerin başında, belki de kontrolün bizde olduğu yanılsaması gelir. Her gün, kararlarımızın tamamen bize ait olduğunu, olayların akışını yönlendirebileceğimizi düşünürüz. Ancak, gerçekte dünyadaki pek çok şey tesadüfler, toplumsal dinamikler ve şans tarafından yönlendirilir. Bazen en iyi planlar bile, beklenmedik bir olay veya koşulla yerle bir olabilir. Yani, biz kontrolü elimize aldığımızı zannederken, aslında akışın içinde sadece bir parça olabiliriz. Belki de hayatın bu belirsizliğini kabul etmek, iç huzurumuz için en önemli adımlardan biridir.
bizim burdaki markette çalışıyodu bu kuzeninden ismimi öğrenmiş ben tanımıyodm bile onu ınstadan istek attı neyse konuşmaya başladık 4 gğn konuşuyosak 3 gün konuşmuyoduk açık giyinmeme falan karışıyodu durup dururken kavga çıkartıyodu işte bir gün şu an işlerim var işlerimi hallediyim sende aınavına çalış yazın takılalım gibisinden bir şey yazdı meğersem bunun 3 yıllık sevgilisi vardı bende buna ınstadan yazınca olay patladı kıza benim şizofren oldugumu ona sapıklık yaptığımı falan söylemiş kızda başka bir erkk hesabından bana yazıyo sevgilimden uzak dur falan arabayla yanımdan geçtiginde müzigi son ses yapıp dibimden geçiyo beni görünce uzun uzun bakıyo ve arkadaşlarından istek attırıyo bana sevgilisi oldugu halde ve 3 ay önce 5 6 defa peş peşe istek attı bende kabul etmedim amacı ne sizce? benimle hep buluşmak istiyodu vallahi yalvarıyodu temas bagımlısı oldugunu söylüyodu bende o yüzden buluşmak istemiyodum herşeyi inkar etti benimle 1 2 gğn konuşmuş kıza öyle demiş
Çok şey var
🙏✨️
🙏💛
Kandırıldığım bir şey yok sadece insanlara güvenilmemesi gerektiğini öğrendim..
@shewolfwoman Teşekkür ederim ✨🍀
@Barış_LonelyForever Rica ederim ✨🍀
Cevap
12Cevap
Mesela birine bi kez güvenim gidince geri gelmiyor bunu öğrendim ama ne dimi buna kandırdım bi türlü bidaha güvenmesini kabulenemedim kendimce taviz vermek kimseye taviz vermem gerektiği halde çok verdim bile bile konuşmaktan çok susan biriyim yani olumsuz şeyleri bile kimsenin yüzüne vurmam arkasından da konusmam her ince ayrıntıyı kimim ne yapmak istediğiniz bilirim ama genede pozitif düşünüp iyi de olurlar derim ama olmazlar yani kısaca herkesin bildiği sevdiği çok şey vardır ama bazı ları bunu dile getirmez bende öyleyim çünkü deyisecelerine anliyacaklarina inandım hep ama sadece kendimi kandiriyorum insanlar değişmez sadece menfatleri şey diyor oyle biri olmayınca yüzüne vuruncada sen 'den kötü olmuyor
Ben aynı konuda veya aynı kişi tarafından en fazla bir sefer kandırılırım. İkincisinde bu mümkün olmaz.
ertelememeyi öğrenemedim
insanlardan ve diğer her şeyden beklenti içinde olmamayı
ama öğrenme yolundayım
Neler yok ki herkes sac ekmeği gibi hangi yüzlerine konusacagimi sastim
Kendimi en fazla kendim kandırıyorum
Başkasına ihtiyacım yok kandırılmak için
Ben değil aslında tüm ülke malum yönetenler tarafında defalarca :)
Eskiden arkadaşlık ilişkilerinde çok sömürülürdüm ama artık geçti 😇
Kandırılmadım ama kimseye güvenmeyeceğim deyip tekrar tekrar birilerine güvenmem
Bir söz var kalbi temiz olan insanı kimse kandıramaz
Ben kanmak istedim kandım dediğim şeyler var
Hayat bana büyük kazık attı hiç bu kadar kısa olacağını bilmiyordum otuzbeşte farkına vardım umarım bir bu kadar daha nefes almama izin verir
Birilerine aldanmak 👀
Hep anlayışlı olmam
Kandıramazsın beni, susturamazsın beni
Kandıklarım, kanamayı seçtiklerim..
Büyük konuşmayayım yine kandırılabilirim
Aşktan kaybettim 🚬🚬
Neler yok daha isabetli olur..
Seni seviyorum kelimesine 🚬
Reklamlar daki ürünler 😎
insanların sözleri
Güven sevgi sefkat
Insanlar