• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hangi durumlar aldatmaya giriyor?

nrkrmzzz
nrkrmzzz Takip Et
Xper 7 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
Daha önce aldattınız mi? Aldatmanın kaç farklı şekli vardır? Aldatınca affeder misiniz?
Hangi durumlar aldatmaya giriyor?
Aldatma Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmak, her hangi bir konuda karşindaki insanı kandırmaktır. Yalanlar kurmak, kendinle ilgili gerçekleri yansıtmamak ve onunla paylaşmadığın bir şeyler yaşamaktır.

Öncelikle, ilişkiyi karşılıklı bitirebilmeyi bilmeyenler aldatır. Bir ilişkiyi bitirebilmenin yüzleşmesini yapamayanlar, yalnızlığı kendileriyle karşılayamayanlar, iyi hissetmek için başka birine bağımlı olanlar aldatır. Tüm istatistiklerde, bağımlı kişilik bozukluğuna ve narsizme sahip insanların %80 ni aldatır.

Bir ilişkiyi, kendisini güvende hissetme ihtiyacını karşılamak için kuran herkes aldatma eğilimlidir. Bu kişiler kendilerini duygusal veya fiziksel bir garantiye almadan rahat ve güvende hissetmezler. O nedenle kendilerini daha güvende hissettiren ve daha garanti buldukları kişilerle her zaman daha çok çekim duyarlar. Böylece mevcut ilişkilerini yürütürken, daha garantili ve güvende hissettikleri ikinci bir ilişkiye daha başlamış olurlar.

Unutmayın, onlar için bu aldatmak değildir. Hatta ilişkiye sadakat duymak bile, karşılarında ki insanın kim olduğuna göre sürekli değişecektir. Çünkü onlara göre bu, karşılıklı değil, önce karar vermeleri gereken bir süreçtir. O yüzden o insanların sadakatini beklemeyin. Ortama ve şartlara göre büyük yanılırsınız.

Aldatma meğilli insanlar, kendilerine güvenerek değil, kendilerine güvence arayarak yaşarlar. Bu nedenle her şeyi önüne getiren, yapabilen, karşılayan, ayarlayan ısrarcı ve romantik bir narsist, karşısında ki kisiyi elde edene kadar gösterdiği çaba içerisinde; kendi başına hiç bir değeri olmadığını düşünen bağımlı kişilik bozukluğuna sahip biri için çok etkileyici ve en ideal kişiler olur. Narsistler şaşırtıcı derecede etkikeyici ve onu göklere çıkartacağı kusursuz melekleridir.

Peki narsist niye aldatır? Karşısında ki insanın artık kendi dengi ve değerine uygun görmediği, onu artık yanına yakıştıramadığı, onun artık kendi değer arayışının bir tatmin kaynağı sağlamadığını düşündüğü için aldatır. Yani ilişki onun için sadece bir araçtır. Sizi siz olduğunuz için değil, olduğunuz her halinizle kabullenmeyi, tanımayı değil; kendi imajı ve ihtiyaçlarına uygun tatminler sağladığınız sürece seçimisinizdir. Güçlü olduğunu kendisine ve çevresine böyle kanıtlar.

Bu tür ilişkiler de genellikle bir taraf kurban diğer taraf kurtarıcı rolündedir. Bir taraf güçlü, kudretli, gösterişli her şeye gücü yeten, zayıflık nedir bilmeyen ve yardım sever. Diğer taraf acılı, muhtaç, anlaşılmayı bekleyen, kurtarıcısını isteyen ve dileyendir. Bu sayede birbirlerini rahat bulurlar.

Bu tür insanlar niçin birini elde etmeye bu kadar çaba gösterir sorusunu da yanıtlayalım. Bu çabayı oluşturan şey kaybetme korkusudur. Kaybetme korkusunu sevgi sanarlar. Bu nedenle kendilerini, iliskilerini bir an önce garantiye almaya çabalarlar ve yoğun ilgi gösterirler. Bütün her şey sürekli bir mücadele içerisinde, kaygılarını yatıştırmayı amaçlarlar. Ben merkezcilikleri, ısrar ve kıskançlıkları buradan gelir. Ancak her şey garanti altına alındığı zaman korkuları azalır ve iliskileri için çaba göstermeyi de bırakırlar. Genellikle bu durum, karşı tarafın ilişkiye kendisini bırakması ile başlar. Hızlı evlilikler de bu şekilde kurulur. Sevgi sandıkları şey, kaybetme ve yoksunluk korkusu olduğu için, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlar giderildiği veya garanti altına alındığı zaman bu ilişkiye duyulan ilgi ve istekleri ciddi ölçüde azalır. Bu nedenle evlendi değişti, seviştik gitti, yıllar sonra aldatıldığımı öğrendim olur.

O nedenle;

Bağımlı ve Narsist kişilik bozukluğuna sahip insanlarla kurulan ilişkiler dengeli ve sağlıklı yürütülemez. Sadece başlar. Ve her şey orada kalır.

O nedenle bu yapıda insanlar bir ilişkiye bağlanamazlar. Yoğun ölçüde güvensiz ve kaygılı olurlar. İlişkileri stabil ilerlemez, gün geçtikçe tutarsızlıklar artar. Kararsızdırlar. Fazlaca beklerler. İlişkilerini de tek taraflı ve kendi bildikleri gibi yaşarlar. O nedenle onlar için her şey tek taraflı başlar ve tek taraflı, habersizce ve sorumsuzca biter. Eşit ve dengeli bir ilişki kurmazlar. Daha kötüsü kendileriyle ve yarattıkları yıkımla yüzleşemezler. Bu tür ilişkiler de bir taraf hep alır veya hep verir. Bu tür ilişkiler kaygı ve korkudan beslenir. Ortak sevgi, anlayış paylaşım, güven ve dostlukla gelişmez.

Bu nedenle bu tür insanlar ilişkilerinin devamına yönelik bir sorumlulukta duymaz, ilişki içinde beklentileri dışında anlayış ve esneklikte taşımazlar. Karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine duyarlı değildirler. Derinlik ve bağlar kuramazlar. Empatiden yoksunudurlar. Bu yuzden gün geçtikçe duygularınıza, hislerinize giderek daha az karşılık gösterirler. O nedenle aldatmayı da kabullenmezler, yakalandıkları zaman ise sadece bir hatadır, daha dikkatli olmaları gereken bir oyundan ibarettir. Ve siz onun sadece bir süreliğine tercih sebebisinizdir. Karşılıklı güven ve bağları çoğaltamaz, gelistiremez biriktiremezsiniz. O nedenle size sadık olup olamayacaklarının kararı, karşılarına daha iyi şartlar ve fırsatlar çıkana kadardır. Bu insanların bir diğer ortak özelliği ise, kendilerini sizden hep saklama ihtiyacı içerisinde olmalarıdır. Ne yaparsanız yapın bir türlü doğru tanıyamazsınız. Aldatanlar ve buna eğilimli olanlar her zaman büyük çoğunlukla yeniden aldatır. Çünkü bu, bahsettiğim kişilik bozukluğuna sahip insanların ağırlıklı olarak ilişki yaşama döngüleri bahsettiğim hedef ve şekillerden oluşur. Sadakatten anladıkları dilde budur.

Bir ilişkinin başlangıcın da, siz ona hiç bir sey sağlamıyorken, o size surekli bir şeyler sağlamaya çalışıyorsa şüphelenin. İlişki ve iletişimde ısrarcı ve ikna çabaları güden insanlar yoğun ölçü de kaygılıdır ve psikolojik ihtiyaçlar temelinde ilişkiler kurar. Bu ihtiyaçlar karşılandığında yeni ihtiyaçlar başka tatmin kaynakları gerektirir. O yüzden şüphelenin. Narsizm ve bağımlı kişilik bozuklukları yüksek derece de alıngandır. Alınganlıklar; iç çatışmaların ve kendi içinde tutarsızlıklar yaşadığının göstergesidir. Benlik bilincinin, öz kabul değer ve öz saygının sağlıklı gelişmemesi, başkalarına aşırı bağımlılık getirir. Kendi kendinliğinin ve kendisiyle olan idarenin zayıf olduğu, saldırgan olduğu insanlardan özellikle şüphelenin.

Başkalarını değiştirmeyi bırakın. Kendiniz dışında kimseyi değiştiremez ve buna ikna edemezsiniz. Herkes kendi seçimi ve ilerleyeceği yoldan kendisi sorumludur. Bunu ister bilinçli yapın, ister bilinçsiz. O nedenle başkaları adına sorumluluklar almayı bırakın. Ve hayatı kendiniz üstlenin. İnsanları olduğu gibi tanımak istemiyorsanız onları değistirmeye çalışmayın, zorlamayın. Olanı olduğu haliyle kabullenebilmeyi kendinize kazandırın veya yolunuzu buna göre değiştirin.

Çünkü ilişki, iki kişiliktir. İki kişi de apayrı bir dünya ve serüvendir. Ve herkes ve her şey zamanla değişir. Önemli olan bu değişimi birlikte karşılayabilmek, paylaşabilmektir. Veya bırakacağın yeri doğru seçebilmektir. İlişkiler bize zarar vermek için değil, karşılıklı saygı sevgi güven destek ve paylaşım kurmak içindir. İsteyen bu ilişki içerisinde bağlılıklarını geliştirir, isteyen sonsuz ihtiyaç talep ve isteklerinin karşılanması için karşısındaki kişiyi tüketir. Şu bir gerçektir ki kim olduğunuz, kiminle olacağınızı ve günün sonunda nelere izin verip nelere izin vermeyeceğinizi, koyduğunuz sınırlarla engelleyecek veya belirleyecektir.

945 kelime ile yeni rekorum 😅 Yazım yanlışlarım, ifade bozukluklarım ve eksik bilgilerim için özür.

1
    8 Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Bitirme tezim bu kadar uzun değildi bro🤣😬

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

@nrkrmzzz Daha az kelimelerle tarif etmek gelmiyor içimden efenim. 😃 Saydırıyor, yardırıyor, daşlıyorum.. 😂

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Sakin ol deli yürek 😀😂

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

@nrkrmzzz Hahaha 😂 tamam 😄 Mutlu akşamlar efenim 😀

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Birazdan tam anlamıyla oturup okumaya calısıcam umarım uyuyup kalmam😃🤣🤣

Yorumla
    • Uga915
      Uga915
      +1 yıl

@nrkrmzzz 🤦‍♂️ Mahvoldum. 😃 Hep bir uyku sebebiyim 😴 😂 Ama yorumlarınızı beklerim 😀 Teşekkürler. 😊

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Manas destanı daha kisa😃🤣

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Ama çok uzun yazmışın ben ne yapam 😂😀

Yorumla

En İyi Cevaplar

• timur_tt
    timur_tt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmanın şekli şuklu olmaz kafandan bile geçirsen aldatmadır.

Aldatanı affetmem yol veririm gider ne bağırırım ne bir şey yaparım hayat kısa onunla uğraşamam.

Ama evliysem ve aldatıldıysam ozaman piyango vurdu demektir. Tazminat davası ile çok sağlam para koparırım. Bu ülkede birine verebileceğin en büyük zarar onun parasını almak.

0
    0 Yorumla
  • Dr-Orkun
    Dr-Orkun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Muhafazakar kesimlerde 5 saniyelik göz teması bile aldatma olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Kamperastil
    Kamperastil Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Daha önce kimseyi aldatmadım. Sadece biri tarafından aldatılırsam aldatırım onun dışında hiçbir şey bana ihanet ettiremez. Düşünmek, sanaldan konuşup görüşmek, yatmak. Kısacası hayatındaki insan öğrendiğinde rahatsız olacağı her şey aldatmadır.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

23

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Başkası ile duygusal yaklaşım aldatmaya girer

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

çok geniş bir yelpazesi var aldatmanın. genel geçer kuralları var ama algıya göre de değişen bir durum. mesela sana göre birine bakması bile aldatmaya girer başkası için sevişmek aldatma olrak görülür.

0
    0 Yorumla
  • betamanyak
    betamanyak Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kişi kendini yatakta bulmadığı sürece aldattım demez ama eşini karşı cins ile çay içerken görsün evde sağlam eşya birakmaz

0
    0 Yorumla
  • yanlız_antalyalı
    yanlız_antalyalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

Elinden tuttuğun birini herhangi sebeple başka insana tercih ediyorsan veya etmeye gayret gösteriyorsan bu aldatmadır

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

aldatmadım.
    çok çeşidi vardır...
    ihaneti asla affetmem.

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.

Kaşarlık yaptığını hissettiğin her durum aldatma sayılır.

0
    0 Yorumla
  • isimsizhayalperest
    isimsizhayalperest Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Aldatan insanı affeden insan kendine saygısı olmayan biridir aldatmak iki türlüdür duygusal ve fiziksel ikisininde affı olmaz olamaz

0
    0 Yorumla
  • İtalyanKürdo
    İtalyanKürdo Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hiç sevgili yapmadım, kafam rahat anasını satıyım

1
    0 Yorumla
  • MuhendisinizGeldi
    MuhendisinizGeldi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

Aldatılıp effetmeyen net aşık hiç olmamıştır

0
    0 Yorumla
  • yenibirisi1
    yenibirisi1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmem çok sevgilim olmadı. Uzun süren de olmadı.

0
    0 Yorumla
  • aicha_
    aicha_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

A böyle baksan aldatma o 👀

0
    0 Yorumla
  • Adembozkurt
    Adembozkurt Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Aldatılmaktan seven aldatılmaz ve affedilmez

0
    0 Yorumla
  • SooN1TürK
    SooN1TürK Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Okuduğum kitabı tekrar okumam

0
    0 Yorumla
  • BonMarley
    BonMarley Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Cheat. Her şekilde idam sebebi.

0
    0 Yorumla
  • calpsize
    calpsize Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Fiili olarak aldatmadım

0
    0 Yorumla
  • Tecahülü_Arif
    Tecahülü_Arif Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kanka senin sorunu kaldırdılar mi geçen gün?

0
    10 Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Evet neymiş kişiyi hedef alan evet üyeleri hedef alan paylaşımmiş🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Sinirden yazamadım. Sinir olduğum konu adam saçma sapan bir şey yapıyor sanki kabahatli benmisim gibi bana ambargo uyguluyor.

Yorumla
    • Tecahülü_Arif
      Tecahülü_Arif
      +1 yıl

Sana demiştim ya sistem yöneticilerin çoğunluğu dinsiz oldukları için böyle yapıyorlar bize

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Illaki birilerine mi hizmet etmem gerek

Yorumla
    • Tecahülü_Arif
      Tecahülü_Arif
      +1 yıl

Ben bir keresinde büyük harflerle elhamdülillah muslumanim dedim diye görüşümü kaldirmislardi

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Saçmalık cidden🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • Tecahülü_Arif
      Tecahülü_Arif
      +1 yıl

Hepsi din düşmanı çok sinir oluyorum

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Ben taraftar değilim lakin kimseye karışmasınlar. kafasina gire herkes özgürce yaşasın işte ya. Sitede bile bu sistem var. Ayrıştırmayı sevmiyorum ben. Güzel güzel fikir alışverişi yapalım işte ya. Çok mu zor.

Yorumla
    • Tecahülü_Arif
      Tecahülü_Arif
      +1 yıl

Ayrıca sözde soru sorma platformu ama kimse özgürce istediğini soramıyor görüşünü de paylasamiyo

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Aynen demek istediğim tamda bu işte. Adam tüm kutsallarimiza laf ediyor neler neler gördüm kendi gözünle anlatmayayım şimdi. Bana neden ambargo koyuyor. Gece yattım sabah bi uyandım soru yok ortada. O kadar küfür edenler neler yapanlar var. Bu adaletsizlik her yerde.

Yorumla
  • leonidass01
    leonidass01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

İlginç soru 😂

0
    9 Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Cevap ver hancı😂😂

Yorumla
    • leonidass01
      leonidass01
      +1 yıl

Ama hayır ben yapamam 😂

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Iıııııı ııııı😂😂😂

Yorumla
    • leonidass01
      leonidass01
      +1 yıl

Bunu özel de cevaplamak isterdim ama gece oldu 😂

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Korkmaya başladım senden😂😂

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Mecnundan erdal bakkala anı bi değişim söz konusu 😂😂

Yorumla
    • leonidass01
      leonidass01
      +1 yıl

Yok yok korkma libidom yüksek değil aldatmadim da kimseyi 😂

Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

😂🤷🏻‍♀️ bilemiyorum

Yorumla
    • leonidass01
      leonidass01
      +1 yıl

Mesaj attım 😂

Yorumla
  • GüvenilirAdam34
    GüvenilirAdam34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sen hiç aldattın mı

0
    2 Yorumla
    • nrkrmzzz
      nrkrmzzz
      +1 yıl

Alacağımız cevap bu değildi. Soruyu dikkatli okuyalım pleas😂😀

Yorumla
    • GüvenilirAdam34
      GüvenilirAdam34
      +1 yıl

Sen buna benzer bir soru daha sormuştun neden hep böyle merak ediyorum

Yorumla
  • bycon06
    bycon06 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.

Aldatmak kötü bişey

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Aldatmadım

0
    0 Yorumla
  • SevimliKobra
    SevimliKobra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

şu an yaşıyorum o durumu

0
    0 Yorumla
  • HuseyinnBulutt16
    HuseyinnBulutt16 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 88%
    +1 yıl

sen aldattın mı

0
    0 Yorumla
  • _Zuen_
    _Zuen_ Takip Et
    Yoda Yaş: 85 , eic 100%
    +1 yıl

bakışmak

0
    0 Yorumla
  • asllic
    asllic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Affetmem

1
    0 Yorumla
  • Blade-e
    Blade-e Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

aldatmadım bence.

0
    1 Yorumla
    • Blade-e
      Blade-e
      +1 yıl

gönlün aldatmasın yeterki gerisi düzelir

Yorumla
  • StevenDun
    StevenDun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Aldatmak isterdim

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hangi durumlar aldatmaya giriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hangi durumlar aldatma sayılır? 15 cevap verildi
Neler aldatmaya girer? 14 cevap verildi
Aldatmak hangi durumlarda olur? 7 cevap verildi
Aldatma durumları hangileridir? 7 cevap verildi
Hangi davranışlar aldatmaya girer? 15 cevap verildi
Aldatılmak insana neler yaptırabilir? 36 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨