Yalnızlığın 2 çeşiti var; zorunlu yalnızlık istenmemesine rağmen ve tercih edilen, sevilen yalnızlık. Peki sen yalnız mısın yoksa istememene rağmen öyle olmak zorunda kalan mı?
Yalnızım bir yanı tercih bir yanı da mecburiyet benim için çünkü güvenmek zor olduğundan samimi olacağım güveneceğim bir insan bulamıyorum. bu da mecburiyete itiyor. ama bir yandan da kalabalık sevmiyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zorunda değilim ben bayılıyorum yalnız olmaya, kafam rahat tek tabanca huzur keyif hepsi bende. Yanımda yer almak isteyen her zaman çıkıyor hayran oluyorlar hayatıma ama kimseyi istemiyorum böylesi çok daha iyi, az insan çok huzur, bu keyfi bir kişiye değişmem
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Yaşadıklarım sorun yalnızım bugün o kadının yazısı gerçekten tabiki Allah bilir ama gerçekten öyle ne demek istiyorum kalbi temiz insan olun bak nasıl kötülüklerden kurtulursunuz
Yalnızım. Bu ne kadar benim seçimim, ne kadar mecburiyet bilmiyorum. Genel olarak benim seçimim diyebilirim. Yalnızlığı seviyorum, sevmekten başka çarem yok. Nitekim huzurluyum.
Mecburiyetten yaa. Kimseye güvenmiyorum. Guvendiklerimin dağınada kar yağınca e haliyle yalnızlık daha mantıklı geliyor. Bide daha rahat oluyor insan ya. Kafana göre takılıyorsun falan