İlk mesajı nasıl yazarsam dikkatini çekerim veya farklı birşeyler yazmalıyım diye çabaladığınız oldu mu? Yapar mısınız böyle atraksiyonlar yoksa selam veya merhabayla başlamak yeterli midir size?

İlk mesajı nasıl yazarsam dikkatini çekerim veya farklı birşeyler yazmalıyım diye çabaladığınız oldu mu? Yapar mısınız böyle atraksiyonlar yoksa selam veya merhabayla başlamak yeterli midir size?
Ya doğrusu bir kadın olarak erkeğin atma taraftarıyım o yüzden hiç ilk mesajı atan olmadım ama normalde ilk mesaj sonrasında da bir sene sonrasında da aradan belli birkaç saat geçmişse ya da bir konu bir sohbet başlatacaksam ne yazsam nasıl dikkatini çeksem mesajla ilgilenmesini sağlasam diye düşünürüm ben
Ben atarım ya 😄 Güzel de bir muhabbet kurdum mu var mı benden âlâsı. 😃 Hem Serdar Ortaç çok güzel de bir şarkı yapmış bununla ilgili, o yazmasın sen yazma eee öldüğünde mi tanışacağız nedir 😄
https://www.youtube.com/embed/wgsWR2dpPygİlk mesajı atan kişi ben olmuyorum genelde. O nedenle hayır plan proje yapmam. He birine yazmak istersem de bahaneye gerek duymam ki doğrudan derim diyeceğimi.
Muhabbetin hesapsız olanını severim.
Cevap
19Cevap
Böyle beklenti artırdıkça insan daha çok kabuğuna çekiliyor. Bana saçma geliyor selam yazana cevap vermem ondan olmaz diye düşünenler
Hayır olmadı çünkü önemli bir şey olmadıkca ilk mesajı yazmam
Doğaçlama gelişebiliyor kişisine göre bir keresinde dürüm söylüyorum yermisin diye başlamıştım sonrasında diyette olduğunu öğrendim çuvallamıştım ama daha sonrasında yedik yani muradıma erdim ,🙂
Hiç ilk msjı atan olmadım, atsaydım eğer sizi bir yerden tanıyor gibiyim diye giriş yapardım 😄
Öyle çalışmalarım olmadı. Çünkü ilk mesajı atmam hiç.
Olmadı çalışılan her şeyin orijinallikten uzak olduğunu düşünüyorum , özgünlük iyidir.
Olmadı ama, olursa alakasız şeyler yazarım, merak uyandıran, mecbur dönüş yapmaya iten.
Ankara sahilde geçen gün gördüm seni, dediydim jddjdjd
Ben geldim yazarım eeeevet oldu ama çok nadir oldu genelde birine yazasım gelmez yazmam.

Atıcaksın bunu gel bunlar gibi olalım diyeceksin
Ay oldu 4 kiz birlesip bisey yszmistik goruldu yedim mesajdan 2 3 hafta sonra normal selam yazdim oyle devam ettik konusmaya
Sen yazma hikayelerini begenip yazmasini beklersin baktin yazmiyo umursama
Hayır ilk mesajl asla ben atmam.
Çok iddialı
Oldu tabi ve cogu zaman basarili oldu. Calistigi yerle ilgili sorular ve ya defterim sizde kalmis ola bilir
çok uzun süre oldu böyle bir şey düşüneli
Oldu tabi ama öyle çok da düşünmedim.
Hayır içimden ne geliyorsa öyle yaparım
Yok ben kendime has griş yapıyorum
Aşkımdan ölsem de ilk mesajı atmam.
Merhaba ile başlayıp selamlar ile bitir
Yok düşünmem eğer yazarsam bodoslamasına yazarım.
Olmadı ben doğaçlama takılıyorum
Olmuştu
olmadi
olmadi
Aklıma ilk geleni yazıyorum shxbs
Merhaba der gecerm
Olmuştur geçmişte
Hayır
Evet oldu
selam maykıl diyin müq taktik.
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?