Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hiçbir şey olmazdı sanırım :) düşündüm ama aklıma gelmedi. huzur olabilir ya da sevilmek olabilir. sevdiğim kişinin yanında olmak. ona sarılmak dert anlatmak
Uyandığımda her şeyin bir rüya olmasını ve ailemle JOJO TV'de "The Teen Titans" , Cartoon Network de "Ben 10" , Yumurcak TV de "Tarçın Ve Arkadaşları" , Planet Çocuk da "Pepee" Jetix TV de "Spider-Man" , Minika Çocuk da "Avatar: Son Hava Bükücü" , Disney Channel de "Pair Things ve Jessie" izlediğim zamanlara dönmeyi isterdim.
Asık suratlı biri değilim ama duygularımı öyle abartılı yaşamam, sevinötede kederde de aşırıya kaçmam, tebessüm ederim, çok şükür derim, sadaka veririm. Şu an içinse evleneceğim insanı bulmuş olmak olurdu.
Yani şöyle bir bakıyorum da benimle yükseltebilir diye beni seven güzel bir kadın olabilir ya da şöyle güzel bir ev ya da beş 10 milyon TL’lik Bi çek fena olmazdı
Filistin'de veya Arakan'da veya Doğu Türkistan'da artık insanlar acı çekmiyor mutlular çocuklar ölmüyor savaş yok çayırlarda kovalamaca oynuyor.. Gülüp eğleniyorlar
hesabınıza para geldi. Ama baya yüklü şekilde gelirse çok muhteşem olur :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Helal paralarla zengin olmuş olmamız ve haliyle bütüün borçlardan kurtulup ihtiyaçlarımızı karşılayabilmiş olmamız. Bunlar gerçekleşmeden aklıma başka bişey gelmez.