Kişilik & Karakter Şu anda ne olsaydı sevinçten havalara uçardın? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Seni, tam da şu an nasıl bir durum ya da olay sevinçten havalara uçururdu? Şu anda ne olsaydı sevinçten havalara uçardın? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Şan beni mutlu edecek bir şey yok maalesef.. :) ama bir dostumla oturup saatlerce dertleşmek harika olurdu içimi dökmek isterdim. sadece 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Cok güzel seyler olsaydi meselaSevdigim adamı karsimda görüp ona sarila bilsem Sevincten havalara uçardim 1 0 Yorumla
NewFolderForLife Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Çok yalnızım ya. Bana aşkla sarılan bir kadın olsaydı sevinçten uçardım :D 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. hayalimin gerçekleştiğini görmek havalara uçururdu 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yurt dışı işlemleri erken olsaaa 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yurt dışı vizem çıkarsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şan beni mutlu edecek bir şey yok maalesef.. :) ama bir dostumla oturup saatlerce dertleşmek harika olurdu içimi dökmek isterdim. sadece
Cok güzel seyler olsaydi mesela
Sevdigim adamı karsimda görüp ona sarila bilsem
Sevincten havalara uçardim
Çok yalnızım ya. Bana aşkla sarılan bir kadın olsaydı sevinçten uçardım :D
hayalimin gerçekleştiğini görmek havalara uçururdu
Yurt dışı işlemleri erken olsaaa
Yurt dışı vizem çıkarsa