Kişilik & Karakter İlişkinizde daha baskın ve dominant olan hanginiz , hükmeden taraf siz misiniz yoksa partneriniz mi? Masterolderdaddy Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl hükmetmeyi mi seversiniz yoksa itaat etmeyi mi? İlişkinizde daha baskın ve dominant olan hanginiz , hükmeden taraf siz misiniz yoksa partneriniz mi? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Baskın kadın severim 1 0 Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Ben tembel tarafım. Ne dominant olacak enerjim var ne de diğer tarafta olacak kadar..Direkt sevgili yapmıyorum✋️😎 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben nasıl dersem odur konu bitmiştir 😄 3 2 Yorumla Masterolderdaddy +1 yıl benimsin nokto com😂 Yorumla Rozes52 +1 yıl Ben öyle uygun gördüm 😂🤣😂😂 Yorumla
Külkedisi12 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bunu cevaplamam için partnerinin olması gerek.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baskın kadın severim
Ben tembel tarafım. Ne dominant olacak enerjim var ne de diğer tarafta olacak kadar..
Direkt sevgili yapmıyorum✋️😎
Ben nasıl dersem odur konu bitmiştir 😄
benimsin nokto com😂
Ben öyle uygun gördüm 😂🤣😂😂
Bunu cevaplamam için partnerinin olması gerek..