Var müslümanım elhamdülillah
Yok ateistim
Deistim
Başka bir dine inaniyorum, yorumlara yazacağim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendini müslüman sanan insanların büyük çoğunluğunun firavunları var. Hem de bir değil birçok firavunları, tanrıları var. Ben firavunları reddeden bir müslümanım.
Firavundan kastınız ne?
Her parti başkanı, her bakan, her milletvekili, her parti il/ilçe başkanı, her belediye başkanı, her bürokrat, her cemaat/tarikat lideri, her cemaat/tarikat üst kademesi, iktidar yandaş ve yalamalığıyla bir şekilde para ve güç sahibi olmuş herkes birer firavundur. İnsanlar güce yani firsvunlara tapıyor ama müslüman olduğunu sanıyor.
Cevap
12Cevap
evet var tabıkıde tek bir gercek var benım için tek olan bıt tane olan ALLAH
Mezhepsiz Koyu Hristiyan'ım , 7 yaşından beri İsa'nın takipçisiyim
Dine olan inancım zayıf ya benim
Neden ki
Çok şükür elhamdülillah müslümanım 😇
Elhamdülillah müslümanim
Uçan unicorna inanıyorum
Selefi Müslümanım🕋🏴
@Sedefffe Bidatların ve şirklerin karşısında olan, bu hadiste bahsedilen kurtulan fırka ⬇️
🏝️Resulullah (sav) buyurdu ki:
"Beni İsrail yetmiş iki fırkaya bölünmüştü. Benim ümmetim de yetmiş üç fırkaya bölünecektir. Bunlardan bir tanesi hariç hepsi ateştedir." "Bu fırka hangisidir?" diye soruldu. "Benim ve ashabımın üzerinde olduğu şeyden ayrılmayanlardır!" buyurdular. [Bir rivayette şu ziyade var: "Ümmetimden bir kısım gruplar çıkacak, bunları bidatlar istila edecek, tıpkı kuduzun, buna yakalanan kimsede hiç bir damar, hiçbir mafsal bırakmayıp her tarafını sardığı gibi, bu bidatlar da onların her hallerine sirayet edecek."]
📗(Kütüb-i Sitte, Tirmizi, Ebu Davud)
Hristiyanlık dinine inanıyorum
Ailen de mi hristiyan yonsa kendin mi sonradan hristiyan oldun?
Sonradan oldum
Neden peki? Kac yildir hristiyansin
Kendimi daha yakın gördüm. Birkac Ay amerika da yaşadım ve kilise ayını vs. Çok düşündüm bu kararı hemen almadım zaten.. 2 yıldır
Ailem İslama inanıyor ama
Islam
Spirtüalist
Allah katında tek din islamdir
Elhamdülillah
müslümanım
Evet var Müslümanım
Müslümanım.
Senin inancın ne
Neden sordun?
Çok şükür
Yok ateistim