Kişilik & Karakter Ergenliğiniz kaç yıl sürdü? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 yılda atlattım 3 yılda tekeri patlattım 5 yıldır ergenlikten mezun olamıyorum Tek bildiğim ergen Gülben ERGEN ∞ anladınız siz xd Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ergenliğiniz kaç yıl sürdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ben hiç ergen olmadım 2 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Olmalisin farklı tadı var xd
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ergenliğimi yaşayamadım annemin menopozu ile aynı döneme denk geldi ve annem galip geldi 😂😂😂😂😂 2 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Xdddxd Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ben hiç ergen olmadım ki çünkü Küçük yaşta sorumluluk yüklediler 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hiç ergen olmadım
Olmalisin farklı tadı var xd
Ergenliğimi yaşayamadım annemin menopozu ile aynı döneme denk geldi ve annem galip geldi 😂😂😂😂😂
Xdddxd
Ben hiç ergen olmadım ki çünkü Küçük yaşta sorumluluk yüklediler
0 ben hiç ergen olmadım 🙄
Hiç hatırlamıyorum.
Hâlâ sürüyor