Ben yurtdışında özellikle Amerika’da yaşamak isteyen biriyim bunun için de 3 senedir greencarda başvuruyorum mesela bu ülkede bir geleceğim yok da olamaz da zaten
İki arkadaşıma yurtdışında yaşama hayalimden bahsettiğimde biri bir keresinde “inş canım ya” tarzı aşağılayıcı bir cümle kurmuştu ki kendisi kamuda çalışan işinden ve hayatından memnun olan biri
Şimdi yine bi başkası hatta yakın arkadaşım bana “çıksa da ayrı dert” dedi. Pardon?
Hani mülakatta para gösteriliyorya ki yazılı bir kural değil bu
Her neyse benim anlamadığım insanlar neden böyle? Gerçekten çıkmasını şu insanlara inat x10 daha fazla istiyorum hoş bu saatten sonra çıksa da haberleri olmaz çünkü engelleyip çıkardım hayatımdan
İki arkadaşıma yurtdışında yaşama hayalimden bahsettiğimde biri bir keresinde “inş canım ya” tarzı aşağılayıcı bir cümle kurmuştu ki kendisi kamuda çalışan işinden ve hayatından memnun olan biri
Şimdi yine bi başkası hatta yakın arkadaşım bana “çıksa da ayrı dert” dedi. Pardon?
Hani mülakatta para gösteriliyorya ki yazılı bir kural değil bu
Her neyse benim anlamadığım insanlar neden böyle? Gerçekten çıkmasını şu insanlara inat x10 daha fazla istiyorum hoş bu saatten sonra çıksa da haberleri olmaz çünkü engelleyip çıkardım hayatımdan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
maalesef insan olmak bencillik ister. Türkiyede ise bencillik kıskançlık ve kibir ister
Aynen öyle bizim millete has bişi bence bu. Hayır bi de çekiliş yani Allah aşkına onlar da başvursaydı engelleyen öi var hatta bitine ben demiştim başvur diyen aman çıksa nasıl gidicem diyip başvurmamıştı. Ya bi de çıkmadan yapılan şu muameleye bak bi de çıksa ne olacaktı acaba
Şöyle ki onlar ömür boyu buraya hapsolduklarının farkında başka bir ili bile zor görücekler belkide. Ama senin bu ihtimalin onların elinde olmadığı için kıskanıyorlar. He bu bilinç altlarında dönen bir problem tabiki. Tavsiyemdir iyi bişiyler istiyorsan kendin için bunu kimseye anlatma
Aynen öyle çıksa artık kimseye söylemeyeceğim zaten. Bi de kamuda çalışana demiştim ki seneler önce yurtdışında yaşamak istiyordu o sonra kamuya girdi. Dedim şu an imkanın olsa ya da yabancı biriyle sevgili olsan evlenip gider misin yurtdışına? Bana söylediği şey şu; yurtdışına gitsem iş hazır mı gitmem o yüzden. Dlfkfkkf ulan sen 30 bine çalışan bi kamu personelisin doktorlar bile bırakıp gidiyor bu neyin kafası olay sadece iş mi sosyal ayrıcalıkları göremeyecek kadar kör mü gözlerin
İnsanlar 1 ay maaş alamazsa türkiyede yıllarca acısını çekiyor. yurt dışı da aynı zannediyorlar. Ordada sanki florasan yönetiyor zannediyorlar.
Aynen mallıktab başka bişi değil iş hazırmıymış ulan bugün oraya gidip garsonluk yapsan bir ay sonra altına araba alırsın bunlar hala ne diyor. Diğer arkadaşım da çıksa ayrı dert dedi mülakatta para gösterilmesi gerekiyor diye yahu bin dolar gösterip giden de var 16 bin dolay gösterip vizeyi alamayan da. Bu yazılı bir kural bile değil sadece vize memurunun değerlendirmesiyle alakalı bir durum
Aynen öyle onlar araştırmadıkları için sadece kafasına göre yargılarlar. Sen boş ver guzum onları şansın bol olsun inşallah
maalesef insanlar böyle. sana layık görmezler
Hayır bi de çekiliş yani Allah aşkına onlar da başvursaydı engelleyen öi var hatta bitine ben demiştim başvur diyen aman çıksa nasıl gidicem diyip başvurmamıştı. Ya bi de çıkmadan yapılan şu muameleye bak bi de çıksa ne olacaktı acaba
Fesatlardan uzak durun
İnsanlar boyle herseyi soyleme
Hayır bi de çekiliş yani Allah aşkına onlar da başvursaydı engelleyen öi var hatta bitine ben demiştim başvur diyen aman çıksa nasıl gidicem diyip başvurmamıştı. Ya bi de çıkmadan yapılan şu muameleye bak bi de çıksa ne olacaktı acaba
Ama kalpleri fesat
Aynen öyle bi de kamuda çalışana demiştim ki seneler önce yurtdışında yaşamak istiyordu o sonra kamuya girdi. Dedim şu an imkanın olsa ya da yabancı biriyle sevgili olsan evlenip gider misin yurtdışına? Bana söylediği şey şu; yurtdışına gitsem iş hazır mı gitmem o yüzden. Dlfkfkkf ulan sen 30 bine çalışan bi kamu personelisin doktorlar bile bırakıp gidiyor bu neyin kafası olay sadece iş mi sosyal ayrıcalıkları göremeyecek kadar kör mü gözlerin
Düşünce farklılığı bunlar sizin yaş kaç ne işle mesgulsunuz
Sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun bence
Ne kuruntusu ya iyi misiniz. İçlerini kustular nasıl göremezsiniz. Gerçek arkadaş “umarım çıkar ya eninde sonunda gidersin inşallah” tarzı cümleler kurar kendimden biliyorum. Bu resmen hasetlik üstelik çıkmamasına rağmen bi de çıksa neler olacaktı acaba
Asıl senin için fesat bence
Ya kardeş arkadaş dediğim insanları sen mi tanıyorsun ben mi? Boş yapma burada
Bir şey dememişler
Nasıl bit şey dememişler aşko. İçlerini kustular nasıl göremezsin. Gerçek arkadaş “umarım çıkar ya eninde sonunda gidersin inşallah” tarzı cümleler kurar kendimden biliyorum. Bu resmen hasetlik üstelik çıkmamasına rağmen bi de çıksa neler olacaktı acaba
Şimdi sen ses tonlarını yüz ifadelerini gördüğün için böyle hissetmen normal. Sana tavsiye yıllardır böyle kıskanç insanlarla uğraştım yorucu ise çıkar hayatından gitsin
Ve hiçbir zaman kimseye hayalinden bahsetme hayat bu olmayabiliyor ve olmadığı an onlar bunun için sevenecem
Sevinecek*
Aynen öyle çıksa artık kimseye söylemeyeceğim zaten. Bi de kamuda çalışana demiştim ki seneler önce yurtdışında yaşamak istiyordu o sonra kamuya girdi. Dedim şu an imkanın olsa ya da yabancı biriyle sevgili olsan evlenip gider misin yurtdışına? Bana söylediği şey şu; yurtdışına gitsem iş hazır mı gitmem o yüzden. Dlfkfkkf ulan sen 30 bine çalışan bi kamu personelisin doktorlar bile bırakıp gidiyor bu neyin kafası olay sadece iş mi sosyal ayrıcalıkları göremeyecek kadar kör mü gözlerin
Sen ne iş yapıyorsun
İşsizim
Ne mezunusun peki
Sanırım bir şey mezunu değilsin ve işsizsin üzgünüm ama kıskanılacak bir şeyin yok 🤷🏻♀️
Kıskanmak zaten hoşlandığınız kişiyle alakalı olmaz kıskanan kişiyle alakalıdır. Ben neyden bahsediyorum sen ne diyorsun Allah aşkına. Olmanış bişi için bile benim kötü olmamı isteyen insanlardan bahsediyorum yani mutlu olmamı istemeyen insanlardan sen de çıkmış kıskanılacak bir durumun yok diyorsun hey Allahım