İkisi de çok korkunç geldi bana, karar veremedim de bir de size sorayım dedim.

İkisi de çok korkunç geldi bana, karar veremedim de bir de size sorayım dedim.

Ürperdim soruyu okurken aynı görseldeki gibi oldu yüz ifadem 😄
İkisi birbirinden kötü. Kafatası olmayanı yola getirir eğitirsin de kurumuş kararmış paslanmış çürümüş ( çok doluyumdur😂). Yola getiremezsin. her şey beklenir onlardan.
Allahın cezaları 😂😂
Kurumuş yürekler görmek çok daha fazla acı vericidir. Boş kafatası olan mecnun gibidir ne kendine ne başkasına çok da faydası zararı olmaz. Ancak kurumuş yürekler hem şefkate hem de yeniden yeşermeye muhtaçtır. Hele bir de yakınında hem yardım etmeye çalışırsın , hemde bunu yaparken içini parçalar.
Valla ikiside çok korkunç birinde hayata ruh gibi duygusuz yaşamak ve karşılaşmak var ötekinde zekaya dair kırıntı görememe sonucu çıldırma. Ama boş kafatasları daha irrite eder ve beni ürkütürdü. Zihnini kullanamayana tahammülüm yok cünkü düşünebilen varlıklarken😬
Teşekkürler eic için🙏🏻
🌿
Şu kelleler falan bana hep korkunç gelmiştir hepsinden korkuyorum ben. Bütün olsun kurumasın da, lütfen iyi bakın kafanıza da beyninize de yüreğinize de aaa seçim mi yapılırmış bu konuda 😄
😂
Cevap
7Cevap
Benim için ikisi de ürkütücü değildir.
Hepsinin canı cehenneme bence ya ahsh
İkisi de birbirinden korkunç gerçekten. Seçmek zor.
😂😂
Boş kafatasını yine değerlendiririm saksı falan yaparım ama kurumuş yüreğe hiç bir şey yapamam 😂 hoş artık beni kolay kolay bir şey korkutmaz
😂😂
Kurumuş yürekler çok daha korkunç. Hep derler ya büyüklerimiz "savcı/hakim/doktor yetiştirmeyin, insan yetiştirin" diye. Çok haklılar bence.
Aynen öyle.
Bu soruları çok düşünüyor musun? 😂😂
İkisi de ürkütücü. 😂
İnsanlara bakınca çok zorlanmıyorum açıkçası 😂
Kafatası boş zaten genel olarak. Kalbin kuruması daha tehlikeli. Mantıksız yaşayanlar var ama duygusunu kaybedip yaşamaya devam etmek daha kötü.
Birisi olmadan diğeri olmasan.
Kurumussa yürek ahlak olmaz, boşsa kafatası bodoslama bir yaşam, hatalar zinciri beraberinde gelir.
2'si de birbirinden beter. Dünya'da kaos çıkaracak kadar kötü.
Boşalmış kafatası ürkütücü kurumuş yürekten bir şey olmaz bende ruhsuz duygusuzum
Kurumuş yüreklere üzülürüm. Boşalmış kafataslarını kendi hallerine bırakırım.
Boşalmış kafatası yine neyse de kurumuş yürekten her kötülük beklenir, ilk şık diyorum
Kurumuş yürek kendine zarar...
Boşalmış kafataslari daha tehlikeli diyorum
Click sevdiğim bir filmdir.. Şey soruya gelince İkiside ürkütücü.
soru çok korkunç, ikisi de birbirinden ürkütücü
Kurumuş yürekler iyidir.
İçi boş kafatası görmek daha ürkütücüdür.
Beyni olmayanın insanlığı olamaz.
Boşalmış küflenmiş kafatasları
Allahın belaları 😂😂
İkiside birbirinden beter
Bence de.
Ikisi de kötü.. boşalmış kafatası daha ürkütücü..
Neymiş bu ba ikisde berbat
Kurumuş yürekler daha korkutucudur
Güzel soruymuusss düsündürücü😅
Ikiside.
İkiside kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?