1 saat önce beni elektrik çarptı ama benim cahilliğimden dolayı🥹😄
Elektrik yok sandığım kabloyu demir makasla şlaaak diye keser kesmez azer bülbül gibi oldum 🥲
1 saat önce beni elektrik çarptı ama benim cahilliğimden dolayı🥹😄
Elektrik yok sandığım kabloyu demir makasla şlaaak diye keser kesmez azer bülbül gibi oldum 🥲
Bu sene değil ama geçen sene şubatta yaşanan o kötü olay kuzenimin tuzağı kurtuldum yine sezdim tuzağı sonrası iki kere düşme tehlikesi atlattım birinde tutundum arka kapı açıldı bir şey olmadı sanki sezdim birde elim acıdığı halde tutuyordum bu bir işaret demek ki önceden sezdim sonra yine oldu inecektim otobüsden birden sallandı tutundum baya salladı herkes bana bakıyor haliyle sonra babam uyardı indim sonra üstüne annem düştü aynı şekilde salladı onun kolu şiş olduğu için tutunamadı ve söyleniyordu annem yerde babam gidecekti yanına ben izin vermedim önüne geçtim kavgaya engel oldum şöförde çok rahattı Allah'tan kavga çıkaracak durumu yoktu Allah'tan babam da bir şey demedi çünkü önüne geçtim herkes bize bakıyordu kavga çıkar mı? diye
Okuldan gelirken bir esnaf, dükkânının önünü yıkamış, sular da yola akmış dolayısıyla. Yoldan hızla geçen bir araba sağ olsun yolda biriken su birikintisinden geçince malum üstüm başım, her yerim battı.
Broo geçmiş olsun. Dikkat et kendine
Ev kamerası almıştım, gittim yanlış adaptörü taktım uçları benziyor diye.. Yan yana duruyordu ikisi de. Kamera yandı. Servise göndereceğim de, umarım yerler :D
Cevap
4Cevap
Dün geceyi hastanede geçirdim ve doğru düzgün uyuyamadım. Yanımızda yatan hasta da uykusunda konuşuyormuş hemde ne konuşmak bildiğimiz paragraf okuyor. Sabaha kadar ona cevap verdim desem yeridir, birde kafamda kuruluyorum konuşup konuşup cevap vermiyor diye, sabah hesaba çekince öğrendim. Kısaca onun çenesi yüzünden uykusuzum ve bu durum hoşuma gitmiyor.
Geçmiş olsun
Bu aralar sakarlığım üstümde sürekli olumsuz bir şeyler yaşayıp duruyorum.
Dikkatsizliğinden ötürü tebrik ederim, geçmiş olsun 😶
Teşekkür ederim hafif elektrik iyi dediler
Aklımdan geçerken soru bildirimi gelmesi eriyorum galiba 🥹
Geçmiş olsun anneemm dikkat et kendine sen bize lazımsın 🥹
Kalbimiz bir mom🥹
Epey çarptı mom yani fonksiyonlarım gayet normalken çarptıktan sonra ıççaam keşkül gibi oldu 😭
Gülerek ağlıyon demi 😭 şaka maka ışığı gördüm 😂
Valla iyi sarstı mom dedim noluyoruz bı sn dhdhd
Ama bir zihin açıklığı gelmedi değil ha kafası sonradan geldi ama bu kadarı kâfi
✨🥹
Geçmiş olsun.
Ben de az önce elektrik süpürgesini bozdum galiba çalışmıyor.🤦♀️
Teşekkürler
Geçmiş olsun burcdaş.
Müşteri suratıma kapattı 🥺 kalite puanım düştü namıssız yüzünden
Teşekkür ederim 🥹
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış gerçekten de
Gerçekten ciddi bir çarpmaydı yeni yeni kendime geliyorum 😄
Ufak bi şey bile olsa çok etkiliyor, elektrik şakaya gelmez :/
Teşekkür ederim 🥹
Online oyunun en heyecanlı yerinde oyun crash yaptı, moralim diplerde.
Crash ne gral
Hata verip oyundan attı yani.
Terbiyesiz oyun
Arada yapıyor vicdansız.
Geçmiiş olsuuun
Teşekkür ederim
Elektirik şakaya gelmez çok korkunç. Çıplak ayak toprakta yürü. Geçmiş olsun.
Uykum var uyuyamıyorum yeterince olumsuz 😄
olumsuz bir şey yaşamamışım. geçmiş olsun nazar var nazar 😅
Yine ölmedin mi sen😂neyse geçmis olsun
Çek bıçağını gel
Olum hastayım halim yok😂 iyileşince bıçakları bileyleyip geliyom bekle beni 🔪🔪🔪🔪
🗡️ hazır şekilde beklicem geçmiş olsun neusee
İyvallah imam bayıldı görüşürük😏
kar maskeside takıyormuydun keserken
He dayı takıyordum
Anlıyorum dayı olur öyle ya sıkma canını
Arkadaşım 150 bin çarptı benden asdjdk
Elektrik çarpsa daha iyiymiş 😂
Geçmiş olsun lolo dhdh
Yaşamadım.
Yaşama
taciz
Kötü bir durum