Evliyim, artık özgür hissetmiyorum?

1 bucuk yıldır evliyiz. Bundan önce de 5 yıl sevgiliydik ve 4 yıl da aynı evde yasamıstık. Eşim yabancı ama türkçeyi cok iyi biliyor. Evlendikten sonra yurt dısında yerleştik. Şu an dil öğreniyorum ve hep evdeyim. Eşim calısıyor. Hafta sonları ara sıra dısarı cıkıyoruz. Kendimi cok yalnız hissediyorum. Zaten eşimle de bazı sorunlarımız var. Duygusal ve cinsel kopuklugumuz var. Ben kendimi artık özgür hissetmiyorum, özgüvenim yok, planlarımı gercekleştirecek motivasyonum yok, hatta plan bile yapmıyorum hedef koyamıyorum hayatımda. Kendimi bir kuyuda hissediyorum ve asla cıkamıyorum gibi. Eski halimi özlüyorum. Türkiyedeyken de buna benzer depresif hislerim oluyordu ama son zamanlarda aşırı arttı. Arrık kafamda ki ve vücudumda ki stresten oluşuyorum ben. Bu stres beni yuttu sanki. Ne yapsam mutlu olmuyorum. arkadaslarım da hiç yok. Kendimi de begenmiyorum artık, sürekli baska kadınlarla kıyaslıyorum. Kusurlar buluyorum kendimde. Herseye gec kaldıgımı hissediyorum. Bazen herseyi bırakıp sıfırdan baslama hissiyatı geliyor. Neden böyle oldum sizce? Buraya aid mi hissetmiyorum kendimi acaba diyorum. Bir sürü sebep bulmaya calısıyorum.

Evliyim, artık özgür hissetmiyorum?