Kişilik & Karakter Yorulunca kime yaslanıyorsunuz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Var mı yanında dinlendiğiniz biri?Hayatla tek başına mücadele edenlere selam olsun 😀😀 Yorulunca kime yaslanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yorulunca kimseye yaslanmam, accık dinleniyorum yetiyo...😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Teşekkür ederim :D hayatta tek başıma mücadele ediyorum.. ama gerçekten yoruldum. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bugün, kantin demirinden destek aldım baya sağlamdı 😂 2 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Aklımda olsun 😀😀 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tek başıma herşeyin üstesinden gelirim.. Kimseye de ihtiyacım olmaz.. 1 1 Yorumla TeLeVoLe +1 yıl işte bu ): Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kimseye yaslanılmaması gerektiğini öğreneli çok oldu, sizede selam olsun efendim ✋ 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 🙋♀️ Yorumla
iceman20 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl kimseye yaslanmıyorum ve yorulmamaya çalışıyorum çünkü bir kere yorulursam ve bir zafiyet gösterirsem arkadan vuracaklar... 1 0 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dinlenecek kimsem yok. Herkes "Hep bana, yine bana." olmuş. 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Koltuğa yaslanıyorum, biraz kestiriyorum işlem tamam.. Yorgunluk kalmıyor.. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yastığa birde Netflix crime açarım miss geçen what Jennifer did izledim güzeldi 😅 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Anneme yaslanıyorum. Beni anlayan sadece o var ona sarılınca gidiyor bütün yorgunluğum. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Peteğe ya da mutfak tezgahına😂 1 4 Yorumla u _Süveyda +1 yıl İyice dalga geçtiniz he höfff😂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Konu sen olunca bizde makara çok 💕 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hep olsun 😀🌸 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Yeter ki iste.. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yorulunca uyuyorum ben 🥹 1 11 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ulan aynı ben annene sorsana senin ikiz kardeşin var mıydı 😂😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Beni cami avlusunda bulmuşlar 🥹 ayakkabı çalıyormuşum demişler bu çocuk bize bakar almışlar beni 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl He yok o zaman değilizdir ben dızcı değilim 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Nasıl sevindi ya ikizim degıl diye 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Dızzo olduğunu unuttum bir an😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Su an hatırladın ya sevindin ama değil mı? 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Havalara uçtum 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kim olsa aynısını yapardı 😎 tamam hadi şımar izin verdim uberReyis 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bu hakkımı sonraya saklıyorum şu an pek şımarasım yok😀😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam ama mutlaka haber ver o an ki hal ve hareketlerine göre karar verecem 😂😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Öyle bir şey yok😂😂 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Selamı almaya geldim 😅 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Herkes öyle yapmış 😀 Yorumla _infinitum +1 yıl Bu kadar mı peeh be 😅 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 🤷♀️😀😀 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kardeşime veya Anneme 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Uzakta olsa da ruhen evet var birisi 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Babam olabilir gibi 😅😅 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. yok ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Annemm. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kimseye... 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendime 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kedime 😻 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kendimee 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Koltuğa 1 0 Yorumla
büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl duvara :D 1 1 Yorumla CanArslan3333 +1 yıl Duvar sert olur kız Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. aleyküm selam 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kimse 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Duvara 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yastigima😅 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bilgisayarıma. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yorulunca kimseye yaslanmam, accık dinleniyorum yetiyo...😄
Teşekkür ederim :D hayatta tek başıma mücadele ediyorum.. ama gerçekten yoruldum.
Bugün, kantin demirinden destek aldım baya sağlamdı 😂
Aklımda olsun 😀😀
Tek başıma herşeyin üstesinden gelirim.. Kimseye de ihtiyacım olmaz..
işte bu ):
Kimseye yaslanılmaması gerektiğini öğreneli çok oldu, sizede selam olsun efendim ✋
🙋♀️
kimseye yaslanmıyorum ve yorulmamaya çalışıyorum çünkü bir kere yorulursam ve bir zafiyet gösterirsem arkadan vuracaklar...
Hiç.
Dinlenecek kimsem yok. Herkes "Hep bana, yine bana." olmuş.
Koltuğa yaslanıyorum, biraz kestiriyorum işlem tamam.. Yorgunluk kalmıyor..
Yastığa birde Netflix crime açarım miss geçen what Jennifer did izledim güzeldi 😅
Anneme yaslanıyorum. Beni anlayan sadece o var ona sarılınca gidiyor bütün yorgunluğum.
Peteğe ya da mutfak tezgahına😂
İyice dalga geçtiniz he höfff😂
Konu sen olunca bizde makara çok 💕
Hep olsun 😀🌸
Yeter ki iste..
Yorulunca uyuyorum ben 🥹
Ulan aynı ben annene sorsana senin ikiz kardeşin var mıydı 😂😂😂
Beni cami avlusunda bulmuşlar 🥹 ayakkabı çalıyormuşum demişler bu çocuk bize bakar almışlar beni 😂
He yok o zaman değilizdir ben dızcı değilim 😂😂
Nasıl sevindi ya ikizim degıl diye 😂
Dızzo olduğunu unuttum bir an😂
Su an hatırladın ya sevindin ama değil mı? 😂
Havalara uçtum 😂
Kim olsa aynısını yapardı 😎 tamam hadi şımar izin verdim uberReyis 😂
Bu hakkımı sonraya saklıyorum şu an pek şımarasım yok😀😀
Tamam ama mutlaka haber ver o an ki hal ve hareketlerine göre karar verecem 😂😂
Öyle bir şey yok😂😂
Selamı almaya geldim 😅
Herkes öyle yapmış 😀
Bu kadar mı peeh be 😅