Kişilik & Karakter konusunda 56,3b cevap paylaştı.
Yorulduğum zaman kimseye yaslanmıyorum. mesela hayattan soğuduğum ya da yorulduğum zaman genelde zamana bırakıyorum ya da sorunların çözülene kadar bekliyorum. ama normal spordan sonra yorulduysam da yatağa yatıp dinleniyorum ya da film açıp o şekilde dinleniyorum. bazen de hayattan bıkıyoruz o zaman da mesela dışarı çıkar parka dolaşırım dinlenirim.
Kimseye yaslanmam.. Ben kendime yeterim.. Baktım içinden çıkarmayacağım bir yorgunluk.. Dua beni her sıkıntıdan çıkarır.. Hiç yaşamamış gibi hissettirir.. Bu hayatta yaslanacağım dağ var diye düşünmemek gerek.. Çünkü o düşündüğün şeyler zamanı geldiğinde yanında olmuyorlar..
Kimseye. Yakın zamanda üzerimde bahsettiğin biçimde yorgunluk vardı. Ne derdimi kimseye anlattım ne de yaslandım. İster istemez davranışlarıma yansıdı, çok soran oldu iyi misin diye. Kendi içimde hallettim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
7 gü
nasıl yorulmak.. fizikselmi , ruhsalmı.. fizikselse duvara yaslanırım. yoruluncada manitasına yaslanan hangi kafada acaba.. ruhsalsa Allahıma yaslanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yorulduğum zaman kimseye yaslanmıyorum. mesela hayattan soğuduğum ya da yorulduğum zaman genelde zamana bırakıyorum ya da sorunların çözülene kadar bekliyorum. ama normal spordan sonra yorulduysam da yatağa yatıp dinleniyorum ya da film açıp o şekilde dinleniyorum. bazen de hayattan bıkıyoruz o zaman da mesela dışarı çıkar parka dolaşırım dinlenirim.
Yorulursam da kimseye ihtiyaç duymam..
Sırt üstü uzanır tavanı izlerim
😄😄
Yaslanmaya yaslanmaya kamburum çıktı
Sadece Rabbime
Yaradana
Kimseye yaslanmam.. Ben kendime yeterim.. Baktım içinden çıkarmayacağım bir yorgunluk.. Dua beni her sıkıntıdan çıkarır.. Hiç yaşamamış gibi hissettirir.. Bu hayatta yaslanacağım dağ var diye düşünmemek gerek.. Çünkü o düşündüğün şeyler zamanı geldiğinde yanında olmuyorlar..
Elhamdülillah dualar da olmasa
Kesinlikle.. Dualar olmasa bilmiyorum ne halde olurduk..
Şükürler olsun 🥰
🥰😍
Şöyle biri olsa da yaslansak 😂😂😂
🤩🤩
Yorgunluk mu kalır insanda 😅
Allah seni 🤣
😂😂 yalan mı
Yalaaan ulen 🤣
😂😂😂 taam çıldırma
Yooo gayet iyiyim 🤣
😅 🤤 ağzımı sildim bende iyim 🤣
Ahahha
Yaslanacağım dallar var diye düşünürdüm. Çoğu çürümüş bazıları da zayıflamış tuttuğum elimde kaldı. Dualar kaldı elimde en sağlam olan.
Doğru yoldasin canım ❤️beni unutma ama küserim
Yanımda olanı da olmayanı da asla unutmam ben. Ne olursa olsun hafızama kazırım en derinden hem de :)
İşte bu 🥰
Manyaksın :))
Daha yeni mi anladın 😄
Sana da laf atmıştım oysaki ama söylediklerin çok mantıklı geldi :) aynısını yapanlar oldu çünkü.
o zaman canımsınnn :))
Ben üstüme alinmam çünkü öyle değilim kendimi biliyorum şekerim 😉
anlaştık tatlım :)
🤩🥳
"Yorulursan yaslan bana, sarılıp uyuyalım gün batımında.."
Ah ya... Şarkı ne de güzel...
Soruya gelirsem, yorulunca yaslanacağım tek şey ya yastığım ya da oturduğum sandalyem...
Allah'ım duy beni diyorum... ahhh duyup birde içimi nasıl duruluyor :)
Elhamdülillah ❤️
Elhamdülillah ❤️🤗
Koltuğum var benim bir kere üstelik çok daha rahat zlwlözçsşdş
🤣🤣
Kimseye.
Yakın zamanda üzerimde bahsettiğin biçimde yorgunluk vardı. Ne derdimi kimseye anlattım ne de yaslandım. İster istemez davranışlarıma yansıdı, çok soran oldu iyi misin diye. Kendi içimde hallettim.
nasıl yorulmak.. fizikselmi , ruhsalmı.. fizikselse duvara yaslanırım. yoruluncada manitasına yaslanan hangi kafada acaba.. ruhsalsa Allahıma yaslanırım.
İkisi de
yatarım.. yorgana sarılırım 🤷♂️
fiziksel yorgunluklarda arkama yaslanır dinlenirim.
Ruhsal yorgunluklarda ise Allaha sığınırım ve ondan yardım isterim
Sandalye , koltuk , masa , duvar herhangi bir cansız nesne
Wy en insan sevdiğine yaşlandın birbirine doysunlar
Yorulsam dizlerimin üstüne çökerim. Kimsenin omzuna yaslanmam. Açıp elimi dua etmek zor değil.
hic kimseye... kendim elimden geldigi kadar halletmeye calisirim
Birine yaslanma ihtiyacı hissetmiyorum. Düserim, kalkarım, tekrar yürürüm