arkadaşlar merhaba geçen seneden beri akrabalarım olsun arkadaşlarım olsun bana çok sessizsin hiç konuşmuyorsun diyorlar ama ben cidden konuışmamak için değil aklıma bişey gelmiyorki konuşayım ve her dakika nasıl konuşabilirimki samimi olduğum insanlarla zaten konuşurum ve eğlenirim yani artık bıktım sıkıldım bu mevzu yüzünden ağlamışlığım bile var
Güncellemeler
+1 yıl
cevap verin yavvv
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
boş ver takma insanları
Teşekkür ederim
Bana da derler sıkıntı etme ben sessiz bir kızım travmalar bu hale getirdi ama tabiki eskisi gibi değil ama hep derler mesela niye yanımıza gelmiyorsun? kuzenimin arkadaşı demişti erkeğe bu kız konuşmaz onu konuşturman lazım hep öyleydim ilk kimle konuştum son travma olan kızla onu da ben seçmedim kimse gitmedi yanına beni attılar ortaya ben gittim sessiz olmasaydım belki de bende dicektim bende gitmem piyango bana vurdu kızın yaşattıkları ayrı dert neyse sonra zaten bu yüzden hayatım hiç olmadı hep dışlandım falan kuzenim bile o yüzden o kadar tuzak kurdu bana o yüzden diyor ki sen kimseye diyemezsin ki ama dedim ama geç oldu geçen sene mesela yine sessizdim bir kadın dedi ki sen çok sessizdin? hiç konuşmazdın? konuşma ama yanımıza gel hep öyleydi kimseyle muhattap olmazdım önceden yeni yeni oda arkadaş edince zamanla değişti birşeyleri farkedince biri de dedi ki beni tanıdın mı? o kızla alakalı bir anı hatırlattı dedim evet hatırlıyorum tatlı yapmıştın? bize dedim ki biz eskisi gibi değiliz cenaze evinde
İstemediğin sevmediğin insanlarla bir araya gelmemeni tavsiye ederim, zamanında bana da çok dendi aynısı. Zaten seninde dediğin gibi eğer istersen zaten konu açar konuşursun o insanlarla, sevmediklerinden kendini izole edebilirsin.