Belki bir kayıp yaşarız, büyük bir hayal kırıklığı yaşarız veya çok stresli bir durumla başa çıkmak zorunda kalırız. Bu zorluklar, bizim içsel gücümüzü sınamak için bir fırsat olabilir mi ¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Soruyla alakasız ama güzel parça 🌿
Belki bir kayıp yaşarız, büyük bir hayal kırıklığı yaşarız veya çok stresli bir durumla başa çıkmak zorunda kalırız. Bu zorluklar, bizim içsel gücümüzü sınamak için bir fırsat olabilir mi ¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Soruyla alakasız ama güzel parça 🌿
Bazen mecburi bazen isteyerek, içimizdeki gücü bulmamıza yardımcı olur.
İnanç varsa kalkar devam edersin, yoksa yıkılıp kendini kaybedersin. Hayat devam ediyor bir eksik bir fazla. Bazen başaramayız. Bazen ise başarmak istemeyiz. Ne olursa olsun gelip geçer ve bizi güçlendirir
Evet tabi ki de olabilir.. sonuç olarak insan kırıldıkça ya da kendini zorladıkça daha çok iç gücünü keşfediyor.. acı yaşamadan da bunu bilemez hiç bir şekilde.. birde bazen öyle bir şey vardır ki insanı değiştirir tamamen. ona da kırılma noktası denebilir.. her insanın sınırı ya da uç noktası
İmtihandır her kırılma. Bu yüzden kimseye de kırılma. :) Her biri ayrı bir ben yaratır. Nokta, sona değil; yeni cümlenin büyük harfle başlamasına atıf yapar.
Ne güzel dedin
Kırılma noktası zaten yaşanan şeyin gücünün üstünde olmasından olur. İnsan o güne kadar taşır sonra ağır geldiğinde bi dur der ve onun kırılmasıdır. Aslında güçlülüğü değil de onu güçsüzleştirmeye çalışana bir direniş şeklidir
🙏✨🎈
Cevap
13Cevap
Bir metafor ile cevap vermek isterim ; Çam reçinesi toprağa akar ve 1000 yıl toprak altında o baskı ve belki havasız ortamda ve bazı gazlara da maruz kalır ama direnir ve finalde kehribar taşına döner. Finalde gramı dolarla satılan değerli bir taş olur. İşte insanda öyle , direnirse , dayanirsa harika bir insana dönüşebilir veya dayanamazsa bozulur çürür ve hatta yok olur !
Çeliği kılıç yapan ateş ve örstür demiş falancalardan filanca.
İnsan zorluk karşısında mücadele ettikçe, yılmadan yıkılmadan yoluna devam edebildikçe kendini buluyor ve biliyor güvenli bölgede yaşayan ölü olmak yerine hayatını kendini geliştirmeye ve her zorluğa tebessümle başlayan insan zorluk ne kadar büyük olursa o kadar keyif alırım kafasında oluyor.
Her kırılma bir toparlanış bence.. Ama artık kırılmayalım kıralım çok kırıldık çünkü yeter 😂 bunun bir dönüşü olsun.. 😂
Genciz güzeliz hallederizzzz💗
Bence dee 💕
İyi ki varsın 💗
Tabii kırıldığımız yerden yeni bir versiyonla yeniden doğarız
Doğru diyosun cassieeM 🌸
Kırılma noktası yaşarken en başta en zayıf hâlimize dönüşüp bir süre o hâlı yaşıyoruz. Sonra güçleniyoruz. Ayağa kalkıyoruz. Karakterimiz evriliyor. Yeni bir olgunluk katmış oluyoruz.
Bilmiyorum ama dünyanın en güçlü insanı olacağımı bilsem yaşadığım şeyleri yaşamak istemezdim.
Öyle waowluk bir etkisi olduğunu da düşünmüyorum
Bende hırs oluşuyor. Zaten insan bir kırıldığına ikinci kez aynı şekilde tepki veremiyor.
deli potansiyelini ortaya çıkarır, kimi katil olut kimi sinir krizi geçirir vs vs
iç güç falan yalan
Kırılma noktaları ya da evrilme anları insana muazzam bir güç veriyor. "Sen güçsüz değilsin, senin gücün bundan daha fazlası" diyor.
Kırıldıkca güçleniyoruzz redwomann
Güçlenelim bakalım Naim Süleymanoğluna döndüm şurda güçlenicem diye bdhf
hesap kitapla kayıplardan korkarak hayatta kalırsın zincirlerini kırarsan yaşarsın
Çektiğimiz acıların amacı da bu. Bizi büyütmek ve aynı hataya düşmemek için öğrenmek.
iş başa düşünce don ayağa düşermiş
iş başa düşerse insan mecburluktan dolayı gücünü ortaya çıkarır
Belki bir defalık yaşanırsa olabilir, sürekli yaşanırsa güç kalmıyor
Kırılma noktalarında kırılırsın gerisi masallarda olur.
Evet, buna en yakın örneği profilimdeki youtube bağlantısından görebilirsiniz 😂
Sadece sınamak değil geliştirmek içinde fırsattır.
her şey hayatta derstir
Öyle
Muhtemelen öyle maalesef..
Ben daha güçlü olurum
Acı daima güvlendirir
Öyle de diyebiliriz
Dayanma gücümüzü sınar böyle durumlar
Bir zincir ancak zayıf halkası kadar gucludur
Kesinlikleee
Kesinlikle
Evet öyle
Evet