Ben kendi çapında çok başarılı bir insanım fakat bu başarımı çekmeyip zorbalık yapmaya çalışan benden daha zeki insanlar yüzünden kendimden nefret ediyorum benim yaradilisim çok sikintili tıp desen yok akıl desen yok belki intahar etmeliyim kim bilir tavsiyeniz neler şimdiden teşekkürler
Zorbalığa uğranmis insan için tavsiyeleriniz alabilir miyim?
Öncelikle sende diyorsun başarılısın ve insanların bunu çekemediğini söylüyorsun ve zorbalık yapıyorlar kusura bakma ama onlar zeki değil onlar tamamen akılsız çünkü bu sebeple sana zorbalık yapıyorlarsa inanki ceviz boyutunda beyinleri bile yoktur bu aptal insanlar yüzünden intihar etmeyi düşünüyorsan üzgünüm ama sende onlar kadar aptal olursun madem başarılısın ozaman çabala iyi yerlere gelmeye çalış böylece onları utandır, ayrıca tip yok gibi şeylerde söyleme kendine tipim var tipim yok diye bir şey yoktur çünkü bu insandan insana değişir kimisi seni beğenir kimisi beğenmez bu böyledir aşın artık şunları, ve fotoğraftaki sensen ayrıca bence yakışıklısın gülüşün çok tatlı zorba insanlara kafana takma onlar kendi eksikliklerini başka insanlara söylüyorlar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
🥺💕 çok sagol o senin güzel gözlerin ve iyi kalpliligin 💖💖
Rica ederim ama bunlar iyi kalplilikle alakalı değil söylediklerim gerçek ve gözünü açman dileğiyle söyledim, kötü ve aptal insanlar yüzünden ölmemeli insanlar.
Her şeyi unut ve kendine odaklan... 😌 hayat yaşamak için çok güzel fakat bi o kadar da kısa. Kimsenin ne dediği veya konuştuğu önemli değil sen kendine güven ve odaklan gerisi gelecektir. Özsaygın olsun kendine her zaman. 🍀🦋
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emeğine güzel düşüncelerine sağlık senin gibi insanlar için yaşıyorum yoksa çoktan intahar etmiştim sağol 💖💖
Umursamamaya calisin. Bugunler de gecer ve gececek. Uzuldugunuzu gorurse boyleleri daha da mutlu olur. Asla degmez olumu dusunmek, aksine yasam dolu olup hirslanin. Tamamen kendinize odaklanin.
Her şey zihninde bitiyor. Bilinçaltı doğru ya da yanlış sorgulamadan sen kendin hakkında nasıl cümleler kurursan kendini o şekilde görürsün. Diğer insanların da kusurları var üstünü kapatıp göstermek istemedikleri.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tipin benden iyi senin yerinde olmak isteyn insanlar vardır yanlış düşünüyon
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok öyle deme ya en azından senin kafan sağlam benim kafam bu zorbalar yüzünden iyicene bozuldu kendimi izole ettim hayattan