- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilime kimse yürüyemez sevgilim de zaten buna izin vermez.. rahatsız eden kişiye de ulaşır gerektiği şekilde veya ağır bir şekilde uyarımı yaparım.. hala anlamıyorsa da beyninde problem vardır öğretiriz.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer cevap vermişse o kız k. sardir. Sevgilisi olan erkeğin başka kızlarla konuşmasını istemeyen k. sarlar niye başkalarının mesajlarina cevap verir bilmem.
Her çiçekten bal alan sanılanın aksine kadın. Kimbilir kaç adam sevdiği kadının sadece ona bağlı olduğunu düşünecek kadar zavallı, her kadının 10 tane instagram hesabı 50 tane yedek erkeği varken söylediğin şeyin bir karşılığı yok.
Nasıl olsa boşanma oranları da artmış. Aslında hepimiz karaktersizligimizin bedelini ödüyoruz. Sonuçta kimse kimseye güvenmiyor. Kadının güvendiği pc de kadını yatağa atıp bırakıp gidiyor, yakında her kadın evlilik dışı çocuk yapacak ve düzen altüst olacak
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkün değil, benim olana kimse yürüyemez, hee yanılıp bir kendini bilmez bunu yaparsa yürüyen bacaklarını kırarım. Sonra benim olana sorarım benim olduğunu bile bile bu bacakları kırık olan kişi nerden cesaret bulmuş diye...
Vereceği cevaba göre benin olanda hakkına düşen öfkeden nasibini alır.
11 Yorumla- +1 yıl
Korkulur 😅
Hangi ayaklarınla yürüdün sen bir göster bakayım diye bir başlangıç yaparım 😄😄
Bilirsin içimde hep bir Michael Myers vardır. .15 Yorumla- +1 yıl
Myersiiiim :D hatırladım ya be
- +1 yıl
Ben seni myersim diye severken severken birileri onu da çalmıştı :D inanamıyorummm ne yapsam olay
- +1 yıl
Hemen söyleyeyim :D geliyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen yürüyen de değil yürüten de kabahati ararım ona o fırsatı verdiği için ve gerekeni yaparız 😂
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim cevap vermediyse engelleriz olur biter, sevgilim cevap verdiyse mecbur onu yok edicem dünya üzerinden.
20 Yorumla
+1 yılOna mesaj nasıl ulaşmış ona bakalım
16 Yorumla- +1 yıl
İnternet yoluyla :D
- +1 yıl
He tamam o zaman ben de SMS yolu ile sandım sorun yok o halde
- +1 yıl
Evet sonuçta bedava smslerini kullanmış
- +1 yıl
Merak etmesin bedava da kefen kullanır
- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Sosyal medyasını kapatsın o zaman aw
+1 yılBiliyor musun.. Benim ateşimle yanan bir adam ancak senin cehennemin olur.. Böylesi rağbet gören bir erkeğin şu an yatağımda avcumun içinde benim hayatımda olması tutkularımı daha çok kamçılıyor.. diye mesaj yazılır gerekli şahsa.. yazmışlıgim olmuştur..
12 Yorumla- +1 yıl
Bu sevgilinin totosunu arşa değdirir jddj
- +1 yıl
Oradan indirmesini de biliriz 😊
+1 yılBir şey yapmam. Olayların ne yönde gelişeceğini analiz etmek için zamana bırakırdım. Sonuçta karşımda olacak insan da 6 yaşında ki çocuk olmayacağına göre. Baskı kurmak, kıskançlık geliştirmek; yanlış insanı zoraki hayatınızda tutmaya çalışmak gibi düşünün.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevgilisi olduğunu bile bile mi yürümüş yoksa bilmiyor mu öncelikle o önemli bildiği halde bunu yapıyor ise artık kozlarımızı paylaşma vakti gelmiştir kimin kime gücü yeterse lakin bilmiyor ise güzel bir dille uyarırım zaten oda adamsa anlar ve devam etmez
110 Yorumla- +1 yıl
Her şey mümkün 😅
- +1 yıl
Tamam tamam geçtin :D
- +1 yıl
Soruyu doğru cevapla djdj
- +1 yıl
Yoktur 🙄
- +1 yıl
A-ferin 😬
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılSevgilim ne yapmış ona bakarım. Kız beni ilgilendirmiyor çünkü. Sevgilim engellediyse veya ağzının payını verdiyse okey konu kapanır. Ama tersi durum varsa kibarca bir bay bay. Geçen kızın biri benim yanımda sevgilime yürüdü mesela, direkt bana döndü bktı biraz uzaktı yanıma geldi. Gülerek anlatıyoruz hala.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOkurken bile sinir geldi. Kıskanç kadınım ben. Önce sevgilimin davranışına bakarım. Cevap vermiş mi vermemiş mi, verdiyse ne yazmış gibisinden. Sonra kızın yazdıklarına bakarım. Önce bir haddini bildiririm. Mors olduğunu görmek için özellikle yazmasını beklerim. Sonra çat diye engellerim. Kendini bilmez hadsiz.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim konuşmayı devam ettirerek yürümesine izin vermişse asıl ondan sorarım hesabını. Ne de olsa o. ospuya neden o. spusun diye sorulmaz, akrep misali 'karakterim bu' der sana. Söver engeli basardım çok da uğraşılmaz böyleleriyle.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİzin verip ses çıkartmayan artık sevgilim değildir. Durumu söyleyip, birlikte karar verelim istiyorsa ne yapacağımıza, önce mesajla erkek arkadaşı olduğunu yazar, anlamazsa ben arar söylerim, yine anlamazsa taciz ve zorlama ile ilgili savcılığa şikayet ederiz birlikte
11 Yorumla- +1 yıl
@ilkersezenn İlk defa doğru bir laf etmişsin gözlerim yaşardı doğrusu 👍👍👏👏👏😂😂
+1 yılKız hesabı açarım. Sonra ufak ufak o antiloba yürürüm cilve yaparım. Aynı anda iki kişiyi idare ettiğini düşündürür iyice yumuşatırım. Sonra sevgili olur kişisel bilgilerini alırım.
Devamı brazersta
13 Yorumla- +1 yıl
Yılannnsss 🧌😅
- +1 yıl
Değilim 🙄
- +1 yıl
Değilsin busun 🐊
Ben de ona koşarım da, şimdi şöyle sevgilime yürüyecek kadar nasıl bir muhabbet geçti aralarında, yoksa adam daha durduk yere ilk mesajında destan mı yazdı? Ona göre önce kimi dövelim?
22 Yorumla- +1 yıl
Evet, ilk mesajında destan yazmış 😒
+1 yılSanaldan kimseye efelik yapacak kadar boş boğaz değilim. Engelletirim olur biter. Zaten benim kadınım böyle durumlara meyil vermez, mesaj kutusu kapalıdır.😂
18 Yorumla- +1 yıl
Bla bla bla diye okudum :D
- +1 yıl
Niye 😒
- +1 yıl
Sen de oku, öyle okursun :D
- +1 yıl
Yooo 😂 Ben gayet akıcı okudum
- +1 yıl
Bla bla bla’yı mı akıcı okudun :D valla tebrikler
- +1 yıl
Sen işine geldiği gibi anlamakta epey ustasin, marsa firlatirim seni 😃
- +1 yıl
Bu tarz söylemlerde ve vaatlerde bulunan çok insan oldu, kimse sözünde durmadı :D hâlâ buralardayım jsdjaj
- +1 yıl
Ah ah 😂
Saçını başını yolarım dermişim😄 Şaka bir yana sevgilim mi açmış o yolları ona bakarım en önce. Suçu yoksa azat edilir karşıdakine de zevkle engel atılır.
13 Yorumla- +1 yıl
İçimizdeki cazgırı dışarıya salalım :D
- +1 yıl
🤤 işte bu.. kan gövdeyi götürsün ndjjss grrr içimdeki sadist uyandı
Hiçbir şey yapmam bakalım sevgili kişisi ne yapacak onu görelim değil mi jhshshs ondan sonra karar veririm ne yapacağıma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirincisi hangi mesaj numarasını nerden bulmuş dm ise nerden tanıyor bu takıplik nerden geliyor hepsinin cevabına göre değişir yürüyenden çok yürüten de ise problem mezardan öl müs lerini çıkarır ortasına koyar kibriti Çakar küllerinde çay demlerim.
10 Yorumla
+1 yılAma bu burada yazılmaz ki nasıl soru bu 🙈 sanırım şiddet uygularım dayanamam ben sözle, konuşarak aşamayız bu durumu sfsfsd
16 Yorumla- +1 yıl
shdjjd kimi dövüyoruz bu durumda
- +1 yıl
Şeyi dövelim sevgilime biri mesajda yürümüş ya hani sen öyle dedin onu dövücez sfsds
- +1 yıl
Yürüyeni yani :D
- +1 yıl
Onu anasından doğduğuna pişman edicez sgdfdf
- +1 yıl
Tamam :D
- +1 yıl
😍😍😍
+1 yılKim olduğunu araştırırım. Bende ona mesaj atarım ben sevgilisiyim bana söyle ne söylemek istiyorsan derim.
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha gözlerin çok güzel falan diye sana yürümeye başlıyormuş 😂
- +1 yıl
Buluşma yeri veririm hemen 😄
Kıza değil sevgilimin tavrına bakarım o da istekliyse ben aradan çekilirim :D
14 Yorumla- +1 yıl
Aradan çekilirim nedir kız 😅
- +1 yıl
Karşılık vermemiştir belki :D
+1 yılGeldi başıma bu daha önce. Gece 1 de 1 ocakta mutlu yıllar iyi seneler gibi bir mesaj geldi. Çıldırdım ama kıza bir şey yapmadım, muhatap olmadım, ama yanımdaki adamı yataktan tekme ile attım 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılManitom karşılık vermiş mi diye bakarım. Beni o ilgilendirir
13 Yorumla- +1 yıl
Maniton karşılık verdiyse, onu döveriz 😒
- +1 yıl
Yok be ne uğraşcaz ayrılır gideriz mis
- +1 yıl
Yok, sen dokanma zaten bize bırak :D
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime; beni çok seven birisinin olduğunu, uzun yıllardan süre gelen güzel bir ilişkisinin olduğunu yazmasını söylerdim.
Israrcı davranırsa mesaj kutusunun kontrolünü ele alır ben mesajlar atardım.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılManita da engellememiş bana söylemiş ki adamın gö7ünü kesip yerine maymun gö7ü takayım diye 🤔
116 Yorumla- +1 yıl
Tabii sen denk gelmişsin diyelim
- +1 yıl
Tamam işte o adamın gö7ünü keser yerine maymun gö7ü takar sokak sokak gezdirip dans ettiririm
- +1 yıl
Maymunun suçu ne
- +1 yıl
Evrimini yanlış yerden tamamlıyor işte kader olarak😂
- +1 yıl
Olmaz öyle 😒
- +1 yıl
Bir yerden başlamak lazım ama 🥹 konu neden maymunun yaşam kalitesi oldu ya 😂
- +1 yıl
Ne istiyon onun poposundan 😒
- +1 yıl
İşimiz bitince geri veririz ya 🥹
- +1 yıl
Olmaz, monte edilen şey nasıl geri verilebilir
- +1 yıl
Koli bandiyla yapıştırırız 😂
- +1 yıl
Seni hayvan hakları teyzelerine şikayet edecem 😅
- +1 yıl
😂😂😂 heee o teyzeler var harbiden hee çoğu memur emeklisi oluyor bir de 😂
- +1 yıl
Yerler seni çiğ çiğ ben karışmam sjdja
- +1 yıl
Daha gençleri yok mu? 😂😂😂
- +1 yıl
Lan :D çekil şurdan
- +1 yıl
Gidiyorum ben ya tadım kaçtı teyze falan dedin 🥹
+1 yılÖnemi olan sevgilimin ne yaptığı. Yüz mü vermiş uyarmış mı bir sevgilisi olduğu konusunda ya da engel mi atmış? Eğer k yüz vermişse ve ben bunu öğrenmişsem kendisine beni kendi gibi bir gereksizden kurtarmış olduğu için teşekkür ederim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlara bakarım önce sevgilim o kişinin yürümesine karşı ne yazmış gerekeni yapmışsa ben zaten hiç muhatap olmam ama eğer sevgilim gerekeni yapmayıp getirip mesajları bana gösteriyorsa öncelikle sevgilimi silerim
10 Yorumla Sevgilim olacak şahıs buna nasıl müsade etti var mı bir suçu günahı bir hesaba alınır. yoksa eğer Sonrası kız hiç umrumda olmaz. Muhatap bile almam. Çünkü benim olan benim olduğunu göstermiştir. İt ürür kervan yürür bebiş 😜
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla muhatap olmam. :))) klas kadınım. ucuz kadınlar dengim değil. kocama bakarım ne yapıyor ne cevap vermiş napmış diye... hesabımı kocamla görürüm. :)))
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılİti köpeği zehirleyerek bitiremezsin, önemli olan nokta sevgilimin mesaj kutusu neden açık ve yürümesine müsaade ediyor..
15 Yorumla- +1 yıl
Aa aa ne bilsin yürüyeceğini yahu :D
- +1 yıl
Herkes etrafında kendi kalitesinde insan barındırmalı, basit bir sistem..
- +1 yıl
Sistem öyle işlemiyor, anlatayım sana :D
- +1 yıl
Bende gayet işliyor, sizin sistemde arıza var.. 😅
- +1 yıl
Sus ordan gıcık
+1 yıl
Şöyle saldırırım:)
(StrumGewehr44 mükemmel bi silah yaa)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılYürüyen neden yürümüş yürüten neden yürütmüş şimdi ben buraya niye yorum yaptım neden yaptım nasıl yaptım hepinize teşekkür ederim arkadaşlar (Alkış sesi ve bitiş) 😅
10 Yorumla Öfkelenirim ama beklerim karşıdan adım var mı. Ben beğendiysem pek çok kişi beğenmiş olabilir, yürümekte olana bi çabam olmaz çok ciddiye almam sevgilinin tavrı belirler durumu. O tercihini yapmış benimle dahası ne çok takılmam yok cesareti nereden buluyor falan gibi durumlar komik
10 Yorumla
+1 yılEğer sevgilim yol yaptıysa bende ikisinin yolunu açarım, eğer herif direkt olaya girdiyse zaten o bu işi kendisi çözer, bana da nasıl çözdüğünü anlatır 🙂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu:
10 Yorumla
+1 yılİkisine de mutluluklar dilerim başkasından gelen mesaja cevap verip yürümesine yavsmasina yol açtığı için
10 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendiren sevgilimdir cevaplarına bakarım gördüklerim hoşuma gitmezse bitiririm ilişkiyi yürüyen kız gram umrumda olmaz
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok lakin, nasil tepki verdigini onemli. Bana kalmadan gerekli tepkiyi verirse takdirimi kazanir, ekstra o yuruyen kisiyi sakat birakirim
10 Yorumla
+1 yılYürüyebileceğini sanmıyorum , öyle bir durum fırsatı verecek yakınlık asla olmaz ama oldu diyelim kafa atarım. d
10 YorumlaBen bir şey yapmadan o engeller he buna rahmen hala engellemediyse o zaten sevgili olamaz ya da daha doğrusu doğru kişi olamaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 3. Kişinin yürümesi değil sevgili kişisinin ne tepki verdiği önemli. Eğer kendini biliyorsa bana bişey bırakmamış demektir Zaten.
10 Yorumla
+1 yılIlk mesajdan sonra sevgilim onlemini almamis ve konu benim kulagima kadar gelmisse gecmis olsun. Ama kime bilemem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevgilinin tepkisine bakarım. S. tiri çekmişse daha yapılacak bir şey yok.
20 Yorumla
+1 yılSevgilime neden ve nasıl yürüdüler sevgilim buna nasıl izin verdi önce bunun hesabını sorarım
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAgzini yuzunu yirtarim paramparca ederim gokdelene kadar cikarir onu ordan atarim sonra asagi inip sut cekerim sonra kopek baliklarina yem ederim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinin davranışına bağlı burada üçüncü kişiye değil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim bu kadar kolay ulaşılabilir olduğu için ona kızarım
10 Yorumla O izin vermese yürüyemezdi. Bırakırım beraber YÜRÜRLER
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKatliam demek ölüm demek başına yıkarım dünyayı.
10 Yorumla
+1 yılEngelleyip geçerim. Ama sevgilisi olduğunu belirten ifadeyi muhakkak da bulundururum.
10 YorumlaBen harekete geçmeden sevgilim gereğini yapmak zorundadır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. TIR satin alir evlerinin kosesinde beklerim :D
10 Yorumla
+1 yılMezar taşı beyensin once yuruyen kisi sonra sevgilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fena ederdim ağzına esas o zaman cadılığım ortaya çıkardı jgjk
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılSanirim buluşma yeri ve saati veririm dar alanda boks maçı için
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. 1 kere uyarırım 2. cisinde uzun süre yürüyeminiyecek hale getirtirim.
10 Yorumla
+1 yılbuluşmaya çağırır dalarım görsün ebesinin şeyini
10 Yorumla
+1 yılMesajla mı yürümüş mesajda yürüdüyse ben de yürürüm ona mesajla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç nezih bir insan olamam saçını başını yolarım. Ama sevgilisi olduğunu bilmiyorsa uyarırım sadece.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO yazanı bulup bir tarafına monte ederim telefon ile birlikte öyle bişey olamaz !
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilimin verdiği tepkiye bakarım üstüne düşeni yaptıysa no problem.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey mümkün olamaz, mesajlara ben cevap veririm çünkü 😎
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler