Yurtta odamı değiştirmeli miyim?

odamız bes kisilik ve ilk basta tartismalar vs oldugundan dolayı biz gruplara ayrilmistik 3-2 diye. yani yine aynı odada kalıyorduk ama diger iki kisiyle hic konusmuyoduk. benim yakın oldugum kızlar surekli birbirlerine "x olmadan yapamam o benim en yakinim" falan diyolar beni resmen görmezden geliyolardi. bi cafeye gitsek sadece fotograflarini cekiyodum ve bana asla teklif bile edilmiyodu mesela. yakın oldugumuzu dusunuyodum ama biraz irdeleyince kendi içimde aslında pek de yakın olmadigimizi anladim. kafa yapisi olarak da pek yakın degildik ben kitap okumayı seviyorum onlar en son ortaokulda kitap okumus insanlar veya tek yaptıkları sey dedikodu konusmakti cidden. sonra bu kızlardan birisinin sevgilisine laf attım diye tamamen iletisimi kestiler benimle. komik olan kısım su an odada benimle hickimse konusmuyor ve benim yakin oldugum o 2 kız diger konusmadigimiz iki kizla o kadar yakinlasti ki bi anda akliniz sasar. oda icerisindeyken bile benim hakkimda konusmalari oluyor bazen. odami degistirmek istiyorum ama surada iki ay kaldi yeni bi odaya gecsem ne kadar alisirim bilmiyorum ya da yeni gittigim odadaki duzene nasil ayak uydurabilirim bilmiyorum. bu konuda daha once yasamis olan ya da fikir/tavsiye verebilecek olan var mı mantıklı sekilde? gercekten umursamıyorum ama psikolojik acidan illa ki baskıda hissettigim oluyor

Yurtta odamı değiştirmeli miyim?