Üniversite sınavından sonra çok kötü bir hayatım olacak, ne yapacağım?

Hak etmediğim şeyler olacak hayatım boyunca hep burada ne işim var diyecem, alkole zinaya başlayacağım artık çünkü bana vermeyene vermemek için bütün şartları oluşturup veriyormuş gibi gösterenin ben kusura bakmasın kimse emirlerini yerine getiremem. En fazla öleceğim. Allah belami verse ne olur sakatta kalsam acta kalsam sonuç ölüm. Umrumda değil artık. Adaletli davransaydi hak ettiğimi verseydi. Psikolojimi bozacak ortamları aileyi nasip etmeseydi. Ve 2. Şans aldığım şeyde bile tekrar psikolojimi bozan şeylerle karşılaştırmasaydi. 16 yaşından beri intahar demiyorum ben yoruldum ben. Uykularım haram zehir gibi kabuslarla uyanıyordum. Daha 15 yaşında hafıza kayıpları yaşıyordum. Hergün daha fazla unutuyorum. Ve bu doğarken nasip ettiği hastalıktan kaynaklanıyor.
Hak etmedim bunları. "Ulan bir insanın her şeyi mi sorunlu istediği gibi olmaz." Olmuyormuş.
Çocukluğumdan beri istismar dahil bir çok travmalar geçiriyorum. En başında berbat bir aile köküne sahip olmak. Bu mu haksızlık yapanlara öbür tarafta cezası var diyerek bu dünyada beni harcamak.
Hayatım bitti benim. Hafıza kayıplarım iyice artıyor. Cözümü falan yok yani görünmüyor bulmuyor doktorlar. Randevu zaten imkansız.
Sınama böyle bir şey değil bu bı sınav imtahan olamaz ceza bu tüm insanların cezasını bana veriyor olması
Üniversite sınavından sonra çok kötü bir hayatım olacak, ne yapacağım?