+1 yılSorun sende değil bende.😂
Kardeş gibiyiz çok eski dostuz😂(Ne kardeşi biyolojik kökenleriniz mi ortak diyorum tık yok😄Oysa gelecekteki aday veya sana ilave alternatiftir.)
Sadece senle konuşuyorum. Yemin ederim(Buna hala inanan var mı?😂 sürekli yemin varsa bu geçerli)
Sorunlarım var benim.😂(Sorunu uzun ciddi ilişkiler😁)
İşler yoğun müsait değilim😁(Sana meşgul ve müsait değil demek ben hiç açıklamadan iletişimi kesmişimdir böyleleriyle sonra olanları izler keyfime bakarım 😁)
Daha iyilerine layıksın (Buna cevabım zaten biliyorum şekerim o şansı sana ben vermişim oluyor şak diye kalıyor kimse ama bu çok az karşılaştığımdı 1 kişi)😄
Önemsemediklerimi engellemem veya ilgilenmiyorum engelledim 😂(Hala ne yapıyorsun çabaları veya sen rahatsız etmedikçe seni görmeye dayanamıyordur, istediğini alamamış engellemiştir. Yedek hesapları kesin vardır stalka devam ediyor net.😁Böyle yapana bende engelliyorum ulaşmaya çalışıldı denendi onaylandı😄💯✨ normalde umrum olmaz bende cidden biterse biter net👌🏻💯)
Herkes gibisin silmedim takibimdesin veya takipten çıkmıştır😂😄(Tabi tabi meraktan deliriyordur ya da hesapları vardır stalklanıyorsundur.😁)
Bu yazdıklarım kendimde de gördüklerim danışanlarımda da arkadaşlarımda dinlediklerim ve gördüklerim benim de tepkim he he oluyor😂 sonra bay bay biz kadınlar sessiz gideriz erkekler anlık tepki verir sonra da uysallaşırlar çoğu da döner ve döndü istisnalar vardır tabi😁😁
53 Yorumla- +1 yıl
İcimi okumus gibi hepsini aciklamasi ile birebir yazman😂 harikasin
- +1 yıl
Ahhaha😄😄Teşekkür ederim şekercim 🌺tecrübeler konuşuyor gülüp geçiyoruz artık onların inandığımızı sanmalarına😁😁
- +1 yıl
Evett kesinlikle öyle😂👌🏻🍓
En İyi Cevaplar
+1 yılTen uyumunu anlamak için seks yapmamız gerek bebeğim hani yanlış anlama sadece bunu test etmek niyetim tamamen iyi niyetimden.. Dışardayım aşkım şarzim bitmek üzere haberin olsun yani başka bir kadınla sevişeceğim filan aklına gelmesin.. Uyuyakalmışım yorgunluktan bu yüzden cevap veremedim bitanemm hani geceyi otelde başkasıyla geçirmedim aklına bu gelmesin sakın üzülürüm sonra.. İş yerinden çocuklarla takılıyoruz araba seslerinden duyamıyorum seni alo alo ses gidiyor sevdiğim hani şu an bir disko WC sinde kimseye oral çektirmiyorum canını yediğim asumanim..🙄😑
02 Yorumla- +1 yıl
Bu nasil iliski ya seks uzerine mi kurulu hdhfbf
- +1 yıl
Aklı şeyinde olana her şey seks..
Ben iyi adam istiyorum
Ben asla paraya bakmam
Parası bitince terketmem
Kadınlar narindir
Kızlarla dışarı çıkacağız (bir erkeğe bakacagim gittiğim yerde)
Biz tek bir adama bağlı kalabiliriz (daha iyisi çıkınca kadının içindeki K. sar ortaya çıkar ve artık benimle ilgilenmiyorsun der erkeği bırakır)
Seni çok seviyorum (sevmiyor)
İsim vardı o yüzden geç yazıyorum (sen yedektesin paralı, kaslı, kız çevresi olan bir pc var senin duyguların önemsiz)
Çok tatlısın (senden hiç hoşlanmadım)
Kadın cinayeti istemiyoruz diye pankart açan kadınlar (aslında şiddet egilimli erkekler çok hoşuma gidiyor)
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılParaya tipe çevreye vasıfsız esc tipli kızlar önem verir
ya ben şimdi arkadaşımla sözleştim kız kıza biraz takılacağız
ay vallaha fazla abartı makyaj yapmadım açık giyinmedim
kızlarla pijama eğlencesi yapacağız
Iıııy onu hiç sevmem
Ah ilk defa böyle keyf aldım kendimi sana sakladım
Ailevi sorunlar var sen gerçekten görüdüğüm en muhteşem insansın iyi ki tanıdım vs vs daha bir sürü kuyruklu he he manalı şeyler var00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan örnek veriyim mesela bir erkek üye ile iki yorum da sohbet ediyorsun ertesi gün sana seni seviyorum diyor 😂 bende yaradandan ötürü mü diyorum 😂
525 Yorumla- +1 yıl
Birde burada tek konuştuğum kişi sensin , beni başka erkeklerle karıştırma vss diyorlar ya, bırak yaw he he demeyi , ağzının üstüne terlikle vurasım geliyor 😂😂
- +1 yıl
Kac yuz kere duyduk bu laflari bi bilseler😂
- +1 yıl
Aynen öyle gülüm artık bir etkisi olmuyor gülüp geçiyorsun 🤣🤣
- +1 yıl
Bebeğim bu yatağa daha önce hiç bir kadın yatmadı, yatağı yeni aldım 😂😂😂
- +1 yıl
@ilkersezenn bak işte böyle yeniliklerle gelin bana 😂 ben şahsen ikna oldum 😂
- +1 yıl
Ben de ikna oldum yeni almis çünkü djhdhd
- +1 yıl
Yaşam felsefem yalan söyleme şartları değiştir herkes memnun olsundur 😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂
Tabi herkes bir Mevlana olamıyor 😂😂 - +1 yıl
@qassanovaa filmler de 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk artık 😂 her şey vızzz gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- +1 yıl
Ya 🤣🤣
- +1 yıl
Şey de var bak, kokun olmadan uyuyamıyorum. Büyük yalandır 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
haha nasıl ya bana diyen niye olmadı? arkadaşlar bana niye söylemiyorsunuz seni seviyorum diye, aşk olsun 😆
- +1 yıl
@scorpiongirl429 seni seviyorum 😂 ❤️ burada tek konuştuğum insan sensin 😂 ben başkasına benzemem lütfen beni başka kadınlarla karıştırma 😂 al işte söyledim oldumu 😂😂
- +1 yıl
nayir!!! yalan söylüyorsun 😄😄😄
- +1 yıl
@ilkersezenn yalana saygımız sonsuz yeterki inandırsınlar 😂😂
- +1 yıl
yalan yok... yalan töbe.. şartlları değiştiriyoruz.. Bir örnek daha vereyim mesela... Sahile götürüyorsunuz manitayı 😂 ama daha önce oturmadığınız bir kafeye, ve daha önce oturmadığınız bir saatte 😂😂😂 ilk defa buraya geldim bir kadınla bu manzaraya karşı sarılıyorum diyorsunuz. Yalan mı değil 😂😂😂😂
- +1 yıl
@ilkersezenn elbisen yırtıla emiiii 😂
- +1 yıl
@ilkersezenn yalan değil ama olmayan bir duyguyu varmış gibi yapıyorsun yani. sonra da kız beni sevdiğini sanmıştım diyor, sen de seviyorum mu dedim kızım diyorsun. demedin ama mış gibi yaptın, o romantik adam gitti, yerine gerçekte kim olduğun geldi 😆
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Yoooo sevmek başka iş o lafla olmaz, yaşatırsın. Bilir kişi sevildiğini bilmiyorsa zaten yaşatamamışsındır :) rica ederim o kadarda değil
- +1 yıl
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seviyorum.. sen ilksin.. bir paraya değil karaktere bakıyoruz.. boy önemli değil,, tipe bakan kim.. bunlar geldi aklıma sdfsdf
64 Yorumla- +1 yıl
Bunlari genelde tipsiz ozguvensiz fakir kisa insanlar soyler Barış kendine gel sen bebeksisin😂
- +1 yıl
Kadınların söylediği yalanları diyorum benle ne ilgisi var 😂
- +1 yıl
Bunlar sana soylenmis gibi algiladim ondan😁
- +1 yıl
Yok genelde böyle derler ya işte :D
+1 yılAşkım valla o çocuk kardeşim gibi
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum. Üniseks bir yalan 🙄 sevgi değil takıntı. Veya daha iyisini bulamam düşüncesiyle ağına düşürdüğünü kaçırmamak için söylenen bir yalan. Seviyorsun evet. Kalbinle veya aklınla değil. Vajinan veya pipinle 😂
Hiç güzel değilim 🥺 Güzelsin dedik işte. Kimden duymak istiyorsun. Kim güzel olduğunu derse kabul edeceksin.
Benim için karakter ve zeka önemli. Hayır canım sen de herkes gibi statü ve para sevdalısısın. Madem karakter ve zekaya bakıyorsun etrafında etkilenecebileceğin diplomalı işsiz mühendisleri veya ameleleri, garsonları neden gözün görmüyor 😪
Saatlerce sayarım. Uzatmak istemiyorum. Sıkılma, yorulma okurken 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hepsi dogru 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaktığın zaman kadınların ve erkeklerin yalanları paralel cvxcv Erkeklerin sen ilksinine karşılık kadınlarda bunu daha önce yapmadımı var. İyi ki varsın, bana iyi geliyorsun, seni tanımak tüm şanşlarımı kullanmaya bedeldi ama olsun vs vs vs vs. İşin ironisi bunun yav he he olduğunu bilsen de o insana karşı his besleyip çekim hissediyorsan bunları duymak seni mutlu ediyor zxcv
01 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak bu evet
+1 yıl" O çocuk benim arkadaşım, hiç zararı yoktur. Çok yakındır, iyidir. "
" Asla öyle bir şey demek istemedim. "
" Senden habersiz hiçbir şey yapmam. "
Ohoo... Saysam buraya var ya tonla şey çıkar. :D
Ama dur bakalım şu 2 hafta içinde yeni bir yalan daha eklenecek. Uygun zamanı bekliyorum. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini yönden zayıf olan kadınların, benimle seks yapmamak için; bakireyim yalanını ortaya atmalarına asla inanmam. Ayrıca ''hanımcı erkek seviyoruz'' yalanına da asla inanmam. Bunlar hep kadınların, erkekleri kuklası yapabilmek için; söylediği bariz yalanlar..
02 Yorumla- +1 yıl
Bakirelik sadece din icin olmuyor ki kişinin kendi tercihi olabilir.
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmam, zira kadınlar çok yoğun talep görüyor. Eğer kadınların gördüğü talebi görsem, haftada iki farklı kadından hesap yapsam; yüzlerce kadınla birlikte olmuştum diye düşünüyorum. Talep görmediğim için, pek seks yapamıyorum.. Türkiye'de kadınlar, erkeklerden bu yüzden tecrübeli. Afrikalı erkekler sayesinde, yoklukta kalmaları mümkün değil. Bu yüzden, kesinlikle inanmam ve bu yalanı saygısızlık olarak kabul ederim
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Bende yalan yok neyse onu söylerim lafımı esirgebem takib edeni edeni takip ederim ciddi olmayan karşı cinsle konuşmam arkadaşlık kurmam
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senden önce çok umursamaz bir adamdım der ilk kez sana karşı böyleyim der he evet gerçekten önemseyen davranışlar sergiler ama bunu o kadar çok söyler ki sen sanki artık seni önemsemesi bir lütufmuş sana özelmiş gibi hissedersin kanmayın kocaman adam birini önemseyecek olsa illaki önemserdi ilk olma ihtimaliniz düşük.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Dün biri pat diye seni seviyorum yazdı 😂😂😂😂😂😂😂😂bende ilk engelleyeceğim kişi sensin o dedim içim den
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy canım kuzenimin sürekli affettiği bir deccal eski Sevgilisi var, Narsistlikte üstüne yok gerçekten. Yok ben ilk defa böyle hissediyorum yok seni bütün Aileme anlattım Yok sen benim ilkimsin, Erkekler böyle olmayın ya cidden 😂🥲
01 Yorumla- +1 yıl
En son beni ailesine anlatan cocugun 3 senelik sevgilisi cikti hsjfbskfbskfb inanmayin
+1 yıl"Seni seviyprum", "sana aşığım" ulan daha iyisini bulana kadar işte bunlar. Neyin tatavasını yapıyorsun anasını satim sanki dimi
00 YorumlaKadınların evlilikten beklentisi.
-"Öyle çok şey istemiyorum aslında"
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen başkasın , çok farklısın vuruldum tutuldum bla bla😂
30 Yorumla
+1 yılO kızla Sadece arkadaşız (hayatim, balım , çiçeğim , böceğim hitap şeklini kullanıyorlardır)
14 Yorumla- +1 yıl
Agzindan da opuyodur jshdjabfskbf
- +1 yıl
Ağzı degil sadece jsjsjajsnq
- +1 yıl
Sus sus jfhsjdjf
- +1 yıl
O çocuk benim kardesim gibi diyenler burada bizi çekiştiriyor 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen iyi birisin yakışıklısında ama ben seni kardeşim gibi seviyorum yalanın kuyruklusu aslında beğenmedi😄
10 Yorumla
+1 yıl"İlkim sensin"
"Sen çok farklısın"
"Sadece onunla olmuştu"
10 YorumlaBen yalan bilmem tanıdığım karşı cinstende duymadım 🤨😂
14 Yorumla- +1 yıl
Seni cok uzerler be abim
- +1 yıl
Yok benden buyuksun diye hürmeten 😂
- +1 yıl
Yani seni çok üzerler be abim dediğin adam senin saç tanelerin kadar insan tanımış bu hayatta bırakta artık kimin ne olduğunu anlayalım ona göre hayatımıza alalım veya almayalım değil mi? Ben benim hayatıma giren karşı cinslerden bahsettim demek ki ince eleyip sık dokuyor ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yıl" Ya bırak ne tamircisi ben tamir ederim onu yaa " erkek arkadaşımın sürekli yaptığı şey peki sonuç ne biliyormusunuz, elimde matkap ben yaparım onu xjmxnxjkdk
11 Yorumla- +1 yıl
Bu erkolar hep bozar biseyleri babam da ayni hshdb
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ilkimsin, senden başkasını sevmedim, ben paraya bakmam, benim icin efendilik karakter önemli yazılır da yazılır yazanlar var zaten
00 Yorumla
+1 yılKız erkek arkadaşlık edemez diyip kız arkadaşları var
02 Yorumla- +1 yıl
Onlara gelince oluyo bize gelince herkes bizi s1kmek icin yaklasiyordur. Kişi kendinden bilir işi misali
- +1 yıl
Dimi ya kendisi terbiyeli kız istiyo gece barlarda tiktok falan paylaşıyo
+1 yılYav he he. Tabi tabii kesin öylesiniz hııı hıııı tamam tamam pekipekiiiii zıtttt erenköyyyy hadi by canım. sjsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebeğim valla kuzenimin Instagrami bozuktu o yazmis kiza ben yapar mıyım öyle bir şey (aptal gibi inanmıştım ya da inanmak istemiştim benim canım işte bu seviyelerde)
03 Yorumla- +1 yıl
Sevince inanmak istiyor insan
Hata sende degil o 0ç'da
Cevap sahibi+1 yıl@ztnztn hâlâ onu sevmem aptallığıma aptallık katıyor
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlkim sensin bana ilk dokunan erkeksin para pul malk mülk istemem sevgi olsun yeter seni seviyorum egolu biri değilim falan filan işte
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSizden daha iyi biri yoktur, çok iyisin.
Biz sizi ararız.
Bana gelişi bu.
5 dakika ordayım.
İlk göz ağrımsın, ömür boyu benimsin.00 Yorumla Senden başkası olamaz.
Seni seviyorum.
Asla sana yalan söylemem.
Sana aşığım.
Sensiz nefes alamıyorum.
Vs. Vs.00 YorumlaBırakmayacağım gibi kesin çaplı sözler. Bunu karşı taraf ayrıldığında yalanmış dedikleri diyebiliyorum ama.😆
00 Yorumla
+1 yılDüzgün erkekleri seviyoruz ya biz kızlar için karakter tipten daha önemli ( yersen )
021 Yorumla- +1 yıl
Bazen dogru olabilir bu😂
- +1 yıl
Bazen mi vay anasını cidden yalanmış
- +1 yıl
🤣🤣 mesela beni de yakışıklı bulmuyosunuz, sende mesela yakışıklı bukmazsın dimi 😆
- +1 yıl
Bazen diyorum ki zihin kontrol cihazı olucak kızların beğenisine kslmıycaksın he 😁😆
- +1 yıl
Aha bu da çirkin buldu canınız cehenneme rndjdj
- +1 yıl
Yorumumu sil gitsin
- +1 yıl
Yorumumu siler misin
- +1 yıl
Silmicem cok istiyosan gizlen
- +1 yıl
Niye silmiycen dediklerim doğru
- +1 yıl
Benim dedigim de dogru
- +1 yıl
Ne doğru eli yüzü düzgün tipleri yakışıklı bulmuyosunuz
- +1 yıl
Sert mizaçlı değilse reddediyosunuz yakışıklı bulmuyosunuz, iyi erkekleri de sevmiyosunuz asırı kibarları demiyorum onları sevmemeniz normal onu demiyorum he yanlış anlama
- +1 yıl
Sen biraz ozguven videolari mi izlesen ya da psikologa mi gitsen cidden bak iyi geliyo
- +1 yıl
Özgüvenle alakası yok ki
- +1 yıl
Sizin erkek zevkinizle ilgili beni çirkin buluyosunuz sende çirkin buluyosun yakışıklı bulmuyosun benim ne sorunum var
- +1 yıl
Bende mesela senin bakmadıgın tiplerdenim
- +1 yıl
Yakisiklisin desem susacak misin
- +1 yıl
Gerçekten yakışıklı bulmuyosun ki
- +1 yıl
Demek için diyceksin o nedenle yorumumu sil
- +1 yıl
Kizların erkek yerine koymamasından bıktım kendi ülkemin kızları tarafından bir de
- +1 yıl
O nedenle yorumumu sil
Sevmeseydim bunları yapar mıydım... evet sevmesede yapıyorlar ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gördüğümde bile senelerdir tanışıyormuşuz gibi hissettim 😄 sen çok farklısın 😄 sen çok havalısın 😄 saatlerce senle konuşmak istiyorum 😄 bana iyi geliyorsun 😄 seni seviyorum 😄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu şarja takacağım yarın konuşuruz o sırada senin şarjda onunla konuşurken kötü olursun
00 Yorumla Bana yalan soylemezler dobralar seni arkadas olarak bile gormuyorum demisti bir kiz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyorum senle gelecek planlıyorum. Sıktır lan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLüks arabam var. Ne istersen yaparız. Sana sunu da alayim deyip kandırma cabalari. Üzerinden biraz zaman gecince hepsinin kandirmaca olduğunu görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılYalan dinleyecek kadar batmadım bu ilişki deryasına
00 Yorumla
+1 yılSadece sen varsin 🤓
Sen cok iyi birisin 😌
Uyumusum 😂00 Yorumla
+1 yılArkadaşım olarak görüyordum yaa tüh yanlış anlamışsın.
Yav he he biz de bunu yedik.
00 Yorumla
+1 yılAşkım para pul hiç önemli değil benim için derler bide 😂
00 Yorumla
+1 yılMemlekette dürüst adam yok,
Kimseyi bulamıyorum...00 YorumlaYalnız sana yazıyorum, seni seviyorum adamım 🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana bişey kalmamış herkes bir yalan uydurmuş
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. "Aşkım valla arkadaşım ya kardeş gibiyiz bildiğin neden anlamak istemiyorsun"
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim pipim şu kadar santim bu kadar santim falan diyolar oysaki çoğunun pipisi küçük 🤭
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Askim ahmet ayseyi kapodokyaya goturmuş balonla havalanmislar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk defa seninle birlikte olacağım.
Oysa seks konusunda ders verecek kadar usta olmuş.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gördük ensestleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav he he denilecek bir sürü yalanları var liste uzar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar. 5 dakikaya hazırım.
Erkekler sadece sen varsın.
Bu ikisi ölümüne kapışır burun farkiyla yukardaki kazanır.02 Yorumla- +1 yıl
Burun mu ndjf
- +1 yıl
Linçlenmek istemedim çaktırma sende 🤪🤪🤪🤪 yoksa yalan konuşunca süt dökmüs kedi kalırız biz erkekler ndmsmsm
Yav he he yazınca dikkatimi çekti arkadaş aradında çok kulaanırdık sonra WhatsApp grubunu yav he he diye değiştirdik
00 YorumlaKardeşim dediysem kardeşimdir hiç kimse için gidip de çok uzun zamandır yanımda olan birini yok saymam. İllaki yalan atanı vardır ama.
00 YorumlaO çocuk kardeşim gibi diyen kızdan koşarak uzaklaşın
00 YorumlaSeni seviyorum , seni özledim, şarjım yok sonra arayacağım seni
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Bir ilişkiye hazır değilim."
13 Yorumla- +1 yıl
Cunku baska iliskim var jdbfjs
- +1 yıl
Ya da başka kızları gözüne kestirdi ve ya cinsellik yaşayacak kız arıyor.
- +1 yıl
Evet😂🤦🏻♀️
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gözüm senden başkasını görmez. (Öyle bir görür ki)
20 Yorumla"duygusal bosluktayim" aynen kanki
02 Yorumla- +1 yıl
Bu biraz doğru olabilir gibi
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılseni kimse benim gibi sevemez 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Sen oyle san yar... Neyse
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yazacaktım da çok yoğundum kaç gündür unuttum
06 Yorumla- +1 yıl
Kac gundur jedgsksv
- +1 yıl
Yuh😂
- +1 yıl
Bence de gunahina girmeyelim😂
Yarım saate ordayım😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ah ahh en nefret ettigim yalan
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana güveniyorum hayatım
06 Yorumla- +1 yıl
Guvenmiyosa niye hayatinizda abi anlamiyorum
- +1 yıl
Şahsen ben kimseye güvenmiyorum. Biri hayatımda diye beni aldatmayacağının ve hatta öldürmeyeceğinin garantisi yok. Hayat bu, heran her şey olabilir, herkes herşeyi yapabilir. Her zaman bir ihtimal vardır
- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
Doktora da anlattım, o... pu çocuğu paranoid şizofreni ilacı verdi
- +1 yıl
Napsin parani almis o kadar jsbfjs
- +1 yıl
Doğru
+1 yılaa karşı cins yalan mı söylüyordu
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hayir canim
- Devamını Gör (102)