Ben 28 yaşındayım, bu yaşıma kadar tek bir erkek tanıdım. Geçen yılın sonunda önceden arkadaş olduğum biriyle görüşmeye başladım ve ayrıldım. Üç ay falan sürdü. Ondan sevgilim vs gibi bahsedemiyorum çünkü hiç sevemedim. Berbat bir insan çıktı, hergün yeni birşeyini fark ediyorum. Hani olur ya olaylar kafanızda döner durur aslında bu sözüyle şunu ima etmiş, şu şakası aslında gerçek niyetini gösteriyormuş gibi vs vs...
Kısaca ilişki başlatmak için karşı taraf maske takıyor sizin istediğiniz biriymiş gibi davranıyor ya, işte bu sahtelarları nasıl ayırt edicez. Benim tanıdığım şahısın hüngür hüngür karşımda ağladığı oldu defalarca, bir ansan nasıl sahte bir şekilde ağlar akkım almıyor ruh hastası resmen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİletişim: Karşı tarafa karşı açık ve dürüst iletişim kurun. Onunla samimi ve derin konuşmalar yapın. Onun ne düşündüğünü ve hissettiğini anlamak için empati kurmaya çalışın.
Davranışlarını gözlemleyin: Karşı tarafın davranışlarını dikkatlice gözlemleyin. İlişkiniz boyunca nasıl davrandığını, sizinle nasıl iletişim kurduğunu ve size karşı nasıl davrandığını gözlemleyin. Tutarsızlık veya sahte davranışlar fark ederseniz, bu bir uyarı işareti olabilir.
Geçmişi hakkında bilgi edinin: Karşı tarafın geçmişi hakkında bilgi edinmek önemlidir. Daha önceki ilişkileri, arkadaşları ve ailesi hakkında bilgi sahibi olun. Bu, onun karakteri ve davranışları hakkında size daha fazla ipucu verebilir.
Kendi hislerinize güvenin: İçgüdülerinize ve hislerinize güvenin. Eğer bir şeylerin doğru gitmediğini hissediyorsanız, bunu dikkate alın ve ilişkiyi sorgulayın.
İlişkiyi yavaşça ilerletin: İlişkinizi yavaşça ilerletmek, karşı tarafı daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. Acele etmeyin ve ilişkinizi adım adım geliştirin. Bu, karşı tarafın gerçek niyetlerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Son olarak, ilişki başlatırken ve karşı tarafı tanımaya çalışırken kendinize güvenin. Sizin değerlerinize, ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize uygun bir ilişkiyi hak ediyorsunuz. Yanınızdayım ve size destek olmaya hazırım. Her zaman yazabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer kadının içinde doğuştan hem annelik duygusu hemde küçük bir kzi çocuğu vardır. Annelik duygusuyla hareket etmemn gerek. Bir adam duruşusunu duygusunu bilmeli olumsuzluklar karşısında sorunu çözmek adına çabalamalı. evet insanlar ağlar duygusal canlılarız ama bir duruşu vardır insanın... karşı tarafı tanımaya çalışma yirmi yıllık komşu sapık on yıllık eş sahtekar çıkabiliyor. İnsanı tanımak değil anlamak var. Sadece şunu bilmek yeter aşk biz demektir karşılıklı özen göstermek özenli davranmak değerli hissettirmek ve hissetmek önemli. Biz olmak gerek
00 Yorumla
+1 yılBunun için bir plan yapılamaz. Yaşayıp görerek tanıyor insan. Küçük büyük denemeler yapılıp risk alınabilir ancak gerek yok. Görüyorsun, tanımaya çalışıyorsun uygun olup olmadığını öyle anlıyorsun. Senin başına gelen şey gayet doğal.
00 Yorumla
Çevresinde soruşturman gerekiyor. Onu ve ailesini bilenler, yıllardır tanıyan birileri mutlaka vardır. Onlardan öğrenmelisin. Bunu yaparken dikkatli ol, ve bu zamanda sabıka kaydı da önemli, geçmişini resmi kurumlarda tanıdığın arkadaşların varsa araştır. Bu devirde kimseye güven olmuyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
62Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaman geçirerek ve dediklerine bakmak yerine yaptıklarına bakarak anlayabilirsin. Herkes her şeyi söyler ama günün sonunda gerçek düşünce ve kişiliğini yaptıkları ortaya koyar. Bunları iyi analiz edebiliyor olman lazım.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılZamanla tanıyor insan.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarına, özellikle de kendinden sosyal statü bakımından düşük seviyedeki insanlara, kendisine hizmet etmekle yükümlü garson, temizlikçi gibi çalışanlara, patronsa şirketinde, yöneticiyse altında çalışanlara karşı davranışlarını gözlemle. Yüksek egoyu, kibiri, bencilliği bu insanlara karşı davranışlarında gizleyemez. Sokak hayvanlarına, çocuklara, yaşlılara karşı davranışları nasıl, ona bak. Sorun çözme becerisine bak, konuşurken tavrı üsttenci mi, yapıcı mı, gerektiğinde alttan alabiliyor mu, ona bak. Ticaretle uğraşıyorsa müşterisine karşı tavrına bak.
23 Yorumla- +1 yıl
İyi bir oyuncu orada fire vermedi
- +1 yıl
Vay be... Herkes bu kadar becerikli olacak diye bir kural yok.
- +1 yıl
Gerçi ben de 17 yıllık karımın aslında nasıl bir k.. altak olduğunu anlayamamışım.
+1 yılBen artık ciddi düşünmeye bile korkuyorum erkeklerle. Hepsi aldatma meraklısı. burada denk gelen o kadar evli insan var ki bir de kendilerini haklı göstermek için "insan sıkılıyor bir yerden sonra hep aynı kadın" diyorlar. Ya evlenmeseydin o zaman ya da açık ilişki istediğini söyleseydin ona göre millet senle evlilik dusunseydi. Sonra türk kızları niye böyle. Sanki kendileri çok dört dörtlük yemin ederim sinirlerimi bozuyolar genel olarak. O yüzden karsimizdaki insanı asla taniyamayacagimizi düşünüyorum. Evli olsak beraber yaşasak bile yapmak isteyen yapıyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBazen bir insanı tanımak için yıllar gerekebilir. Bazen de kotu oldugunu bile bile pesinden gidersin ama ilk andan beri samimiyetini fark edecegin insanar da olacaktır. Sen bu yasina kadar kimse ile olmadığın için karsi cinsi de peknyaniyamiyorsun ama 3 ayik bir seyi bu kadar kafana takma
121 Yorumla- +1 yıl
Kafama taktığım şey istediği sığ ve iğrenç ilişkiyi yaşayabileceği çok kuz varken çevresinde benim hayatıma girip bana zarar vermek istemesi. Ve niyetini fark edince ne kadar üzüleceğimi mutlaka biliyordu. Ben bir erkekle bakışmamışken bile onun gibi iğrenç birini nasıl hayatıma aldım diye kendime kızıyorum ister istemez
- +1 yıl
Kendine kızmıs olabilisin ama bu Türkan Şoray modu bu devir icin fazla bence. İnsanlarin ne kadar * olduğunu ancak taniyinca anlarsin. Madem bu kadar duskunsun mahremiyetine, o zaman uzun bir sure arkadas gibi flortleseceksin. Kimse sana zorla bisey yapmaz.. dikkatli ol
- +1 yıl
Ben bu devire ait değilim zaten onu anladım, temelinde temas olan sığ bir ilişki istemeyince cahil bile olduk 😂 ne Türkan şorayı
- +1 yıl
Temeli temas olmak zorunda ama temas icin acele etmek yanlış. Temas, heyecan, tutku yoksa zaten insan neden karsi cinsle cift olsun? Cinsellik olmadikca, Erkekler, diger erkeklerle, kadinlan oldugundan daha mutlu..
- +1 yıl
Benim için temas çok özel öylesine olamaz her hangi bir türü. Duygulardan emin olmadan yaşanmamalı hiç bir şey, tutku zamanla karşılıklı olmalı değil mi? Sürekli bende başlamamış hayatımda hissetmediğim duyguları aceleye getirip tüketmek istedi. Olmayınca değişti zaten, maskesi düştü
- +1 yıl
40 kiside 35 inin bu sekilde cikacagini garanti ederim🙂
- +1 yıl
O beşi nasıl ayırt edicez onu soruyorum bende 🥲
- +1 yıl
O da senin algılarina bağlı arkadaşım. İlk izlenip, ilk buluşma, ilk tanışma, ilk sohbet vs vs.. hepsini süzgecinden gecireceksin ama şunnu unutma, sen ilk gorusme de, temas ollaylarinin senin icin ne kadar ozel bir yeri oldugunu arkadaşa anlatman lazim ki başından uzamadan bitsin gitsin ya da devam etsin
- +1 yıl
Anlatmıştım, dikkat edecekti. Etmedi, yalan söyleyebiliyorlarmış.
- +1 yıl
Ee etmediyse bas tekmeyi, next de.. dert etme yani şekerim.
- +1 yıl
Bastım yekmeyi 😁 next için tüyo istiyorum işte. Adamlar karşımda ağlayıp zırlıyor sahte sahte anlamamışım daha önce ki şimdi ayırt edebileyim kim iyi kim kötü
- +1 yıl
Edemessin. Mesela beni gercekte tanisan melek gibi dersin ama ben de cok zampara biriyimdir. 😅 hayatın en zor kisimlarinda birisi diger insani bulmak zaten. Ben insan sevmiyorum, sen de cok didik didik etme, insanlara sans vererek bulacaksin zamanla. Tuyo muyo yok🙂 masal anlatmasin kimse.
- +1 yıl
İlk bakışta kim ne mal hep anlarım zatende bu olayda kendime inancım zayıfladı. Tüyosuz devam o zaman
- +1 yıl
Bol sanş dostum. Resimde ki sen isen guzelsin, gonlunce olsun..
- +1 yıl
Resimdeki benim 😃 gönlümce olmuyor maalesef. Bende kötü birine dönüşecem az kaldı. Yorum için thnks
- +1 yıl
Dönüşürsen kotuluk ici tuyo veririm🙂 ricaa
- +1 yıl
Sen şimdiden yaz tüyoları, az kaldı
- +1 yıl
Arkadaş olalım o zaman..
- +1 yıl
Ama pardon, sen bir erkekle arkadaş olmassın
- +1 yıl
Artık kötüyüm, unuttun mu
- +1 yıl
Tebrikler 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarına olan davranışlarına dikkat et, başkalarına olan davranış, konuşma ve yaklaşımlarında fazla sahtekarlık yapamaz. Bol bol sohbet et, yerine göre hayır demesini bil, küser bozulur diye düşünme. Çizgini bozma ve bundan ödün verme, her türlü kendini belli eder
16 Yorumla- +1 yıl
Belli ediyorda benim fark etmem suç oluyor, onun kardeşim bir sapık olması normal benim bunu fark etmem suç 😂
- +1 yıl
E haliyle haksız ise tepki gösterecek kabuk etmeyecek, böyle böyle ayiklaya ayiklaya doğrusunu bulacaksın
- +1 yıl
İlkinde pes ettim
- +1 yıl
Azimli olacaksın, çok fazla insan azmani var hayatta, kapalı kalırsan bu sefer iyi olanların da seni keşfetme ihtimali azalır
- +1 yıl
Öyle oldu zaten belki önceden iyi insanlar vardı, beş yıl öncesinde falan. Şu an herkes aynı
- +1 yıl
Yaş büyüyüp olgunlaştıkça çevre daralır. Eş potansiyeli düşer, ne kadar iyi şartlara sahip olursan ol maalesef böyle.
+1 yılNarsist denk gelirse anlayamazsın seni elde edene kadar etrafında dolanır ondan başkasını göremezsin hediyeler sürprizler iltifatlar vs. Elde edince de esaret baslar. Ve direkt evlenelim diye ilişkinin başında konuya giren erkeklere güvenme. Kendine tanımak için zaman ver. Tanımak için sorular sor. Tartışma çıkar tepkisine bak. Seni değiştirmeye yönlendirmeye çalışan erkeklere dikkat et. İlişki başında mükemmelsin çok güzelsin der sonra yanıma yakismalisin spor yap kendine bak. Yanımda görenler vay be bu çocukla bu kız ne kadar yakışıyor desin vs.. bu tipler aldatır. Daha vardır da vaktim yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Narsist denk geldi maalesef ama çok sürmedi istediğini alamayınca yok oldu 🥰
+1 yılCiddi düşünceli yaklaşma kimseye, evlenme isteğin varsa bu isteğini yok et, normal sıradan arkadaş gibi ol. Zaten bu şekilde tanımaya başlıyorsun insanı. İlk başta ciddi düşünmek büyük bir hata, çünkü karşında ki insan buna göre yoğuruyor kendini, gerek yok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılBir yerde okumuştum sanırım dini bir kaynaktı birini tanımak istiyorsan onunla yolculuk yap onunla alışveriş yap birde sanırım onunla birlikte kaldı gerçektende bu cinsiyet farketmeksizin her insanda genel geçer olmalı öyle bir dönem ki herşeye dikkat etmek lazım
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılİzlemeli, dinlemeli birazda zaman gecirmelisiniz.
Tabi birazda bunu yaparken ki amacınızda önemlidir.
Herkes gibi bakarsanız ancak ve ancak herkes gibi görebilirsiniz.
En önemli ayrıntıyı unutmadan söylemek isterim.
Kendi yazdığım bir cümle ile bitirmek konuyu.
Bakmak ile görmek arasındaki farkı anlamaya başladığınızda olumlu veya olumsuz gelişecek durumları ıskalamıyorsunuz.
Fulu görünen şeyler bir anda büyüteçle bakıyormuş oluyorsunuz.00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsi iyi tanımak için iletişim kurmak ve empati yapmak önemlidir. Ayrıca, karşı cinsin ilgi alanlarına ve değerlerine saygı göstermek de önemlidir. Her insan farklıdır, bu yüzden her bireyi tanımak için zaman ayırmak ve onları gerçekten anlamaya çalışmak önemlidir. İlişkilerde karşılıklı anlayış ve iletişim büyük önem taşır.
00 YorumlaBence vakit geçirilmeli bir süre yüz yüze.
Sakinlen nasıl , seninle konuşurken nasıl , ailesine karşı nasıl , sinirliyken nasıl bunları bnce görmeden yaşamadan anlaşılmaz. İki taraf içinde böyle düşünüyorum.
Kimseyi sadece anlattıklarıyla tanıyamayız ayrıca tam manasıyla zaten tanıyamayız sadece az çok fikirlerimiz olur ama bunlarda bnce anlatılanlardan çıkartılamaz. Birebir vakit geçirirken çok daha sağlıklı diye düşünüyorum. 😊00 YorumlaKarşı cinsi iyi tanımak için iletişim kurmak ve zaman geçirmek önemlidir. Onunla paylaşılan ilgi alanlarına yönelmek, derin konuşmalar yapmak ve birlikte keyifli aktivitelere katılmak ilişkinizi güçlendirebilir. Ayrıca, empati kurmak ve karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak da önemlidir. Unutma, her ilişki farklıdır ve zamanla daha iyi tanıyacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKarşı cins eğer sizin ailenizle tanışmayı ve evliliği gercekten göze aliyorsa size yalanlar söylemiyor saygı duyuyorsa sizi seviyor demektir. Burada en önemli şey saygı. Saygı olmadan aşk ve sevgi olmaz. İlişkiyi ayakta tutan temel şeydir. Bu devirde bulmak kolay mı böyle birini zor.. 32 oldum bende bulamadım. İnsanlar çok iyi rol yapıyor hepsi Nobel e aday..
00 Yorumlaİnsanların hayatları sosyal medyası gibi olddu ne yazık ki. Tüm fotoğraflarda mutlu ve iyimser fakat perde arkasında rezalet yaşam tarzları.
Zor bir durum. Biz arkadaşlarımızı sokakta tanırdık ve o yüzden arkadaşlıklarımız uzun sürüyor. Ah bu sosyal medya ahh00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Karşı cins değil normal insan tanımak için yüzyüze görüşmek gerekir. Ben tepkilerime bakarım, sorduğu sorulara. Konuşmada ki tonlaması bile bir şeyler anlatır.
00 Yorumla
+1 yılSürekli vakit geçirerek ve yalanlarını çabuk görmen ve etkili olan bir yöntem daha ona aynı soruları farklı zamanlarda sor mutlaka yalan diyorsa farklı cevaplar verecektir. Bir de sürekli ağlayan kadın erkek hiç fark etmiyor çok itici sanki oyuncağı sekeri elinden alınmışta en ufak bir seyde ağlamayı sığınak gören çocukları anımsatıyor. İki olgun insan ağlayarak trip yaparak değil konuşarak sorunlarını halletmeli. Ruh hastası bu arada adam gerçekten ilgi delisi belli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
10 Yorumla
+1 yılKadın erkek farketmeksizin insan yaratıkların gerçek yüzü kıyamet gibi günde hakikat maskeleri düşürür sabır ile öfke gercek yüzünü gösterir ve gözlerine de gözler kalbin aynasıdır zamanla onunla yaşadıkça göreceksin
02 Yorumla- +1 yıl
Ama zaman geçiyor bee
- +1 yıl
Zamanı onunla geciriceksin
Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan alkollü şekilde onunla konuşacaksın, insan alkollü iken söyleyemediklerini söyler, gerçek tarafını ortaya çıkarır.
06 Yorumla- +1 yıl
Alkole gerek yok şakasına vura vura niyetini söylüyor yokluyordu da
- +1 yıl
Ben senin amacın bu mu diye sorduğumda suçlu oluyordum, kuruntulu kuşkucu cahil oluyordum işte. Suçlaya suçlaya ilerledi
- +1 yıl
Tanımıyorum ablam, kaçıyorum. Korkuyorum insanlardan artık
Bunun bir planı metodu yok ki ancak zamanla vakit geçirdikçe anlarsın buna da tecrübe diyoruz.
Her insanın karakteri farklı her metod her insana işlemez10 YorumlaSadece iletişimle olur tabii ki ama bir taraf maskeyle dolaşırken anlamak zor tabii. Biraz içgüdüsel yaklaşabilirsin bence kafanda belli kriterlerin olsun onların cevabını öğrenmeye çalış
00 YorumlaFırsat vermeden tanıyamazsın maalesef. Önce ilgini çekmeli hoşlanmalısın ki tanışmaya fırsat vereceksin. Deneme yanılma yönteminden başka çare yok. 6. Hislerin de önemli
00 Yorumla
+1 yılKadına para göster, baktın hareketleri değişiyor. G. tu başı ayrı oynuyor, o kadın k. sardir.
Erkeğe para ver, kadının parasını yemiyorsa onurlu adamdır.
00 Yorumla
+1 yılİçmeli
tatile çıkmalı
kavga etmeli
masa görgüsüne bakmalı mesela..
soru sorarak ancak yalan üstüne yalan duyarsın çünkü
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsi iyi tanımak için kendi sınırlarını çizip o sınırları ne kadar az ihlal ettiğine dikkat edebilirsin en basit yöntem olarak
09 Yorumla- +1 yıl
Sınırlarım netti ilk günden konuştum ve beni o sınırlardan sürükleyerek çekmeye çalıştı, ben rahatsız olup tepki gösterince göz yaşı suçlama vs yaptı. Göz yaşına kandım. İnsan yalandan ağlayabiliyormuş
- +1 yıl
İnsanlar yalandan kim bilir neler yapıyor… ben de kanmıştım bi’ kere o göz yaşlarına, şimdi de kimsenin ağlaması samimi gelmiyor
- +1 yıl
Benim içinde öyle artık, kendimden başka kimseye güvenemiyorum
- +1 yıl
İnsan zamanla yumuşuyor ama farkında olmadan da öğrenmiş oluyor, ikili ilişkilerde tecrübe acıyla kazanılıyor mecbur
- +1 yıl
🥲🥲
- +1 yıl
Üzülmeye değmeyecek kadar kısa yaşıyoruz
- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
O zaman daha güzel deneyimler diliyorum sana, bol şans 🤞 👋
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🖖🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşına kadar bir kişi tanıdıysan bu saatten sonra kimseyi tanıyamazsın... artık şansına güveneceksin
00 Yorumla
+1 yılBenimki de böyle olsaydı da nefret etseydim keşke pardon benimki değil artık bir başkasına ait
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman boş ver orada kalsın, sende daha iyileriyle birlikte olursun umarım
Tanışma sürecinde sorduğun sorular önemlidir. Tanışma yolu kısa olmamalıdır. Daha sonradan kendini belli edebilir çünkü.
00 Yorumlaİnsanları herhangi bir girişimde bulunarak tanıyamazsın.. Olay anında verdiği tepkiler önemlidir tanımada..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bol bol sohbet edilmelidir. Açık ve anlaşılır dil kullanılmalıdır ki, karşı cins net cevaplar verebilsin.
00 YorumlaHiçbir insanı tamamen tanıyamazsın. Yıllar geçse de hiç beklemediğin ve görmediğin bir yüzüyle karşılaşabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÇeşit çeşit insan var. Sen maksadını belirtirsin ona uyarsa devam edersin. Uymazsa yoluna bakarsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir kiz ya da erkek tanomak omrun de yapacagin en buyuk hata farkli insan ve kolturlerle konusa bilmek gezmek harika bjr deneyim saglar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. bunun için onunla vakit geçirip tanıyarak anlayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTecrübe böyle böyle kazanılıyor zamanı gelince bi bakmışsın bi kaç dakika içinde tanıyosun karşındakinin ne olduğunu.
00 YorumlaMaskeler... zaman ve yıllar gerek arkasını görmek için..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam nasılsın
İyiyim sen
Atla gidiyoruz
Detaylarla uğraşmayı sevmiyorum 😄00 Yorumla
+1 yılBunun bir yolu yok ya yaşayıp göreceğiz. Ufak testler olabilir ama
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. He senin uzak durman artık karşı cinsten bu sebeplerden o zaman
00 Yorumla
+1 yılbir insanı tanımak için zaman gerekli huyu suyu bol bol sorular sormak gibi bol bol yan yana gelip davranışlarını öğrenmek gibi yanındayken ilgisi sende mi yoksa sürekli gözü dışarda mı gibi bir sürü etken
013 Yorumla- +1 yıl
Yanımda konuşmaz oldu, konuşursamda dinlemez olmuştu aklı başka yerde. Aklı bende de başka şekilde, istemediğim şekilde
- +1 yıl
ilk başlarda nasıldı
- +1 yıl
Hatırlamıyorum sadece iyiydi ki kabul etmişim. Temas etmeye vs başlayınca ve bazı şeylerde ısrarcı olunca ben uyandım. Yoksa çoğu kızın düşeceği şeyler yapıyordu
- +1 yıl
işte çoğu erkeğin yaptığı hata erken temas olayları tabi bu olay çoğu kadında ters tepiyor tam anlamıyla ruhen bağ kurmadan fiziken bağ kurmaya çalışırken her şey bozuluyor
- +1 yıl
Kesinlikle... Ben sohbet etmek birşeyler paylaşmak isterdim. Beraber gülmek sohbet etmek bu kadar mı zor. Seven dokunmaz bekler dimi, ısrarcı olmaz?
- +1 yıl
aynen öyle sabır herşeyin ilacı kaçıncı zamanda temas olayları oldu
- +1 yıl
İlk günden sarıldı mesela ben hazır değildim. Hep böyle oldu bittiye geldi. Bana kalsa el ele bile tutuşmadan biterdi ilişki ona göre ben cahilim herkes her şeyi yapıyor biz niye yapmıyoruz diye düşünüyordu
- +1 yıl
seni daha ilk günden soğutmuş ah bazen bu aşk denilen olay ne cahillikler yaptırıyor 24-25 yaşında bende cahillik yaptım o cahillik 10 senemi yedi
- +1 yıl
Benim yaşım az değil, bu olaydan sonra keşke daha önceden erkekleri tanısaymılım dedim.
- +1 yıl
doğru demişsin
- +1 yıl
evet gördüm takip ettim seni daha sık dertleşmek konuşmak isterim tabi iznin olursa
- +1 yıl
Olabilir, erkek bakış açısına ihtiyacım var
- +1 yıl
tabi ne zaman istersen konuşuruz
+1 yılYa bu erkekler nasıl böyle davranabiliyor. Bende bi erkekle tanıştım, evlenme aşamasına kadar ilerledim ve gay çıktı. Bunların hepsi böyle, yalancı. İnanma bunlara bekar kal hayatını yaşa.
14 Yorumla- +1 yıl
Gay olduğunu ne zaman anladin. O zamana dek hiç mi şüphelenmedin
- +1 yıl
@Benzersiz_zevkler ya aslında tam gay değilde iki tarafa da ilgi duyuyormuş.
- +1 yıl
İki tarafa da ilgi mi iyyy mide bulandırıcı bir durum.
Uzak dur bence geri dönse bile asla devam etme - +1 yıl
Bu arada
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen...
Şimdiden teşekkürler 😎👍
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılEkstra bir çaba sarf etmeye gerek yok, soru sorarak tanıyamazsın.. Zaman ve yaşanmışlıklar ile tecrübe edersin..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bir insanı tanımak zaman alir zamanla ve şartlarla tanırsın insani
05 Yorumla- +1 yıl
Kolay yolu olmalı, tüm orsb çocukları etrafımızda rol yapıyorsa napıcaz
- +1 yıl
En iyisi herkesten uzak durmalı
- +1 yıl
Böyle huzurluyum
İnsan oglu degişkendir ne kadar tanısanda iyi bir çıkmaza gelmedikçe tanıyamassın bu durumda önce kendi kalitenide göz önünde bulundurarak degerlendirmelisin
00 Yorumla
+1 yılOnunla sık sık vakit geçirmelisin aktivite yapmalısın ikinizin sevdiği hoşlandığı faaliyetleri yapmalısın ve en önemli olanı da iyi bir iletişim kurmak
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Biraz özgür bırakacaksın izleyeceksin kendi safını belli ediyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılSenin için önemli şeyleri sor, hal ve hareketlerine dikkat et. Bir insanın giyim tarzından, bakımından nasıl biri olduğunu bile qnlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılFazla kasma oluruna bırak o zaten kendini belli eder
00 YorumlaBilmiyorum düzgün ciddi bir ilişkim hiç olmadığı için :D
00 YorumlaTanımak için yeterli zaman harcamak lazım.
04 Yorumla- +1 yıl
Harcaman zamana yazık ama kolay yolu olmalı
- +1 yıl
Abooow geçmiş olsun
+1 yılKarşı cinsi tanımamak lazım
00 Yorumla
+1 yılSana kendini beğendirmeye çalışmaz 🤔
00 Yorumla
+1 yılBunu yarın yazacağım buraya
00 Yorumla
+1 yılAynı evde yaşa briaz tanırsın
00 Yorumla
+1 yılBu bahsettiğin imkansız.
00 Yorumla
+1 yılİnsanı iyi günde, kötü günde daha iyi tanırsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemeğe götür yolculuk yap ve akış verise götür
00 Yorumla Zaman olmadan tanımak zor.
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyonuz harb-i şahan-e merak ediyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!