İnsan dünyaya baktığı pencereden görürmüş hayatı siz nasıl görüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayata kendi penceremden hep temiz baktım, hayal kırıklıklarım, duvara toslayışlarım, üzüntülerim, kırgınlıklarım, kızgınlıklarım hep bu bakış açımdan sebep...
Herkesi kendim gibi sanmak yaptığım hatalardan biri.
Ama ben de buyum, çoğunlukla bardağın dolu tarafından bakarım. Sonradan boş tarafını göreceğini bilsem de yine bakarım.
Sanırım baktığım penceremden gördüğüm hayat hep günlük güneşlik olsun istiyorum 😊
Penceler arası koşturuyorum. 😄 Tek bir pencerede kalırsam diğer taraftaki olandan haberim olmaz. Ve ben yanlış görmüş olurum. Ama bu sıralar pencerelerden kaçıyorum, dışarıya dalıyorum direkt hadi bakalım şimdi görelim sizi bakış açıları 😃
Kendi penceremden temiz, güzel bakıyorum. burada bile öyle ama bakıyorum ki onlar kendi kirli penceresinden sorularıma cevap veriyorlar.
😍😍😍
Tertemiz. İnsanları görmeyince özellikle.
Cevap
21Cevap
Pencerenin kiri değil önemli olan baktığın şeyin pisliği. O nedenle çok göreceli.
Ben sadece kendi penceremden bakmam
Penceremde cam yok, kafayı uzatıp sağa sola da bakıyorum iyi oluyor. Tek açıdan düşünmüyor insan.
Lafta değil gerçekten temiz şeffaf bakıyorum. Öyle olmasam anlamlandırma anlamaya çalışma çabam kimseye olmazdı diye düşünüyorum. Hayata daima pozitif ve olumlu bakmak, olumsuzluklardan olumlu yanlar çıkarmak hayat mottom🌸🎀
Pencereden tam hakim olamıyorum konulara balkona çıkmak daha güzel 😀
Kirli bakıyorum. Bunu da en çok çocukların konuşmalarında şahit oluyorum. Ne kadar da kirlenmişim. Allah yine ve yeniden başlamayı nasip etsin
Amin.
Buğulu bir pencere yağmur damlaları dövüyor , bazen o damla aşağı doğru kayarken netlik oluyor ama her damla gibi kayıp düşüyor.
Bütün insanlara potansiyel y*vşak olarak bakıyorum ki tanıdığımda hayal kırıklığına uğramayayım.
Eskiden sorulsaydı hep temiz derdim şimdi kendimi kandırmak istemiyorum ✍🏻
Maalesef hep masum bebek gibi bakip kandiriliyorum🥲
Pencereyi ne zaman temizlesem yağmur yağıp kirleniyor ya.
Penceremden kimseye bakmıyorum kim ne yapıyorsa benim nazarımda kendi tercihi iyisiz kötüsüz..
Temiz yaşarsan temiz kirli yaşarsan kirli kim nasil gormek isterse ona göre yaşamalı.
Temizliğe önem veriyorum temiz bakıyorum. Temiz tutuyorum net görüyorum. Pisliğe de mesafemi koruyorum.
temizlik önemli
Niyet temiz'se karanlik pencereler bile aydinlanir.
Pencereyi sadece arada ışık alsın ve içeriyi havalandırsın diyr kullanıyorum
He b*k gibi 😂
Hayat işte, yaşanıp bitiyor.
Gayet temiz görüyorum sanırım 😅
Ne zaman ki dışarı görünmüyor işte o zaman temizliyorum kdkdndkd
Temiz bakıyorum
En temiz şekilde bakmaya çalışıyorum
Bakmıyorum artık çünkü görmeye değmez.
Şimdi baktım kirli valla 🤦🏻♂️
Bazen kirli bazen temiz. Net bir şey diyemem
Elimden geldiği kadar temiz
Pencere deyince aklıma hep microsoft gelir.
Bill Gates.
Pencere çok kirli
Hiç doğru bir yerden bakmıyorum
Temiz bakıyorum
hala temiz geliyorum
Sisli biraz.
Kirli
Temiz bakıyorum
Temiz bakıyorum.
Olduğu gibi
Buğulu
temiz bakarım