Kıyalasma tasvip edilmeyen durum ama elde olmadan an geliyor yapılabiliyor.🙄🥲 Genel olarak siz kendi halinde mi kıyas halinde misiniz?

Kıyalasma tasvip edilmeyen durum ama elde olmadan an geliyor yapılabiliyor.🙄🥲 Genel olarak siz kendi halinde mi kıyas halinde misiniz?

Ben kendi halimdeyim, hiç bir zaman kimse ile kıyaslamadım kendimi herkes benden daha iyi daha başarılı olabilir benim için önemli olmadı hiç bir zaman. Herkes bir dünyadır bende kendi dünyam ile ilgileniyorum.
En iyisini yapıyorsun kıyas erken yaşlanmaya davetiye💯👌🏻
Çevremde pek insan yok.
Kıyaslama yapmayı hiç sevmem. Kendimi kimseyle bir tutmam ya da kıyaslamam. Kıyas yapmanın doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Cevap
12Cevap
Hızlı ve öfkeli 2 ne izlerdim :) hayır ben kendimi kendim dışında kimseyle kıyaslamam.. çünkü kimseyi rakip olarak görmem
Evet benim de çok sevdiğim filmdi✨
🌸🌸
Evet çünkü enerjisi düşük insanlar ile asla anlaşamam
Hayır, ben her zaman kendi başarılarıma ve hayatıma odaklanırım. Kimsenin başarısıyla ya da başka bir şeyiyle kendimi asla kıyaslamam.
Tebrik ederim seni tatlım🤗🎀
🌸💞
Hayır tabii ki. Herkes farklı, herkesin farklı güzel yanları var.
Hayır. Her insanın hayatı ve karakteri farklı. Aynı şartlara sahip olmadığım insanlarla nasıl aynı kategoride olabilirim?
Kıyası asla sevmem. Kıyas insanı geri götürür, demoralize eder. Aciz insanların işidir.
Hayır ne yazikki kıyaslamak herkes eşsizdir kendine göre.
Hemcinslerimle kıyasliyorum benden daha iyi olanları sevgilim ile yakın tutmak istiyorum o derece lwpqpasjsbdbd
Farklı bakış açısı😂
Kudurtucu hdndndn
Bazen yaparım iş uzerinde özellikle
İşte birçoğu farkinda olmasa bile yapıyor
Ayn oyle
Hayır bana göre herkes eşit ister zengin olsun ister fakir herkese eşit muamele.
Hayır asla kıyaslanmaktan da nefret ederim
Yok kimseyle kiyaslamam
Çevrem olmadığı için hayır.
Tabi ki hayır
Elbette
hayır kıyaslamam
Ürün müyüm ben
asla yapmam bunu
Evet bazılarının kıyaslayabiliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?