Sakin kalmam çok sakin sinirimse saman alevi gibi. Her koşulda ve kişide anlama ve dinleme çabam kötü bence aslında karşı taraf bunun kıymetini bilecek yapıda değil ama bendeki meslek etkisinden birazda alıştım bu duruma daha doğrusu kendimde kabullendim😌
Çok inatçıyım ve sinirlendiğim zaman insanların kalbini kırabiliyorum istemsizce. Bir de sevdiğim insanlara çok güveniyorum buda benim için kötü kimseye güven olmuyor çünkü.
Fazla verici oluyorum.. Sonra esaret hayatımın ayak seslerini duymaya başlıyorum.. İnsanın yavaş yavaş kendi olmaktan çıkması kötü bir his olsa gerek..
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Benim kötü yanım yok.. sadece kim ne hak ediyorsa öyle davranıyorum.. herkese hak ettiği gibi biraz da inatçıyım.. dediğim dedik dik başlı biriyim. bunlar da bana köre kötü değil iyi bir özellik sayılır
En kötü yanım abuk sabuk şeylere üzülüyorum. Aslında önemsiz şeyler fakat ben fazla değer verdiğim için olsa gerek olmayacak şeyler için üzülüyorum iste...
Bazen ne yapıcağımı bilemiyorum rezil oluyorum bide insanlarlayken sürekli aklım Bir yerlere gidiyor elimde değil, Flörtöz bir insan olmam bide kendime yakıştırmıyorum.
Gizli kinciyim sanırım. Canımı yakanın canını yakmadan peşini bırakmıyorum. Ve nerden yaktıysa tam olarak oradan yakıyorum. Biri var. Onu Allah'a havale etmiştim ama şimdi düşündüm de belki de bana yaptığını yaşatmam gerekiyordur. Vakti var dur bakalım.
benim çok sevdiğimi düşünen birisinden aşırı soğumuş olabilirim sadece rol yapıyorumdur ve rolümü iyi yaparım iyi oyuncuyumdur her anlamda kimse gerçekten ne düşündüğümü bilemez