Sabahın bu saatinde yolculuğumun en yorucu anlarında nereden geldi bu soru aklıma yeterince fikrim yok. Görsel de bulamadım soruya uygun. 🐍🐍

Sabahın bu saatinde yolculuğumun en yorucu anlarında nereden geldi bu soru aklıma yeterince fikrim yok. Görsel de bulamadım soruya uygun. 🐍🐍

Maalesef öyle değil. Kimin yılan kimin akrep olduğunu bilmeden herkese tatlı dil kullanmak asıl sorun. Demek ki neymiş herkese bu iyi tarafını göstermemek, seçici olmak lazımmış.
Hem de nasıl..
İlginç bir soru. Açıkçası bu durum bende tersten işliyor şöyle
Tatlı dilli olduğum için yılanlar yaklaşamıyor. Tatlı dilli ve gülümsemek benim en sevdiğim özelliklerim. En sevdiğim yanı olmasının sebebi insanlar ya da yılanlar her neyse insanlar genellikle gülümsemedikleri için gülümseyen insan görünce dehşete kapılıyorlar. Hiç ummadıklarından yaklaşmaya da korkuyorlar.
İnsanlar bilmedikleri insanları büyütmeye ve korkmaya da meyillidirler...
Bu da farkındalık yaratmadan oluşan bir taktik gibi, başarılı da olunmuş.
Hiç tatlı dilli biri olmadım.. Huysuz, aksi ve zaman zaman dengesizim.. Ama yine de etrafımda yılan, çıyan, akrep vs her türlü alamet kol geziyor..
İnanamadım ama neyse
Hayır buna katılmıyorum.
Hayırlı yolculuklar.
Cevap
5Cevap
Tatlı dille alakası yok, küresel ısınmadan dolayı çoğaldılar ahdh
Bu da mı dış minnakların oyunu?
Evet bence ondan olabilir.. yani iyi niyetli olduğumuz için ve iyimser olduğumuz için bazı insanlar ya da insan görünümlü canlılar bunlardan faydalanıyor maalesef..
O yılanlar çok kardeşim bitmez tatlı dile bakmaz yılan yilandir.
Evlerden Irak.
Aynen bizden ırak olsun
Hahaha olabilir ama bu kafalarını ezmeyeceğiz anlamına gelmiyor teselli 😀😀
Acil bir formül bulmamız gerekiyor
Zehirleme
Tamam kapattık konuyu o zaman 🐍
İyi yolculuklar, sabahın bu saatinde soruya verecek cevabı henüz düşünemiyorum.
Teşekkür ederim
Ben tatlı dilli olmadığım için yılanlarla karşılaşamıyorum. Genelde sırtlan var.
Tatlı dille yılanları terbiye edeceğimizi umuyoruzdur belki nasiplenirler bir umut.
Yok ya kalite her zaman azdir zor bulunur.
Umarım bulanlardan oluruz
InsaAllah🤲🏻
Hepsini deliğinden çıkardık evet
Kötü söz söylesek girerler mi geri?
Korkuyorum
Yok yılanlar her zaman varlardı zaten
Tatlı dilli değilim ✍🏻
seviyor yılanlar bizi
Bence de tatlı dil yılanı çekiyor abi 😂
Herkese tatlı dilli olmamak lazım.
Herkese çok iyi olmamak lazım. Hayırlı yolculuklar
Tatli dil derken 😂😂