Selam KS ahalisi! Herkesin "Elalem ne der?" sorusunu kendi zihninde bertaraf ettiği bir gün vardır.. Sizin için o gün ne zamandı? Nasıl bir tecrübeden sonra artık kimseyi takmamaya başladınız?

Selam KS ahalisi! Herkesin "Elalem ne der?" sorusunu kendi zihninde bertaraf ettiği bir gün vardır.. Sizin için o gün ne zamandı? Nasıl bir tecrübeden sonra artık kimseyi takmamaya başladınız?

Elalem ne der düşüncesini aklımda öldürdüm, gram zerre umurumda değil sadece olumsuz kötülüğü çağırmaktan başka bi' işe yaramıyor bunun yanında gösterişi de öldürdüm. Değer verdiğim insanları takıyorum ve onlardan soğuduğum zaman da aynen diğer tarafa alıyorum zerre ilgi vermiyor, geç bakıyorum mesajlara da kendileri bu hâle getiriyorlar, ettiğini buluyorlar bi' nevi.
Elaleme göre hayatımın şekillenmediğini gördükçe, ne ekmeğimi ne suyumu bir başkasının kazancından edinmedikçe takmamayı öğrendim. Üstüne vazife olmayan şeylere karışana çok rahat çokta güzel sanane dediğim anlar olmuştur. Ama tatlı sert tarizlerim genelde ben😁
Bir 7-8 aydır ciddiye almıyorum ciddiye aldığını ve bana iyi gelmeyenleri. de. cikardim zaten şu an rahatım.. Herkese sevdiremiyoruz kendimizi ya da herkesi sevemiuoruz. Başkalarinin. sozuyle. kendine değer biçmemeli. insan bu yorucu bir psikoloji..
Eğer bir kadınsanız elalem gemi çapasının zincirinden farksız. Bileklerimize vurulmaya çalışılan, ilerlemenin, kendin olmanın önündeki en ağır zincir..
Benim hamurumda yoktu sanırım en baştan. Çok az insana ve düşüncelerine değer veririm.
Teşekkürler..
Cevap
6Cevap
Ben insanları takmıyorum ama saçma kişileri takmam.. değer verdiğim beni sevdiğinden emin olduğum kişileri umursarım her zaman için..
Bana doğuştan yüklenmiş o özellik.
Elalem diye nitelendirilen o kitleye maruz kaldığımda onlardan pek etkilenmediğim; 26 yaşında onları tamamen ters köşe yaparak hayatıma değişiklik yaptığım bir insan olarak yaşama devam ediyorum. O gün bugündür takılmadan yaşayıp gidiyoruz.
Tam olarak 10 ay oldu diyebilirim. bir ara hadi takayım dedim ama baktım ki boşa bir çaba çünkü aynısını bulamadım.. ve tekrar bıraktım artık beni anlayaman dinlemeyen kimseyi takmıyorum
Net bir tarih veremem uzun zamandır umursamıyorum.
Bir şekilde bir yerlerde mutlaka ama mutlaka kırıntı kalıyor. Yok sayamıyorum ancak yaklaşık bir yıldır insanları rahatlıkla silebiliyorum.
Tamamen takmamazlık yapamıyorum daha o seviyeye gelemedim
Ben çocukluktan beri samimiyet bile kurumuyorum yabani diyolar ama banane
Çok uzun zamandan beri. Bu benim hayatım kim ne demiş, pek umursamam.
Son 6 yıldır herkesi öğrendim artık dünya yansa umrumda değil
Çok uzun yıllardır ama nasıl bir gün diyorsun o tecrübe diyorsun ya böyle bir şey yok, ben hep böyleydim hayatta kimse umurumda değil kendimden başka
Maalesef hala aşağılık insanoğlunu takıyorum
İnsan olabilen hala takıyorum, kötü bir şey değil bu bence hak edildikten sonra
Baya oldu ya bu takmama durumu hayatı insanlar icin yasamiyoruz degilmi.
Taktığım insan sayısı çok azdır diyeyim, bayağı uzun bir süredir..
Liseden beri insanların ne dediğini umursamıyorum
Herzaman takıyorum ama Gotume
Tam anlamıyla 2016 yılından beri
Bilmem baya oldu
Çok uzun zaman oldu.
P uzun zaman oldu
25 de bıraktım
Herzaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?