Kişilik & Karakter Moral verecek söz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Moralinizi yüksek tutacak bir söz söyler misiniz Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar benim dediğim tam olarak bu değildi bdjdbdjdndh hani şey gibi "elbet bir gün" gibi şeyler Moral verecek söz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Uyayeh Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bende cok var ya sirayla1. adam mi öldürdük2. boylesi belki en iyisi3. yapabileceklerimize bakalim4. basit tutalum zorlastirmayalim5. ama yine iyi geldim (opsiyonel) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oo baya iyimişşş Yorumla Uyayeh +1 yıl Tabi olummm sjdjdjffkdnd Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl "Japonya gibiyim sallanır ama yıkılmam" 💅😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ooo baya iyimiş Bay---İbne +1 yıl 😌😌
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ölmek için yaşıyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ölüm gerçek ama bi arkadaşımdan ölünce ayri olacağım diye sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum hayat kısa bu üzücü Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Sözle moralim düzelmiyor 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hep söylerim fıstık gibiyim 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende cok var ya sirayla
1. adam mi öldürdük
2. boylesi belki en iyisi
3. yapabileceklerimize bakalim
4. basit tutalum zorlastirmayalim
5. ama yine iyi geldim (opsiyonel)
Oo baya iyimişşş
Tabi olummm sjdjdjffkdnd
"Japonya gibiyim sallanır ama yıkılmam" 💅😌
Ooo baya iyimiş
😌😌
Ölmek için yaşıyoruz
Ölüm gerçek ama bi arkadaşımdan ölünce ayri olacağım diye sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum hayat kısa bu üzücü
Sözle moralim düzelmiyor
Her şey daha güzel olacak
Hep söylerim fıstık gibiyim 😄
internetten bakılabilir
Büyüyünce unutursun sjsjsjs
Nereye dönersen dön totişin arkandadır. 😅😅😅
BELLONA,,