Yine üzüldüm..
Yine üzülen ben oldum.. Bu seferde gol oldu.. Şaşmadı..
Bir söz söyler misiniz?
Yine üzülen ben oldum.. Bu seferde gol oldu.. Şaşmadı..
Bir söz söyler misiniz?
“Kendini yanlış hikayede bulursan ayrıl.” - Mo Willems
‘’Kaplumbağaya dikkat et! Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebilir.’’ James Bryant Conant
Hiç kimse izlemiyormuş gibi dans et, asla kırılmayacaksın gibi sev, dinleyen kimse yokmuş gibi söyle ve yeryüzündeki cennet gibi yaşa…
Kuş konduğu dalın kırılmasından korkmaz. Çünkü güvendiği dal değil kendi kanatlarıdır.
İnsanın yapabileceği en büyük fenalık, kendisine olan güvenini kaybetmesidir. Richard Benedici
Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece, onlar senin sahibindir! Neale Donald Walsch
Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok. Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz. Siz her şeysiniz! Ve anlamak, değişimdir! Jiddu Krishnamurti
Sizin değerinizi başkaları ölçemez. Değerlisiniz; çünkü öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Kendi değerinizi başkalarının ölçtüğünü düşündüğünüz an, o artık sizin değil, onların değeridir. Wayne W. Dyer
Allah razı olsun..
Cevap
7Cevap
2 damla döküp gözlerini kuruttuğunda hayat son bulmaz, yoluna devam et.
Yeterki umudun olsun o ışık elbet bi yerden dogar hayatına...
Bizler aşkın değil, elde edemediklerimizin manyağıyız
Aşk diye bir şey yok..
Tamam yok
Umarim bundan sonra hersey daha guzel olur boşver takma yalan dunya icini ferah tutttt
Umutsuz olmaz ama kendin için.
Bu da mı gol değil be bu da mı...
üzülme gel otur şöyle anlat bakayım
@bye7e ne sapıklığımı gördün
Öyle söz bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?