A-sosyalim yıllardır odamdan dışarı çıkmıyorum kendimi beğenmiyorum hayatı sevmiyorum çalışmıyorum ne düşünüyorsunuz?

Zamanında liseyi okuyamadım aklım ermedi bırakmak zorunda kaldım eve kapandım bilgisayara merak saldım bilgisayar bağımlısı oldum hayat beni yuttu dışarıdaki hayat bana çok yabancı uzak geldi hiç insan içine karışmadım hiç bugüne kadar çalışmadım hiç dışarı çıkmadım hiç arkadaşlarım olmadı yıllarım 2012 yılından beri bütün günlerim bilgisayar başında her şeyi izlemekle geçiyor işi küçümsüyorum kendimi küçümsüyorum kendimi beğenmiyorum boyu mu tipimi sesimi sevmiyorum kendimi ölsem sorumluluk alamam hiçbir hayalim hiçbir beklentim yok hiçbir suçum olmadı halde yıllardır odamda hapis cezası çekiyorum bu durumdan kurtuluş yok galiba çünkü ben kendimi sevmiyorum küçümsüyorum kimseden bir şey beklemiyorum ki hayalin bile yok çalışıp ne yapacağım niye geldim ki dünyaya
A-sosyalim yıllardır odamdan dışarı çıkmıyorum kendimi beğenmiyorum hayatı sevmiyorum çalışmıyorum ne düşünüyorsunuz?