- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Altın Benim istediğim çanta böyle olsun 👍 yağmurdan ve yangından etkilenmesin. Eve ne zaman döneceğim tam belli değil. O yüzden yanıp ıslanmaması gerekir.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Çantayı alır en yakın polis karakoluna giderim. "Böyle böyle bu çantayı buldum. Şaka mı yaptılar, yoksa biri rastgele bu çantayı kapımıza mı bıraktı hiç bir fikrim yok." derim. En azından paralar gerçekse ve sahibi de kayıp çantasını arıyorsa bile üzerimden atmış olurum sorumluluğumu.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben alırdım ya kimse kusura bakmasın zaten hayatım b*ktan bu para şu anda ihtiyacım olan tek şey, hayalimdeki gerçekleştirmek için gayet yeterli o yüzden alır ve kullanırdım zaten onca evin arasında benim kapıma bırakılmışsa vardır bir keramet derim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZengin olurum
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılParalar sahte mi gerçek mi kontrol ettikten sonra zimmetime geçiririm. Sonuç olarak hangi iyilik timsaliyse kendi öz iradesiyle kapıma kadar getirip bırakmış. Nezaketen reddetmek olmaz kii ben son derece nazik bir insanım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlır çantayi başka komşumun kapısına bırakırım bende 😂 çünkü çok para beni herzaman korkutur , çok para insana çok düşman kazandırır
93 Yorumla- +1 yıl
Apla komşun benim. Biliyorsun demi bunu 🤪
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep hayal etmişimdir ama hiç bırakan olmadı 🤣
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSana haber veririm, sordun sordun kapıma para bıraktılar gel bölüşelim derim🤣
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAlo 155 mi jsjsjs korkarim bu paradan
22 Yorumla- +1 yıl
Artık 155 kaldırıldı 112 yi aramaniz lazım hepsi o numaradan aranıyor hshahs
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yıl@bynarcos Para buldum gel bölüşelim derim
12 Yorumla- +1 yıl
Adamm
- +1 yıl
Eyvallah abim sende
+1 yılŞakanıza sokarım de gidin lan derdim 😃
20 Yorumla
+1 yılDirekt taksitleri öderdim , pasaport vize başvurusu yapardım , yelkenli alırdım , Ford Mustang alıcam yurtdışına çıkana kadar beklerdim harcamazdım yurtdışına çıkanca da üniversiteye yazılırdım yani Almanya da ya da Amerika da o zaman artık parayı rahatça harcardım
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi ilk önce paraları kim niye koydu , sahte mi ona bakardım
Reis önce oturur sayarım yerde bulsan say demişler 😅😅😅😅
22 Yorumla
+1 yılMaşallah maşallah evladım adalete teslim et bakayım sen onu
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmkanı bile yok, kim böyle bir çantayı kaybetmiş ki ben bulayım? Ama muhtemelen yine gerii zekalılığımm, enayiliğim, şüpheciliğim tutar bunda bir iş var deyip gidip karakola teslim ederdim. Çünkü kimse birinin kapısına bu kadar çok parayı koyacak kadar iyi niyetli değildir. ;)
11 Yorumla
+1 yılValla bilmiyorum sormam lazım abiciğime😂 başıma bir bela gelmeyeceğini söylerse içeri alırııımm
Sonuçta kim bıraktıysa rızasıyla bırakmışşş yani artık benim 😌
Mini (!) bir alışveriş yapıp kalanının çaresine bakarım jdndjsnd
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam anlaştık hdndjs
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Polise giderdim jsjsj kim niye bıraksın böyle bir çantayı demekki paralar da bi sıkıntı var zengin olayım derken hayatımı karartmaya niyetim yok
13 Yorumla
+1 yıl" Finder's keepers " diyip alırım. Büyük ihtimalla aldıktan 1 saat sonra öldürürler de olsun, biraz keyif yaparım djdj.
11 Yorumla@nilhatun ve @knightssword 'a verirdim. Onlar Kuzey ve Güney, onlar bitirim ikili. Yaniiii araları ne kadar limoni olursa olsun ne yapacaklarına benden daha iyi karar verirler. Ben elimi bile sürmüyorum çünküsü @eoea_eoea ile civciv kostümü giyerek frozen düeti yapmamız gereken konular var.
Öhm bu yorumu ben yazmadım kuzenim yazmış, kızmayın. 🥺
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahibine teslim ederdim veya gerekli yerlere. ALMAZDIM
hediye gelse…sorunsuz gene kabul etmem etmedim i
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeri numaralarını kontrol ettiririm.
Malum fetönün ülkeye soktuğu dolarlar aklanmaya çalışıyor.
Temiz paraysa ceplerim değilse aklarım 😎14 Yorumla- +1 yıl
Ev işini görür mü?
- +1 yıl
Boş evi kim ne yapsın 🤤
Direkt Polise ! Sonra Hayriye bedevi ve ablaları gibi ordan oraya namlunun ucunda bir hayat yaşamak istemem ozmeozmks
11 YorumlaAlır, izimi kaybettirirdim.. bu kadar paranın peşine düşen olur çünküü. Güzel bir gerilim, aksiyon türü film..
11 Yorumla
+1 yılKesin bu işte bir dümen var derim. Ne düşüneyim ki hayırseverin biri bana kıyak yapmış mı diyeyim. Hiç mantıklı değil sfsfdff
12 Yorumla- +1 yıl
Alamam sfdf
+1 yılO çantayı hemen içeri alır, yağmura kışa hırsıza uğursuza karşı o masum çantayı korumam altına alırım 🤪
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkarım , b* k u yedik derim. O çanta için adamı doğrarlar. 😅
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yıl@S1F1R-B1R seni ararım, hadi hazırlan sevgilim diye 🥰
24 Yorumla- +1 yıl
@S1F1R-B1R hiçbi şeyimiz kalmasın bize bi şey olmasın biz en baştan başlarız ❤️
+1 yılAlmam kimse durduk yere kimseye 5 kuruş bile vermez şüpheli olduğu icin polisi ararım.
24 Yorumla- +1 yıl
Sana veririm tamam ama sonra da ihbar ederim haberin olsun 😄😄😄
- +1 yıl
Huyum kurumasın😃😃
Öncelikle cidden sahibini arardim babamdan öğrendiğim nasihat bu haram 'dan helal olmaz baktım bulamıyorum edemiyorum ozaman belki bi miktar kullanırdım ama gerisini hatıra bağışlardim diye düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 721 cevap paylaştı. Direk polisi ararım başımda o kadar çok bela varki bir yenisini daha kaldıramam
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKesin mafya bırakmıştır kapıma kaçarken. Almayayım da başıma bela almayayım.
12 Yorumla- +1 yıl
Sana veririm ama tek bir şartla. Mafya başımıza bela olursa tüm sorumluluk sen de.
+1 yılSahte okduğunu düşünürüm değilse affetmem harcarım
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 607 cevap paylaştı. Çantada yaklaşık 1 milyon dolar var. Olmayan için inanılmaz büyük bir para, ama insanı hayallere daldıracak kadar büyük değil :)
Bu parayla anca temel insani ihtiyaçları (ev, araba vb) alabilir veya orta ölçekli bir iş kurulabilir.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Ne yapacağımı kedim ve valizimle uçakta düşünürüm😄
12 YorumlaAlır kimsesiz kız çocuklarına sahip çıkan bi yere bağışlarım
11 YorumlaUzun r tatile çıkardım şort atlet yanıma kimseyi almam
12 Yorumla
+1 yılYa ben neden görseldeki resimleri göremiiyorum 😂🥲
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim süprüz yapmış derim içeriye alır, sevgilimi arar teşekkür ederim🥳😋
11 Yorumla Çok fazla şüpheli bir durum korkarım ben alıp bekletirim sahibi gelsin alsın😅😅
19 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Polisi arardım. Benim borcum var kapatmak isterim ama bunu yapmam.:)
13 Yorumla
+1 yılKolay kazanılan para senin değildir, bir bokluk vardır, başımı belaya sokacak bir koku almaya başlarım, başkası almasın diye saklarım ama asla harcamam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacım olmadığı için kansersiz yaşam vakfına bağışladım çünkü ihtiyacım yok kanka şimdi senin cebinde çok para varsa gerek yok
10 Yorumla Nasıl kazanıldığını bilmediğim bir parayı harcamam ki o parayı bende kazanamadım ve ve ve inanın şu dünyada her şey para değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılShow haberi arardım, parayı polise teslim ederken çeksinler popüler olalım hiç yoktan belki paranın sahibi hava atmak için verir biraz😌
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Böyle bir paranın arkasından getireceği bela ile hiç uğraşamam görmezden gelir kenara iterim isteyen alsın tepe tepe kullansın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir tatile çıkardım önce. Gerisini dönünce düşünürüz 😄
11 YorumlaKesin paralar sahte diye düşünürüm ilk olarak 😄
12 YorumlaKorkardım kim niye kapıma böyle bir şey bırakıyor ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Polise arardım sonra başım belaya girer mirer aman diyem.
10 YorumlaParayı onu şunu bunu satın almakla harcardım (yeni telefon, bilgisayar ve düşlerime...)
10 YorumlaKim getirmiş ne sevap işlemişim diye düşünmeye başlarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birinin bana tuzak filan kurduğunu düşünürdüm direk
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy canım benim, tanımıyorum ama tanısam da canım olurdu 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSevap pointlerimin dünyada ki bir karşılığı diye düşünerek eve alırım. 🙂↔️
13 Yorumla- +1 yıl
@İzafiDüsünceler 😆😆😆😆😆😆😆😆😐😐😐
- +1 yıl
@Vincenzocorleone güldün güldün sonra ben ne yaptım mı dedin?
- +1 yıl
Evet
+1 yılBenim olmadığını bildiğim için sahibini ararım ya da polis çağırırım onlara veririm.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı.
+1 yılParayi alir adres degisirim. Gerekirse ulke.
10 Yorumla İhbar ederim. Benim olma ihtimali olmama ihtimalinden daha ürkütücü çünkü 😂
10 YorumlaGider o bölgenin en yetkili kişisine teslim ederim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 155i arardım büyük sıkıntı kanka harcamaya korkardım açıkçası
10 Yorumla
+1 yılÇantayı alır duşakabinin altına saklarım soran olursa görmedim duymadım bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılÖnce birazcık korkarım, ama sonra paraya sahip çıkarım ve kimseye vermem. 😎💅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Anneme gidip "oğlun başardı anne" derim parayı kimseye teslim etmem açıkçası.
10 Yorumla
+1 yılyapacağım ilk iş polise koşmak olacak nereden geldi belli bir parayı kesinlikle hayatıma sokmam
13 Yorumla- +1 yıl
Evet yani sonuçta dini açıdan bahsetmesek de bu paranın kime ait olduğu belli değil katil olabilir tefecinin olabilir boşu boşuna kurşun yemeyelim değil mi
+1 yılYani doğrusu haram mı değil mi tartışılır o yüzden yarısını alırdım yarısını polise teslim ederdim ahahhsha
03 Yorumla- +1 yıl
Tabikii de ilk alo narcosu arardım ahahhs 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahtemi diye bakarim önce sonra da hemen sakın bi yere giderim. Zor zamanımda yanımda olan dostlarımı toplarım yeni bir hayata başlarım
10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne