Kişilik & Karakter Kendini nasıl insanların yanında özgür hissedersin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Kartal özgürlüğün simgesiBu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinGünün İltifatı: Yanında kendim olabiliyorum. Kendini nasıl insanların yanında özgür hissedersin? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Beni olduğum gibi kabul edenlerin yanında iyi hissederim 1 0 Yorumla
birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kasıntı olmayan, kimseyle savaşı ya da endişesi olmayan insanların yanında. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beni tarif eden enteresan bir yazı olmuş wow Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sanırım sadece @sozsuzzaman yanında kendim olabiliyorum ve kendim 😅😅😅 1 8 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bunu senden isteyen benim 😂🤣 Yorumla Yamaal +1 yıl @sozsuZzaman 😥😥😥yani ama en sonunda oluyorum biraz zor oldu ama oldu bi şekilde Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Olsun 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl @sozsuZzaman 😃😃😃ama baya baya senin yanında aştım bu durumu 😅😅😆😆😆 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu benim için bi sıkıntı değil 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl @sozsuZzaman 😃😃🤗🤗🥰😅😅hahaha😎😎bir birimizi tamamlıyoruz 😉😉 Yorumla Soran +1 yıl Wow dostluğa bak 🧿 Yorumla Yamaal +1 yıl 😃😅😅😅 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayatımda sadece 5 kişi var çok sevdiğim onların yanında özgürüm. Onun dışında mümkün değil olamam. 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok yargilayici olmayan ve doğal insanların yanında. 1 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Beni anlayan ve beni ben olduğum için seven insanların yanında 1 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğal, kendi gibi olan, kasmayan, beni de olduğum gibi kabul eden 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Empati güdüsü gelişmiş insanlarla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Empati çok önemli Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Beni yargılamayan zaten öyle olan 1 kişi var. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben de yargılamıyorum hshshsj Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ama benim yanımda değilsin sürekli 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Napim burada dolu var hshdjd Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hatlar karıştı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahah hava onkadar güzel ki sanki hiç dolu olmamış dksksk Yorumla
mynameismynameis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hayata 1 defa geliyosun öyle herkesden herşeyden çekinirsen boş bir insan olursun. En iyisi sen rahat davran. 1 0 Yorumla
Gelişimwoman Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Allah’ın verdiği aklıSonuna kadar kullananların yanında 1 0 Yorumla
Bir_Kraliçe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ben her zaman insanların yanında kendimi özgür hissediyorum 1 0 Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl uzun süre beraber vakit geçirdiğim insanlar 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yargılamak yerine alan tanıyan. 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç kimsenin yanında özgür dehilim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kendi gibi olabilen maskesiz 1 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Kendini tanıyan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni olduğum gibi kabul edenlerin yanında iyi hissederim
Kasıntı olmayan, kimseyle savaşı ya da endişesi olmayan insanların yanında.
Beni tarif eden enteresan bir yazı olmuş wow
Sanırım sadece @sozsuzzaman yanında kendim olabiliyorum ve kendim 😅😅😅
Bunu senden isteyen benim 😂🤣
@sozsuZzaman 😥😥😥yani ama en sonunda oluyorum biraz zor oldu ama oldu bi şekilde
Olsun 😂
@sozsuZzaman 😃😃😃ama baya baya senin yanında aştım bu durumu 😅😅😆😆😆
Bu benim için bi sıkıntı değil 😂
@sozsuZzaman 😃😃🤗🤗🥰😅😅hahaha😎😎bir birimizi tamamlıyoruz 😉😉
Wow dostluğa bak 🧿
😃😅😅😅
Hayatımda sadece 5 kişi var çok sevdiğim onların yanında özgürüm.
Onun dışında mümkün değil olamam.
Çok yargilayici olmayan ve doğal insanların yanında.
Beni anlayan ve beni ben olduğum için seven insanların yanında
Doğal, kendi gibi olan, kasmayan, beni de olduğum gibi kabul eden
Empati güdüsü gelişmiş insanlarla
Empati çok önemli
Beni yargılamayan zaten öyle olan 1 kişi var.
Ben de yargılamıyorum hshshsj
Ama benim yanımda değilsin sürekli 😀😀
Napim burada dolu var hshdjd
Hatlar karıştı 😂
Hahah hava onkadar güzel ki sanki hiç dolu olmamış dksksk
Hayata 1 defa geliyosun öyle herkesden herşeyden çekinirsen boş bir insan olursun. En iyisi sen rahat davran.
Allah’ın verdiği aklı
Sonuna kadar kullananların yanında
Ben her zaman insanların yanında kendimi özgür hissediyorum
Akıllı ve mantıklı insanların yanında.
genelde hep özgürüm zaten
uzun süre beraber vakit geçirdiğim insanlar
Yargılamak yerine alan tanıyan.
Hiç kimsenin yanında özgür dehilim
Beni eleştirmeyen insanların yanında
Kendi gibi olabilen maskesiz
İçi dışı bir insanların yanında
Beni anlayan insanların