Anlık olarak Antalya'nın fırtına ve sağanak yağışlı Cumartesi selamı, insanlarına vuran 180 derecelik "Nereye böyle?" algısı.
Ruhundaki rengin, cümledeki fotoğrafına ne dersin peki: Yazı beklerken, ruhuna "sonbahar" yağmurları indi mi hiç?

Anlık olarak Antalya'nın fırtına ve sağanak yağışlı Cumartesi selamı, insanlarına vuran 180 derecelik "Nereye böyle?" algısı.
Ruhundaki rengin, cümledeki fotoğrafına ne dersin peki: Yazı beklerken, ruhuna "sonbahar" yağmurları indi mi hiç?
Kapalı hava olunca bu hisse kapılmak normal☺️Ruhum eğlenceli neşeli pozitif havalar beni pek etkilemez o yönde. Öyle hissettiğimde modumu yükseltecek şeyler bulurum beni en iyi hissettiren nelerse✨
Ne güzel, teşekkür ederim
Rica ederimm
Evet son dönemlerde indi insanlarla ne yapıyorum bilmiyorum ama bazı insanlar sebepsiz yere geliyor WhatsApp'tan oradan buradan konuşmak için arıyorum cevap yok derdin ne diyorum seninle ilgili bir derdim yok diyor e peki kardeşim benimle ilgili bir derdin yok da derdini niye bana anlatmıyorsun da beni engelliyorsun konuşmak bu kadar mı zor demek istiyorum ki senin yaptığın Çorumlu yapmaz
Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe be kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim abi
Yazı beklerken sonbahar değil Karakışla karşılaştım. Sonra ruhumda çiçekler açtırmak için çok çabaladım. Sonunda başardım. Ancak bir yanım var ki o yanıma hiç güneş doğmuyor.
Yazı yaşamaya hazırlanırken, yapraklarını döker ve sonbaharı ruhunda hisseder Kelebek'in yeşili...
Cevap
11Cevap
Olmaz mı? Oldu tabii kar yağdı fırtınalar koptu ama vazgeçmedim. O fırtınadan sağlam çıktım.
Evet olmuştu maalesef
İlkbahar fırtınaları ve yağmurlarıyla bilinir, toprak ve doğa yeniden doğuşu yaşamaktadır ve ağaçlar yeni çiçeklerin açılışını yapmaktadır, tüm canlılarda yenilenme telâşı ve heyecanı vardır o süreçte. Mevsimlerle uyumlu ruh hâlini severim ilkbahar ise en sevdiğim iki mevsimden biri.
Her zaman bahar bahçe değil tabii. Zaman zaman yaşadığım oluyor bunu.
Yok, tam anlamıyla bahar mevsimi yaşıyorum.. :))
Ruhum yazı beklerken kışın soğuğunda hayallerine sarılıp ilkbaharı bekledi. ne yaz geldi ne ilkbahar.
Ben hep sonbaharım.
Bugüne puanım -7. Havada güneş var ama fırtına rüzgarda var, Panjurlar pat pat vuruyor tuhaf bir gün.
Sorma gitsin. Balkonuma biri nazar etmiş olmalı, kış geri geldi içeride kahvaltı yapıyorum ☹️
Balkon sezonunu açtınız mı? ↗ nereden nereye offf
Yorumum sorunda:)
Geçen hafta çarşamba günü yaz gibiydi. Perşembe günü tekrar kış gibiydi.
Evett ya iyileştim sanmıştım bu yağmur beni hasta etti🥺🥺
Öyle bir beklenti içinde değilim o yüzden buralar bahar olması gerektiği gibi
Bahar yaşıyorum her daim😂pırıl pırıl Kafam var efso sjsj
İzmir de aynı ama benim ruhumda hep fırtına
Yaz henüz gelmemişti zaten ruhuma. Çok bir şey fark etmedi...
Ben ne zaman mutsuz olsam yağmur yağıyor bu kadar spirituellik fazla.
Sonbahar yağmurları kalkmadı ki hiç
Hayır ben hep bahar bahçeyim
O bizim buralarda hep sonbahar yağmuru 😂
Orası neresi yakışıklı? :))
Aşkın tertemiz yaşandığı girenin bir daha çıkmak istemediği yeşilliklerin dolu olduğu kızların huzuru bulduğu bir yer
Evin ordaki yeşillerden nasıl da güzel esinlenmişsin bro'm 😄
Şaka bir yana, yaz geldi derken; giyime, kuşama, hevese gelen sıcak esintilerin anlık olarak 180 derecelik fotoğrafını izleyelim dedim:)
Sen adamsın ya sana adminlik vermeleri lazım Bu site senin kıymetini bilmiyor
Eyvallah dostum, sen de öyle 👊
Neleri hedefliyordum hersey birden tersine döndü ne fırtınalar koptu ama vaz geçmedim
Kış yağmurları indi o olur mu?
Her türlü kabul, neden olmasın? 😏
Yazı beklerken yaz geldiğini göremedim daha.
yağmur az kalır kasırga tufan hepsi vurdu
Oluyor oyle mevsimsel, evet.
Burada da yağdı. Hava soğudu
Tabiki hem de birçok kez
Modum hep; ilk baharım kışa döndü… 🎶
Bana her mevsim sonbahar
Ben hep baharı yaşarım dkfjd 😌
Modum düşük bunu mevsime bağlamıyorum
Hayır, benim ruhum her zaman güneşli.
Oldu dün gece mesela.
Çok indi.
Hayır 😅😅