Kadınlarla erkekler pek farklı varlıklar değiller. İkisi de aynı zaafları, aynı düşük ahlakı, aynı merhametsizliği gösterebiliyorlar. Kafa kesen erkekle bebeğini çöp tenekesine atan kadın arasında fark yok. Kediye işkence eden erkekle köpeğin üzerinden otomobiliyle geçen kadın arasında da fark yok. Kadınlar yetişme koşulları dolayısıyla biraz daha ketumlar. Her haltı işleseler de erkekler kadar aşikar işlemez, biraz daha gizliden işlerler. Ama gün geçtikçe, rahat yetiştirilmeye devam ettikçe erkeklere daha çok benzemekteler. Onların da erkekler kadar ağzı bozuk, onlar da erkekler gibi kavgaya tutuşabiliyor. Erkek kadına şiddet uygular, hatta kadını öldürebilir. Kadın da fiziksel kuvveti elvermeyince erkeğin yemeğine zehir atar ya da aptal bir başka erkeği kullanarak cinayeti ona işletir. Gücü elverdiğinde kendi de yapabilir. Kadını erkekten farklı zannedenler aldanır. Kadın da erkek kadar eşini aldatır. Ama kendini çok beğendiğinden yabancı erkeğin kucağına atlamaz, gözüyle aldatır eşini. Adımı erkekten bekler. Bir erkek evli kadınlara musallat olmakta sorun görmüyorsa ve de cesareti varsa evli kadın ondan daha cesurdur bu konuda.
Erkekler yerine göre yalan konuşuyor, yerine göre doğru konuşuyor. Kadınlar çok yalan konuşuyor, yalanı şu diye içiyorlar. Yalan konuşmadıkları zaman da yanlış düşünce beyan ediyorlar. Hatta öyle bir boyut ki; kadınlarda patolojik yalancılık var. Söyledikleri yalana en başta kendilerini inandıracak kadar profesyoneller.
Kadının aynı anda 3 tane sevgilisi var. Dördüncüyü buluyor. Bu dördüncü erkek kızın başka sevgilileri olduğunu en sağlam kaynaklardan öğreniyorum. Sonra kadın diyor ki onlar benim sevgilim değil arkadaşım. Çüşşs yaaani.
Benim bile 3 tane erkek kankam yok. Sen nasıl 3 erkekle kanka olduğunu iddia edebiliyorsun. Tâbi olayı anlayabiliyorum. Birinci erkek yakışıklı, ikinci erkek kaslı, üçüncü erkeğin çok parası var. Beni de grup partisi yaparsa dördüncü olarak alacak hala s.. tiğimin k.. aşesi...
Öyle aslında kadınların genelde erkeklere göre daha fazla baskı ve kurallar içinde büyüdüğünden bundan dolayı kadınlar diyerek bir cevap verecektim. Sonra ne gerek var adam hazır anlatmış diyerekten videolu bir cevap vereyim dedim. 🤣 Bu adamın gözlemleri iyidir aslında neden izletmeseydim 🤔
@DedektifMinnie Şu sitede en çirkin kızların bile 300 erkek takipçisi var ama uber yakışıklı erkeklerin bile 300 kız takipçisi yok. Sence kadın mı erkek mi hangisi daha çok aldatıyor olabilir. Bir erkek aldatıyorsa bunu o kadın aldatıldığını kesinlikle biliyor. O erkeğin k. çına tekmeyi basiyorsa helal olsun. Eğer basmıyorsa o kadın o erkeğe ya kör kütük aşıktır ya da o kadın kendisi de aldatıyor.
Erkeğin aldattığı her türlü anlaşılır. Ama kadınlar özel harp planı gibi aldatıyor hiç anlaşılmıyor. Aldatma konusunda erkeklerden daha önde olduğunuz bir gerçek.
Her erkek, istediği zaman bir kadına ulaşamaz. En yakışıklı erkeklerin bile ulaşabileceği partner sayısı, ortalama bir kadının yüzde 10'u bile değildir.
Bir kadın çirkin de olsa şişman da olsa canının çektiği herhangi bir erkeğe en azından cinsel anlamda ulaşabilir.
@FikretinMücadelesi 300 takipçisi olmak demek iletişime geçeceksin demek değil ki. Kim bir sapıkla iletişime geçmek ister ki mesela? Bu takipçilerin çoğu sapık. Sen de biliyorsun.
@DedektifMinnie Yani 300 tanesi de sapık olamaz. İçlerinde bir kadınla doğru dürüst düzeyli bir iletişim kurabilen doğru erkekler de olabilir. Ha sen asosyal bir insansan ya da kendi kendine erkek antipatisi geliştirdiysen o zaman yapacak bir şey yok. Sana selamün aleyküm diyen erkeğe bile sapık gözüyle bakarsın ama mesele o değil.
En vasatın altında kadının bile partner havuzu içinde yakışıklı bir erkekten daha fazla karşı cins var kastettiğim şey o.
Hayatıma kolay kolay bir insan almam. Selam diyene sapık gözüyle bakmam ama farklı şekilde farklı bir ses tonunda selam vermek vardır mesela, o bir tacize girer. Bunu yaşadım.