Bulunduğunuz ortamlarda, sizi dikkatlice dinledikleri hususlar en çok hangileridir?

Bulunduğunuz ortamlarda, sizi dikkatlice dinledikleri hususlar en çok hangileridir?
Sohbet ederken genellikle insanlarla çok çeşitli konuları keşfetmekten keyif alırım. Bilim, teknoloji, sanat, edebiyat, seyahat, kültür, felsefe, tarih ve güncel olaylar gibi konular benim ilgimi çeker. Ancak, herkesin farklı ilgi alanları ve deneyimleri olduğu için, konu seçimini sizin ve karışının tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre belirlemek en iyisidir. Siz hangi konular hakkında konuşmaktan hoşlanıyorsunuz?
Nostaljik hususlarda benim sohbetime doyum olmuyor, öyle çok seviyorum ki yeşilçamı, ah ben yeşilçamla hemhal oldum. Nostaljik her şeyi seviyorum, eskiye dair her şeyi, eski şarkıları, vintage elbiseleri, en çok 70'li 80'li yılları seviyorum, taa küçük bir çocukken bile eski şarkıları dinlerdim, sanırım benim ruhum 70'li yılların küçük kız çocuğu, 70'li yılların genç kızı, çünkü ben o günleri ruhumda taşımışım, o günlerin içinden geçmemiş olsam da, o günler de doğmamış olsam da kalbim, ruhum o yıllara ait. Nostaljiyi günümüze taşıyan insanları kendime çok yakın hissediyorum, nostaljik cafelere bayılıyorum , ah nostaljik cafelerde eski yeşilçam şarkıları çalıyor, işte o vakit ben ah kalbim diyorum , o dönemlerin yakışıklı, fiyakalı artistleri hakkında konuşmaya bayılırım, Cüneyt Arkın, ah Tarık Akan, herkese göre Tarık Akan'ın gözleri yeşil olsa da bana göre ela çimen elası, sabahlara kadar Tarık Akan'dan bahsedebilirim, Vesikalı Yarim filmini konuşmaya doyum olmaz benimle. Cüneyt Arkın'dan, Ayhan Işık'tan, Serdar Gökhan'dan ve daha nicelerinden bahsederim sevgiyle, aşkla, heyecanla anlatırım onları, anlatırken de yaşarım sanki. Ah Ses dergisi vardı o yıllara ait, şimdi elimde Ses dergisi olsa ah ah okusam, ne güzel şey o zamana ait o dergileri okumak, karıştırmak, kurcalamak, o yılların içinden geçen insanlar ne denli şanslı. Ben o yılların içinden geçememiş olsam da o yılları yaşıyorum ruhumda, yüreğimde, dimağımda, her bir zerremde..
Ben de bu düşüncedeyim 😊
Ne güzel, nostalji sevilir 😊
Genel olarak konu farketmeksizin sevilir sohbetim. Bulunduğum ortamda konuştuğum kişiyle kendimi rahat hissediyorsam baya konuşurum 🤭 hipnotize oluyorlar ama sıkılmıyorlar sanırım 😂
Bakım falan kgjg
😂😂
Bisürü teşekkür ederim 🙂🍓🐣🍫🌸
Cevap
14Cevap
Genel tüm konular. Fakat siyaset konusuna girmem asla
Karşımda ki kişiye göre değişir. kafa dengi olan kişiyle bazı konular hariç her konuda konuşabilirim. yeter ki karşılıklı saygı olsun
Yemek ve ev düzeni ile alakalı konular
Genelde her konuda iyiyim ama sporda daha iyiyim
Hiç bir konu da sohbet etmeyi sevmiyorum artık insan da sevmiyorum nefretlik geldi bana.
Futbol ve eğlence olacak her konuda diyebilirim
Siyâset l. Benden yaşça büyük birisini bu konu da bilgimle yere serebilirim. Yüz yüze bak.
Hıı şey kaba olmasın ama reis kavga dövüş bu konular olur arbalar konusu olur falan.
Valla mütevazı olamayacağım, sohbetimin konusu ne olursa olsun doyulmuyor 😎
Futbol, siyaset, felsefe, psikoloji, gündem..
her şey olabilir çünkü genel konuşma tarzım hoşsohbet olmam yetiyor herkese, ses tonumu da ayrı sever herkes ama ben çok sohbet etmeyi sevmem, konuşurum ama illa olsun da biri konuşayım demem yalnızlığı kafa dinlemeyi daha çok severim
ses tonunu merak ettim
@1ömeryıldırımm bana göre sıradan ama kimse böyle düşünmüyor inanılır gibi değil fakat benim fikrim hep aynı
e sen bana bi yazsan belki sonra sesini duyma şansım olur 😊
@1ömeryıldırımm maalesef gerek yok
İlişkiler evlilikler astroloji siyaset psikoloji metafizik vs. bu konularda gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum.
Mantıklı konuşmama ve geniş düşünmem sayesinde daha derin düşündürebilmeme
öyle merak ettim ki muhabbetini 🤔
İnsan davranışlarınin felsefesi ve psikolojisi
Yemek tarifleri ve aşk ilişkileri konusunda.
Komik anılarım, yaşantım. Yaptığım şeyler, gördüğüm, duyduğum şeyler falan, 😊
Genel olarak sohbetim seviliyor. Enerjik olmamdan kaynaklıda olabilir
Gelecek icin hedefler,
Hobilerim: spor, gezmek, kitaplar, filmler diziler, muzikler vs,
Psikoloji,
Kadin erkek esitligi.
Tarihe ilgim buyuk ama maalesef pek bilgili degilim henuz, en kısa zamanda bu listede yerini alacak o da umarim. :)
Sohbetim berbattır 🤣
arabalar ve finans işte yatırım gibi parayla ilgili şeyleri iyi anlatırım pür dikkat elinde çaylarla dinlerler beni bu arada son sorduğum soruya cevap verirmisin yapimmi sence onu
Kore koyuşunda abiş
Hakaret olmadığı sürece siyaset konuşmaya bayılıyorum. 🫣
Siyaset konuları
Konuşmayı sevmiyorum çünkü anlaşilmazim
Dedikodu + yemek+ gezi
Her hangi bir konu ilgimi çekmiş ise 😂😂
Her telden konuyu konulurken dinletirim kendimi…☺️
Psikoloji, bilgisayar oyunları
Konuya iyi bir çözüm bulunca 😂
Araba konusun da 😅
Her konuda hepsinde iyiyim
Kitaplar