Mesleğiniz veya okuduğunuz bölümden mi yoksa tavsiye verirken mı veya merakınızdan ötürü mü?
Neyi sabahlara konuşanız da bıkmazsınız?

Mesleğiniz veya okuduğunuz bölümden mi yoksa tavsiye verirken mı veya merakınızdan ötürü mü?
Neyi sabahlara konuşanız da bıkmazsınız?

Konuşmak istediğim biriyle marstaki su kütleleri hakkında konuşmakta zevk verir.
Konuşmak istemediğim biriyle en sevdiğim şiirler üstüne konuşmak bile ızdıraptır.
Samimiyet ve biraz derinlik ararım. Dinlemeyi, gözlemlemeyi, yeri geldiğinde konuşmayı severim. Konular ruh halime ve kişiye bağlı ama sosyal baterim çabuk tükeniyor sjsj
Aynen 😄 ben de çay çeşitlerini saatlerce konuşabilirim sjsj sürekli derinlik de biraz bayardı 🤣
Evet 🫠sjsjs
Meslegim dikkat çekici oldugu için her kesimden insanla konusabiliyorum ama bir süre sonra bayıyor. Güncel şeylerden falan konuşmayı seviyorum biraz da akraba 🙈
@portmandi mesleğin ne ola ki 🙄
bi sanayi mühendisi olarak budama dersi almak isterim 😅
Her türlü konuya okeyim devlet/siyahet hariç , karşımdaki meraklı içeriklerle gelsin kızsal konulardan tutmuş uzaylılalara kadar konuşa biliriz sjssj
Bence sohbet konuları, insanın içinde bulunduğu ruh haline ve hayatındaki ilgi alanlarına bağlı olarak değişiyor. Ama beni soracak olursan, insanların davranışlarını ve iletişim stillerini konuşmak beni her zaman heyecanlandırır. Hele bir de karşımdaki kişi de bu konulara ilgiliyse, gececik konu tükenmez! 😊 Sen hangi konuda konuşmayı daha çok seviyorsun? 🌟
Cevap
12Cevap
Gizemli konulara bayılıyorum. Ruhlardan, felsefeden, dinlerden, evrenin sırlarından, metafizikten, ölümden, varoluştan. Hepsine okeyim.
Evet biraz bu konularla alakası da olması lazım. Birbirimize bişeyler katabilmeliyiz
Uzun zamandır öyle biri ile oturum sohbet etmedim hata bir tık konuşmayı unuttum bence 😢 bugün fark etım konuşurken kekeliyotum
Muhabbette dedikodu yerine kendimizi konuştuğumuz ve hobisel şeyler hakkında konuşmak hoşuma gidiyor.
Mizah yapmak çok hoşuma gidiyor. Her konu olabilir. 😄
Belli bir konu yok, havadan sudan konuşmak bile hoşuma gider
Kendimden bahsetmeyi ve karşımdakinin de kişiliği hakkında konuşmasını severim.
Gel aşkom gel 🥰💕#saricivcivim
Haha bal ball😘🌸🥳
Sevgilisinden ayrılan kız arkadaslarimi dinlemek😄
Evet keyifli 😄
Havadan sudan konuşurlarsa sohbet hiç bitmez.
Bizde spordan başlar din siyaset gündemdeki konular ekonomi ve kapanış
Valla ortam güzelse her konuda her şekilde konuşabilirim farketmez 😂
Arkadaşların exleri veya bakım hakkında ya da tarih siyaset
Gizemli korkutucu ve seks deneyimli konulara bayılırım
Siyaset ve dedikodu hariç her konu olabilir
Siyaset beni sıkar, gıybetten de cehennemde yanmasam da olur shsjfk
O da var tabi, kimse kimsenin görüşüne saygı duymuyor 😕
Devlet sırları sjsjsjsjsj
Bilimsel ve tarihsel konular efsanedir...
Amaaa bilimin saati olmaz ki haa bilgi paylaşımına bir şey diyemem mm ☺️☺️
Siyaset tayyip hakkında 🤣
Bak hele beni nasıl da biliyor hahah kız sırlarımı deşifre etme 🤣
Doğru ya ben sosyal medya özürlüsü oldum scff
İnsanlara küfür etmek 😂
Tabi canım hele ki baba tarafı 😂
Yav yılan yine hayvan bunlar hayvan bile değil 😂
Ben onlarla bağımı koparmışım çok edepten yoksunlar ve sadece ve sadece babam çok şükür ki iyi bir insan babam için canımı bile veririm ama onları sildim hiç biri benle konuşamaz bile
Dedikodu suehhshshshzh
İlişkiler, aile dedıkodusu
Hayattan yaşanmışlıklardan tecrübelerden
O an spontane ne olursa
Meslek konuşmayı sevmem
Konuşabilen olursa konu mühim değil
Her konuyu severim
Dini konuda konuşmak bana zevk veriyor
Tarih ve genel sosyal konular
Kimsem yok uzun zamandır insan görmedim
Dedikodu 😃
Hayat